Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet
    dice jsou borci BBC2 byl v multi totální nářez a tohle bude to samé z třešničkou nahoře
  • Tak tohle strčí grafikou i crysis 2 do kapsy ty animace zvuky fakt nádhera ještě by to chtělo vidět nějakou destrukci.
  • Vypadá to úžasně, rozhodně líp i co se hratelnosti týče než to MP demo Crysis 2 *3*
  • Ta mapa...připomíná mi strike at karkand
    • presne to mě napadlo taky jak tam vrazil do těch dveří
  • Pánové&dámy přiznám se k trochu nepříjemnému orgazmu, orgazmus byl krásný, je to battlefield (ne cod. sra*čka), ma to znicitelne prostredi a podobnou hratelnost jak BFBC2 (thums up) a vypadá to neskutečně dobře, nepříjemné na tom je že budu muset upgradovat pc, ale tohle je hra kvuli ktere to udělam, tato hra nekonzoloidovala a je primárně na PC !
    ps: fps bude vždy lepší na pc, s gamepadem prostě chybí precizní milimetrová přesnost, to mi niíkdo neveme.... *5*
    • no COD je dobre ale od COD4 to slo do prdele a doufehjme ze to nedopadne jako z MOH
    • Primárně na pc, ale všdchny 3 verze budou vypadat až na pár drobností stejně :) :P
      • at vypdaji klidne uplne stejne .. ale hlavne at se stejne nehrajou ..
        • asi tak
    • spis pokud bude hratelnost jako BC2 tak thumbs down a pokud spis jako BF2 nebo bf1942 tak thumbs up *3*
  • Autenticita prostřednictvím zvuků? Jako v posledním MoH, kdy se při zásahu odstřelovací puškou na kilometr daleko, ozval zvuk kulky pronikající tělem nepřitele.... *7* Nenechte se vysmát autenticitou.
    • zvuky zní parádně, ale co se týče realističnosti jejich šíření... v tom máš jistě pravdu že se to dá hodně posrat. Tohle snad měla nějak rozumě zatím zvládnutý jen ARMA : / Ostatní se na to vysrali buď uplně a zvuk se šíří jak světlo, nebo z toho vznikl nějakej kočkopes jak u MoH : (
    • MoH dělali jiný týpci...DICE dělalo jen multiplayer.
      takže tam bych to tolik nepřipisoval k BF...
  • Všichni tady popisujou ty svoje negativni nazory ale stejne si to vsichni zahrajete. Tak to porad prestan te prirovnavat ke starejm dobrejm dilum serie. Sing je pro ty co maj radi FPS ale nebavi je bejt na servrech porad mrtvy od nejakejch profíku co u toho sedej od rana do vecera. *3*
    • Mluv za sebe *3* ,ja si pockam az co z toho vyleze,jestli dalsi BC nebo klasicke BF a podle toho bud koupim nebo ne *3* .
      A ne kazdeho koho bavi SP musi bavit preskriptovana koridorovka ze soucasnosti,kterych tu je v posledni dobe nejak moc *2*
  • Nikdy jsem nebyl moc velkej fanda Battlefieldu ale tímhle jsem ohromen *1*
  • Toto vyzera rovnako ako Bad company 2, nesmrtelni partaci kt. za vas urobia vsetko. Rozmyslal som ako by sa dal tento koncept zmenit aby to bolo zabavne. Stacilo by umoznit partakom zomriet, vy by ste ich potom ozivovali (podobne ako medik v MP). Cim viac partakov by vam zomrelo tym by to bolo tazsie lebo vsetci by sustredili palbu na vas.
  • Když sem byl s jednotkou KFOR na misi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit