Přejít na výpis diskuzí
Tříminutové in-game video z Battlefield 3
2.3.2011 | Petr Poláček
221 příspěvků
-
V 1:00 jak vaši přátelé utíkají a svižně hýbají zbraní zato vy ji před sebou držíte jako pravítko...jinak se na to hrozně moc těším , ještě by to chtělo video s nějakou pořádnou destrukcí a taky by mě zajímalo jestli budete moci taky vyrážet dveře.Zajímalo by mě tolik věcí no , ale budu si muset počkat.Ale na 85% si to koupím protože se na to těším od doby kdy jsem o tom uslyšel
-
-
jo přesně tohodle sem si taky všiml, i ta kamera mi připadá nějak moc statická na to jak se ostatni v tom běhu kroutí a poskakujou. Pomatuju že třeba u Stalkera si spousta lidí stěžovala jak se jím dělá z houpání kamery při běhu blbě :D ale podle mě to hodně pomůže vcítít se do hry. No buďme rádi aspoň za to, že je tohle další hra kdy se nám vývojáři nebojí dát i v FPS pohledu nějaké tělo
-
-
nepochybujem, ze bf3 bude totalna pecka, ale tymto videom ma zrovna nedostali. a uz by konecne mohli do hry dorobit poriadny system krytia.
-
-
Pokud tím myslíš to, že se voják přilepí k překážce a pohled se přepne do TPS, pak nesouhlasím. Poku myslíš vyklánění, pak souhlasím.
-
-
to přepínání do TPS mě hodně mrzí u Deus Ex 3 : ((
zato v nové Red Orchestře to krytí mají docela pěkně vyřešený z vlastního pohledu
-
-
-
Ku koncu uz som sa naozaj zacinal bat ze nikto nezaziape "áRPííídžíííí", "Incomíííng" alebo "Fire in the hóóóóle".
-
-
a u kuchařských pořadů se bojíš, že bys neuslyšel "nakrájíme", "podusíme", "necháme odstát"?
-
-
Touché. :D ...zrejme hrám vela military shooterov, asi na cas tento zaner vynecham, nez mi tie hlasky znovu zacnu pripadat "cool".
-
-
ony nejsou cool. ony jsou ustálenými výrazy. není nic horšího, než:
"unguiged missle flying to us!"
"what?"
"rocket-propelled grenade from left!"
"what from left?"
"I dont wanna be cool, but as you wish - RPG!"
BOOM! -
-
Jezis, to neni rocket-propelled grenade....to je zmatenej americkej preklad, protoze jim jeste nedoslo, ze RPG nema raketovej pohon. Spravne je RPG reaktivni protitankovy granat - RPG....
Ale jinak hodne vtipna myslenka -
-
sanco sank: problem je vtom, ze tuhle zkratku americani nevymysleli, je z ruskyho originalu, a americani asi nevedeli co to vlastne znamena tak si to doplnili podle sve fantazie tak aby jim to sedelo na anglictinu : )) ... no a skoro se trefili ( ten granat jako G je tam spravne :D )
-
Cti to do konce....je tam i originalni rusky preklad. Slo mi o rocked propelled, kterej nedava smysl....
-
nejsem nejakej odbornik pres vojenskou techniku ale selskej rozum mi rika ze ta tvoje "spravna" varianta je jeste vetsi blbost nez ta prvni ... urcite americani delaj zkratky podle cestiny :D ten tvuj reaktivni protitankovy granat je v prekladu "reactive anti-tank grenades" RatG/RAG kdyz delaj americani zkratky tak je delaj podle svy reci a ne podle reci kterou pouziva par lidi ve stredni evrope :D
-
Samozrejme v ruskem originale je to rucni protitankovy granat(omet) ... koukam, ze co do pohonu jsou zmateny i na wiki. U PG dojde k zazehu pouze v samotnem RPG a samotny granat pak leti pouze pomoci kineticke energie a stabilizacnich kridelek....:)
-
-
V dobach ked bol v kinach Black hawk down a prisiel COD:MW sa mi este cool zdali.
-
A nebylo zrovna tohle to pravé ořechové? *1*
-
-
-
A proč nevymyslet nějaký nový hlášky? Já s tím vcelku souhlasím. Pokud se ovšem každá válka vede podle receptu "povaříme, podusíme, odstavíme", mám nejspíš smůlu. "Árpííídžííí" nazdar.
-
-
Tohle nejsou žádné cool hlášky ale ustálené armádní výrazy, které jsou už nějakou dobu zavedené. Jejich cílem je stručný a rychlý popis situace, nemají vypadat cool.
-
:D Ved to, nic nove sa vymysliet neda. Treba pockat kym "modern" bude otrepane a pojde sa do obdobia ked neboli rpgcka.
-
-
-
-
vypada to pekne .. snad jedine aby to nebylo prilis naskriptovane .. coz zatim tezko rict .. ale v podstate tohle cele byl jeden velky skript .. bez za kolegou, zpomaleni casu a odtazeni kolegu .. par sekund rekreacni strelby a pak zase skript s RPG .. nic proti skritpum jako takovym .. v linearnich hrach nutne ale minimalne nahodne umistneni nepratel by bodlo ..
-
-
Ty jseš asi zaskriptovaný co ?-))) Hrej MP a pokud si myslíš, že to je rajská mrkni do trouby a co tam uvidíš? no kuře přece....
-
Tak zrovna to s tim rpg script neni;-) vyvojari tvrdi ze kdyz pobliz tebe neco vybuchne tak te tlakova vlna odhodi. To plati jak pro SP tak MP. Priste si zjisti fakta nez neco napises.
-
-
to je mozne ale o tom ze te odhodi vybuch nic nepisu :) Priste cti a premyslej nez neco napises ;) ... verim tomu ze pokazde kdyz projdes touhle pasazi tak vojak zarve RPGGGG a pokazde z toho sameho mista vyleti raketa a trefi to same auto (ktere predtim nepujde rozstrilet) a auto vybouchne .. ted je otazka jestli je trigger u dodavky nebo se to spusti i kdyz budes stat jinde .. nebo je trigger i u jinych aut a raketa poleti do auta u ktereho stojis ..
-
-
Tak on je problém, že u těhle her z 95 % SP prostě naskriptovaný jsou a moc se tomu nedá vyhnout..
-
-
to bohuzel ano .. ale da se to udelat dobre anebo callofdutyovsky :) to ze bude sekvence s odtahovanim vzdy na tom samem miste mi nevadi .. ale alespon spawny nepratel kdyby byly nahodne a RPG vzdy na jine strese ..
-
-
-
lepší grafika, hezčí animace, snad docela pěkná atmosféra, nudné prostředí a xkrát omletý pseudokonflikt, američtí vojáci přinášející mír a lásku, nepřátelé lezoucí z úkrytu přímo před hlavně, příšerný mainstream, inovace a invence 0, arkádovost.. kolik ještě takovejch her uvidíme *7*
-
-
Tak když budeš chtít simulaci, máš tu ARMA 2 a Operace Flashpoint 2, Battlefield byly vždycky arkádový a už s tím nic neuděláš *3* jinak souhlas, že grafika pěkná *2*
-
-
Arma je stejná arkáda jako BC nebo cokoliv jiného. Jen tam je trochu líp vyvedena hra za vojáka, ale všechno ostatní je tak strašně odfláklé, že o nějakém simulátoru nemůže být ani řeč!
-
no nemusí to být simulace, jen by to chtělo něco nového nebo dělat to s jiným přístupem. Akce alá Black Hawk Down tu byla už tolikrát..
-
-
naprostý souhlas, viz moje reakce níže. Battlefield má ale aspoň ten povedenej multiplayer, to je polehčující okolnost.
-
-
Konečne hra ktorá PC využíva na 100%.A hlavne keď si kúpim PC za 1500Euro tak ten výkon mi k niečomu bude.A Crisis 2 stačí si pozrieť tento trailer a hneď budete vidieť ten rozdiel.A byť Crytekom tak už si trhám vlasy.
-
Opět jen US Army, NATO podle vývojářů neexistuje. A to rozhodně nekritizuji jen Bad Company, myslím tím všechny střílečky se světelnou pistolí. :)
-
-
NATO jednotky byli snad jen ve World In Conflict...jinak ne...ale neni se čemu divit, když tato organizace nedokáže jasně říci, jestli svého hlavního spojence podporuje či nikoliv
-
-
Ještě byli ve stařičké strategii, kde jste hrál buď za "teroristy" nebo modré přilby...nevím jak se jmenuje ale velkou úlohu tam hrála televize...
-
-
Potíž je ta. že "modré přilby" jsou jednotky UN a ne NATO
-
-
za NATO se dalo myslim hrát v BF2 EURO FORCE
-
-
Modre prilby jsou jednotky OSN, ale to je detail.:)
-
-
No jo seš rychlejší :)
-
-
-
-
-
Chci se zeptat, nemůžete nám dát možnost sledovat i v HD? Já totiž jdu vždycky potom radší na IGN youtube channel a pustím si video v 720p / 1080p.
-
Bych rád poznal maníka co přidělával tu zářivku ( ve videu 1:19 ) malý otřes a už se vyškubne z betonovýho stropu :D .. to se většinou a nejen u nás přichytává nástřelovacíma hřebíkama který drží jako bejk :)
-
-
tak vzhledem k tomu že je to irák, a že ten barák už možná pěknejch pár let stojí, nedivil bych se kdyby to tam montoval/navrhoval nějakej čech v rámci exportu našich inženýrů do zemí spřátelených se sovětským svazem :D Takže možná toho maníka fakt znáš :DDD
-
-
Proti tomuhle se muze jit CoD a sračkojdni Medal zahrabat :) Ty animace nemaj chybu...je to sice trailer ale stejne..a strelba taky dobra, zbran hezky kope ne jak v cod, kde si mysli ze jim staci udelat par "bombastickejch" skryptu a maj vyhrano a vsichni z toho budou padat na prdel :)
-
-
Animace vypadají moc pěkně, ale ve chvíli kdy hlavní postava běží uličkou za dalšíma maníkama, a vidíme jak jak ostatní do toho sprintu dávají koule, přijde mi podle pohybu FPS kamery a zbraně v ruce, že hráč za nima relaxačně jede na bruslích : (
-