Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    super jak z necelejch tří minut každej ví jaká to bude hra *1*
  • Doufám že udělají kvalitní singl zatim to vypadá pěkně.
  • Jedina hra ktera me donuti vstat a hrat ji na PC...
    • to me teda ne, grafiku mam totiz dx9 a ta neni podporovana.. :( ale stejne high grafika je dobra jen na singl..
  • Tak na tohle se opravdu těším. Pokud to zase ke konci - těsně před vydáním nezmrvěj nějakejma rapidníma zásahama, tak to bude bomba. Hlavně se těším na MP, to bude nářez!
  • Nový engine je fajn, ale stejně tam zase budeme hrát za trpaslíky. V kanadách a přilbě se bouchám o vrch rámu dveří, což postavám ve hrách stále ještě nehrozí...
  • Pete.palis
    Tak tohle vypadá na totální luxus!...představa multiplayeru a mám erekci *1*
  • haha to mě rozesmálo, takový zakrytí nadávky "...so fu*tydýýt*ed up all the time..." :D
    • Myslis to Im fucked up but Im up?
      • xMort
        To co myslíš ty je na konci, to co myslí on je hned na začátku.
  • mmrrxx
    atmosferou mi to pripomina serial "generation kill" alebo "over there" co je super, lebo je z toho citit strach o zivot a realitu , cele gameplay video vyzera super, ale tie zvuky by som az tak neospevoval, napr. zvuk utekania pri 1:31 mi pride dost nerealny, neviem co za obuv by to musela byt aby tak "klopkala" Bates, Warrior ani dalsie vojenske topanky co poznam toto nedaju ani kebyco, to len na margo "uzasnych realnych zvukov "na poněkud jiné úrovni" *3*
    • Pouzivam v Airsoftu tu samou obuv co namorni pechota US Army a ten zvuk sice neni uplne realnej ale hoodne podobnej
      • mmrrxx
        mozes mi pls napisat vyrobcu tvojej obuvi ? diijk
        • Oakley SI Assault Bots mam je uz pres rok a jsou paradni
          • Boot
  • KIMCID
    auta jsou neprustřelná??
    • Kdyz by ses podival poradne tak zjistis ze vetsina nepratel se kryje za predkem auta nebo se o to snazi jelikoz v armade te uci ze pokud se kryjes za autem tak jediny opravdu kryty misto je u motoru zadna ze standartnich zbrani jen tak neprostreli blok motoru.
    • V pocitacovych hrach odjakziva... nepamatuju jedinou vyjimku.
  • tak to je luxus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit