-
pravda
-
danke, maestro *5*
-
Jedna z nejkrásněji rozanimovaných her, co jsem ve svém životě viděl. Úchvatné. Více bohužel nemohu posoudit, neb jsem nehrál, ale ty animace mi udeřily do obličeje svou precizností. Takhle si to představuju.
-
Smejki ta respecializace se asi týká talentového menu postav ne přepínání postav *3*
-
asi sis spletl žánr,
jinak všichni, kterým se líbí můžete hlasovat pro Trine na indiedb.com -
Krychle je bezpecnejsi, obcas se mi stavalo, hlavne pri rychlejsim pohybu, ze mi "ruka" preskocila z krychle na plosinku a spadnul sem.
-
No nevim, jako 9/10 mi přijde úlet, hrál sem tdemo a po první misi (seznámení se s hrdinama) výmaz...
-
Nebo si udělat dvě plošinky nad sebou a vesele si surfovat po mapě.
-
Jestli nejseš úplnej sidescrolling plošinkovej panic, tak bys neměl mít sebemenší problém.
-
Jo, to by nebylo od věci.
-
Job well done. A jak tu nekdo poznamenal, nebylo by od veci, aby mohli hodnotit prispevky pouze registrovani uzivatele.
-
To jsi neměl dělat! Byl to zřejmě nějaký chudáček s těžkým mentálním deficitem a teď má po jediné radosti, která osvětlovala ten jeho šerý život. Nezapomeň, že takoví lidé se mstí za učiněná příkoří na bytostech slabších, takže jeho spravedlivý a krutý hněv odnese nějaký kolemjdoucí jezevčík. A jak ten k tomu příjde???
-
Tleskám a jménem všech slušných přispěvatelů děkuji, takhle se na ně musí! Myslím, že by byla škoda, kazit nejklidnější diskuzi v roce *15*
-
Minusy delal nejakej magor. Zatim dostal ban na dvě IP a minusy jsem smazal.
Pokud se to bude nejak opakovat, zvazim automaticke blokovani podobnych exotu. -
Možná není žádná hra lepší jak BF3, ale vím, že je rozhodně dost lidí víc inteligentních než ty. *1*
-
koukám že to tady je samej malej piňdour a voňavá pička :-)
-
Právě ta obtížnost je tak akorát , aby sis hru vychutnal.Limbo bylo tezší.
-
Zkusil jsem zakouzlit HEAL, ale nepomáhá to. Mínuska nezmizely. Dělám něco blbě ... *1*
-
nenech se odradit, je to parada. prakticky kazda obrazovka ma nekolik reseni *3* a kdo je opravdu tele, tak se muze pomoci kouzelnikova "podvudku" na bedne dostat kam chce.
-
pletes jabka s hruskama, bf3 je vyhypovana hra za desitky milionu dolaru. takovy rozpocet kdyby mel frozenbyte na trine 2, tak se mi asi mozek rozprskne na podlahu. a to nemluve o tom, jak je vzhledem k rozpoctu nedodelany a zabugovany