Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Generalmagor
    Konečně se našel někdo, kdo chce překonat dlouholetou klasiku COD. Cod mě přestává bavit. Věřím, že Battlefield 3 bude vetší pecka a překoná vše. Do toho! *1*
  • No, nevim. Kdyz vidim jak nabihaji, popravde se toho trochu bojim. Posledni dobou je takovych strilecek az moc a Activision se neboji, ten trh presytit. Nehlede na to, ze to dela Dice - vse dobry, jen to po delsi dobe je vse od nich v singlu strasne stereotypni. Nevim jak v multaku.
    • Musis zkusit multak to je uplne jiny kafe
    • Ale jo. Zvuky a destrukce meli vzdy na vybornou. Jen to hrani pripominalo furt ten stejnej koridor ve stylu jdi a tupe strilej. Dokonce i snajpra clovek musel poctive ustrilet, ne si jej obchazet a vitezne nejak sejmout.
      • Jasne, ale porad je to prioritne multak a ten prave koridorem vubec neni....takze na obchazeni sniperu tam budes mit snad prostoru dost.:)))
  • vokr.cz
    DICE je konečně studio, které ví jak má nasvětlit hru...
    • S tím musím souhlasit - opravdu jsem si při záběrech z hraní připadal jako v létě bez slunečních brýlí. A to mi zatím snad žádná hra neukázala (HDR a podobné efekty se také musí umět odladit - a zde to vypadá opravdu k světu). TĚŠÍM SE!!
      • Já se ještě navíc těšim na Red Orchestru
    • Urug
      chtěl si říct přepálit bílou
      • i kdybych videl jen bilou barvu, tak to bude vypadat porad lip, nez kdo vi kolik let stary COD engine
        • Nevim mě je z enginu kterej mi příde od BF BC 1 už po těch letech nablití páč je to pořád to samý a ten kdoo říká že mezi BF BC a BF BC je brutální rozdíl a pokrok asi mluví zhladu sory...

Z tohodle videa je konečně vidět nějaká změna... Bylo by dobrý se na to dívat komplexně a zahodit za hlavu osobní zaujatost vůči COD nebo BF, je to pořád dokola, BF hráči melou pořádd to svý COD jakbysmet... omg už mě to neba..!

COD je na tom stejně. Už by to chtělo konečně něco opravdu nového ne jen další a další nádstavbu předchozího dílu.
        • Urug
          Tak nejprve aby tu nedoslo k nejakemu narceni ze zaujeti...CoD nehraju, nevlastnim, naproti tomu v BC2 mam, alespon podle statistiky na steamu, nahrano 160hodin. Co ja vim tak IW engine je s kazdym dilem CoD aktualizovan. Nevim co tebe a mnohe dalsi vede k tomu, ze je ten engine stary. Pokud je to fakt, ze je zalozen na Q3 enginu, pak podle teto uvahy jsou temer vsechny dnesni enginy stare. Proc? No protoze to, ze se engine jmenuje jinak nebo ma jine poradove cislo neznamena, ze se ten stary zahodi a dela se uplne znovu...jen se na nej nabaluji nove funkce. UE3 je furt v jadru unreal engine z roku 98 a stale vyuziva funkce tohoto stareho enginu, stejne tak Source engine je vylepšený Quake engine atd...
  • moc pekne, ale single se*e pes. zajima me pouze multiplayer
    • Doufejme že to nebude jako u Medal of Honoru u kterýho SP vypadal hezky (taky mě SP nezajímají pouze MP) a MP byl udělanej v enginu od Dice (BF BC, BF BC2) a MP byl jen přetexturovanej Battlefield... :D Dneska už člověk nemůže věřit žádným pre-release matrošům :) Lets pray and hope :D....
      • *prey
        • smejki
          *pray *1*
          • kua :D thx ..
    • Presne.
  • Na SP sere pes, otazka jak bude vypadat MP...
    Protože tohle (chovani zbraně, zaměření na realističnost) mi hodně připomělo singleplayer z Medal of honor od Danger Close, až sem nevěřil že to dělali DICE = ti sami lidi, kteři mu udělali (lepe řečeno totalně dojebali) multiplayer...
    • No tak si na nej pocekej a s tim sranim jdi nekam.
  • dilinja
    z Battlefieldu koridorovka?
    • Nevím, co očekáváš od singleplayeru pro převážně multiplayerovou hru již od prvních dílů, kdy tak nějaký plnohodnotný SP, který kdy BF série obsahovala, přišel pouze v Bad Company větvi, kde to byl koridor taky a spíše jako jakási ochutnávka před hlavní náplní této značky. Ono " z Battlefildu koridorovka " je hodně zcestný vzhledem k faktu, že absence plnohodnotného SP nikdy nemohla hráčům nabídnout nic jiného než vynikající MP, a tak nechápu podle čeho si přišel na to, že se náhle z BF a ještě k tomu ve hře pro jednoho hráče, stala koridorovka?
      • Frontlines Fuel of War měl taky v SP prostoru dost :)
  • Nevie niekto čo to tam hrá? Je to len kúsok, ale ak niekto pozná.
    • Battlefield 3 řekl bych
  • DžidzondaJidong !! haj haj haj !!!
  • nvm jak tu nejaky lidi muzou srovnavat grafiku CoD a Battlef. kdyz battle. je sandbox hra... probudte se!
    • priste se prvne zeptej strejdy googla co to sandbox je,nez tady zacnes placat ty sve moudra :-D
    • rekl bych, ze netusis co sandbox znamena :)
    • Prej sandbox *1* NEHUL TO!!
    • Bf že je sandbox?? *1*
      • jop uz od prvniho dilu... :)
  • Vcelku sexy video, doufam, ze zamakaj na AI, v bad company mi neprisla nijak skvela...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit