Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tu zbran drzi jak pako pri behu,prvni dojem nic moc
    • Ty toho naděláš.
    • no faktem je,ze tou zbrani by pri tom behu mohl machat trochu vic no,takhle to pusobi trochu divne
    • to iste
  • mě by teda nevadilo kdy by tam byly i starší klasické zbraně např:m16,m4,ak-47
    • sorry překlep to sem nepatří
  • Sice je na nejake delani zaveru priiiiilis brzo,ale z tohoto videa to pusobi,ze SP bude dalsi z nekonecne rady preskriptovanych koridorovek ze soucasnoti,kterych tu bylo v posledni dobe az az.
    Je jasny ,ze prim bude hrat MP,jen nechapu proc tam cpat SP,kterej bude to samy stokrat videny jinde.
    Graficky to vypada fajn,nazvuceni taky pusobi celkem dobre.
    Ja jen doufam,ze se vrati k duchu klasickych BF1942 a BF2 a ne te odnozi BC
    • no protože, kdyby tam SP nebyl, tak se objeví flame tupci co budou držkovat o tom, že tam SP neni...navíc pro někoho to třeba bude první hra tak se single jako trénink hodí...
      • jjn to chapu,jde jen o to,ze to nejspis bude zase jenom SP na par hodin,jenom aby se nereklo
        • Tak to bude...mě to neva...singl asi projedu, pokud bude záživný tak i dokončim...ale stejně jde jen jak je u BF zvykem o MP...doufám, že to bude spíš jak BF2
  • Dobře oni !!!
  • Huuuraaah Marines!!!!!!!Huuuraaah!!!!
  • Tak mi připadá že se tady všichni rozplýváte nad super grafikou a DX11 ale není známo z jaké platformy to je gameplay a navíc DICE samo říkali že hlavní platforma je xbox pořád myslíte že to je gameplay s PC?Velmi otom pochybuju *5*
    • smejki
      nemáš pravdu, kluku
    • Pokud vim, tak jsem četl, že B3 se primárně vyvíjí na PC a až pak se bude portovat na konzole. :) BTW: opravdu myslíš, že tohle je na konzolích ? :)
      • Tak tak, prostě PC MP je nenahraditelnej *5*
        • Hlavně si nedokážu představit battle 64 hráčů na mapě. To bude hodně velká podívaná *1*
          • Ty asi budeš v sérii novej co? :) Veliká podívaná to v původních BFs vždy byla a je. V tolika hráčích a s dostupnou technikou a vhodným bojištěm, atmosferické boje probíhají po celé mapě v nejrůznějších kombinacích - pěchota x pěchotě, taková uskupení proti nepřátelkým obrněncům, flotily proti flotilám, případně dochází i k neférovým střetům, například pěchota x tankům. :) Zcela běžně se otevřou možnosti takových situací, kdy jako pěšáci zoufale bráníte důležitou vlajku nebo jinou důležitou pozici jako např. most, proti obrovskému nepřátelskému útoku tanků a pěchoty a doufáte, že ti týpci, kteří právě odstartovali z letiště zasypou soupeře dřív, než tu pozici ztratíte. Zkrátka se bojuje a neustále něco děje všude kolem tebe a není nad takové chvíle, kdy si sedáte do vyloďovacích člunů přichystaných na úder na ostrov, zatímco ostatní hráči vás podporují z bitevních lodí a nad tvou hlavou se o nadvládu snaží vaši piloti. To samé platí i pro Battlefield 2, kde atmosféra a hratelnost dostává díky modernějším zbraním jako kupříkladu vrtulníkům a podobně neméně velkou podívanou. Doufám, že tento díl zase tu velikost Battlefieldům zase navrátí. Je totiž pravda, že na Frostbitu to bude ještě v takovém počtu velice působivější...
            • me posledni dobou prijde,ze vetsina hracu zna jen konzolovou odnoz BC ,ale klasicky BF ne.Pak to taky tak vypada.Snad BF3 pujde ve stopach bf1942 a bf2 nez bc
            • Je fakt ze z Battlefield serie jsem hral pouze B2, B:BC2 a teď betu B:P4F, takze vim jak se to hraje, ale 64 hráčů jsem ještě opravdu nikde nezažil. :)
    • No tak kdyz tahne sveho partaka, tak tam jsou jasne videt klavesy WASD a blikamu "mackej S", pro tahnuti dozadu, takze dle toho bych rekl ano, je to ukazka z PC verze.
      • prave to blikani jake tlacitko mas mackat by me vylozene stvalo,je to jak pro nesvepravny.Na konzolich sem si na to uz nejak zvykl,ale u pc mi takovehle veci vadi.
      • jo jo moje chyba:-D tak sory :-D
  • Video perfektni, super atmosfera a zvuky skutecne pripominaji boje v ulicich, avsak jednu pripominku, ktera mi ten autenticky zazitek kazi je, ze opravdu hlavni hrdina (chapej hrac) ma asi jen tricko s kratkym rukavem. Kruci prece jsem vojak ne, a tak mam stejnou uniformu jako ostatni, nehlede na to, ze s temi kratkymi rukavy by byl asi za chvili dost porezanej od letajicich ulomku apod. Ale jinak super video.
    • Teda koukam ze se tady snad kvuli me jeste rozpouta nejaka hadka, to jsem fakt nechtel.
      A k memu prispevku, proste se to snazim brat logicky, chapu ze tihle chlapi musi mit ve skutecnosti tuhy korinek a nejsou to zadna orezavatka, ale stejne, at je to nejaky Ranger nebo SAS nebo cokoliv jineho, kdyz jdu do boje prece nenecham casti sveho tela zbytecne napospas vnejsim vlivum, uprimne ja jsem docela fanda do vojenske techniky a valecneho tematu obecne, jezdim na ruzne predvadecky, sleduji hodne dokumentu natocenych i samotnymi vojaky a opravdu jsem nikde nikdy nevidel ze by si nejakej borec pred bojem vyhrnul rukavy protoze je mu moc horko. Prece to jejich obleceni ma nejakej smysl ne?!
    • No jelikoz v Iraku atd je vcelku vedro tak si spousta vojaku vyhrne rukavy si predstavte vy geniove. Rangers nejsou Delta Force ani ty Tier 1 Rangers je ucelena jednotka ktera pouziva taktickou vystroj a maskovani dle potreby. A to ze sou zarostly ? Moc ste se vzily do MEDAL OF HONOR. Ty zarostly nebyli Rangers ale Tier 1.
      • Zarostlý jsou předevšim v Afgánistánu aby zapadli mezi místní domobranu ;)
    • Viděl si někdy Rangery? (tím nemyslím Walker Texas Rangera, ale specíální jednotky americké armády, něco jako SEALS neb SAS)
      • Ja se s nima setkal....kdes je racil videt ty? Black hawk down?:D
        • Ani tam takhle nevypadali. Mam podezreni, ze je videl na krabicce hry. Presne ten vousatej borec z kverem. *1*
          • Když myslíš *2* nemám potřebu tě přesvědčovat *3* stejně tě v životě neuvidim...
        • Když sem byl s jednotkou KFOR na misi na Balkánském poloostrově, tak sem měl možnost se s nimi v roce 98 setkat, když tam byli jako podora...
          • Ja byl v KFORu jedine s SAS, ale jezdej tam spis na dovolenou...V afgu uz to brali trochu vazneji a dost lpeli na ustrojenost a jednotnost. To spis takovy rumunsky nebo poslky specialky...co typek to jina ksiltovka.:D
            • Tak v 98 mozna....ja tam byl 06 a to uz tam tak maximalne tahas ozrale z aut a obcas udelas v barakach cistku na zbrane. .:) Ale bylo tam hezky.:)
            • *1* tak on celkově ten Balkán je specifickej, někdy sem si tam přišel taky jak na dovolené a obzvlášť Britové sou opravdu velmi laksní a přišlo mi, že si z většiny ani neuvědomovali, že jsou v militantní zóně...
            • Me zase Spetsnaz varili Borsc.
      • pockej to si trochu pletes :) .. Rangeri jsou sice elita ale od Seals, SAS, Delty atd se pomerne lisi .. (mluvim ted od modernich rangers ...rangery z kolonialniho obdobi bych asi nechal stranou :) ) ..hlavne co se tyce urcite vnitrni discipliny, zpusobu nasazeni .. takze rangera v triku, siltovce nebo helme na in-line a s plnovousem jen tak nepotkas :)
      • mmrrxx
        njn, z pohladu deja nevieme ze ci nehrame za nejakeho clena delta force, a pod., ale ak je hlavny hrdina sucastou tej jednotky v ktorej posobi, bolo by autentickejsie aby mal rovnaku vystroj :)
        • Tak na to sem se snažil narazit, Rangeři sou magoři, vousatý chlapy v kšiltovách, bez základní výstroje, pouze se samopalem či puškou silné ráže, který si choděj například po Afgánistánu, naprostou ignorujou základní pravidla jako je tichej pohyb a prakticky hledí smrti do očí a nebojí se jí...
          • smejki
            koukáš moc na filmy
          • Paulcz
            .. a jejich prd zabije 10 Talibánců!
          • mmrrxx
            nie tak celkom :) kazdopadne vo videu je jasne za koho hrame, mal som to tam cely cas len az po tvojom prispevku som si to zastavil a pozrel poriadne , hlavny hrdina sa vola Henry "Blacky" Blackburn, a je z US Marine 1st Recon Bn http://en.wikipedia.org/wiki/1st_Reconnaissance_Battalion
            co boli presne aj chlapci v seriali Generation Kill, cize to potvrdzuje presne co som pisal v mojom prvom prispevku v tejto diskusii ze mi to pripomina presne atmosferou Generation Kill
  • Vypadá (a zní) to famózně...a smrdí to CoDkama přesně tolik, co je potřeba, takže dávám palec nahoru!
  • To bude námrd! *2* *5*
  • nejlepší video co jsem za dlouhou dobu viděl,těm zvukům se nic nevyrovná, COD proti tomu zní jak nahrané mobilem. Mít tak adekvátní železo......začínám šetřit :) jedna věc mě v BC2 štve a sice M95 dělá čáry za kulkou po každým výstřelu, je to reálný??? vždycky to značí pozici snajpra...
    • je a nieje ako vidim mnoho ludi si mysli ze je to zavisle od zbrane coz je hlupost.Specialne upravena je municia zvacsa sa dava do rychlopalnych zbrani ci uz postranych gulometov na vrtulnikoch a podobne sem tam aj do samopalov a utocnych pusiekl ale nie kazdy napr len kazdy 3 ci 5 aby mohol strelec lepsie odhanut kam sriela ak sriela bez zacielenia.S popisaneho vyvplyva ze je zbytocne dokonca az na skodu nieco take montovat do sniperiek.
    • Realny to neni kdyz se podivas na youtube tak zadna velkorazna odstrelovaci puska to nedela + mel jsem moznost si vystrelit z 50.cal Baretty a taky nic a to zrovna teplo venku nebylo. Dle myho to je usnadneni protoze je tahle M95 natolik silna aby si ji hraci vsimly a nebyly v nevyhode. Coz kazi dojem bojiste.
    • Rozhodne neni. Ani s munici raze 12,7mm nemuzes sledovat nejake kourove stopy...logicky, z ceho by kour unikal? Z projektilu? z prachove naloze? Draha urcite ne. Na sledovani drahy jsou naboje specialne svitici....
      • ono ale vazne je videt vzduchovou stopu ..kour samozrejme ne .. je to jeden ze spusobu slednovani zastrelu .. kdyz treba neni mozne videt misto dopadu ..
        • Mne se to vazne nezda....dragunem mam nastrileno dost a 7,62 stopu vazne nedela. Falconem jsem toho nastrilel mene, ale treba DSK stopu nedela urcite....
          • hele ja s vetsim nez 7.62 taky nestrilel ... kazdopadne strelec to nevidi ani u 12.7 .. vidi to prej pozorovatel, ktery je pod trochu jinym uhlem a zalezi od podminek ..
            • Jo tak to by mozne byt mohlo....:)
    • dela .. ale ne vzdy je to videt :) .. zalezi od podminek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit