Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    jaké tam je zjednodušení? O_o
    akorát kouzelník nemůže metat ultimátní "dostaň se všude" pyramidu
  • smejki
    tak akorát dohráno. 11 hodin
  • chcete screen alebo vam staci moje slovo, pozrel som, su tam physx subory.
  • kotty
    Jindra a spol. uz museli jit spat. Jen pockej zitra *2*
  • christianus
    Na steamu je taky v cestine a 13 euro za uplne novou hru, ktera je lepsi nez vetsina tech co stoji prez 40 je podle me velice hezka nabidka. :)
  • Občas padnu mrtev protože se příliš kochám...
    Ale nelituji, vlastně to občas dělám schválně, abych se v dané lokaci mohl zdržet *5*
  • meatball
    Ta hra je tak chytrá a vůči hráči benevolentní, že kolikrát umožní postoupit do další části i tehdy, kdy se vyskytne potenciální progress-blocking glitch. *1*

Seriously though, je to pecka. Oproti jedničce sice zjednodušená, ale za to daleko epičtější a nádhernější, s výrazně zvýšenou variabilitou prostředí i nepřátel. Že celá vizuální stránka je tentokrát orgasmická, zatímco v jedničce byla "jenom" skvělá, ani nezmiňuju.
  • Pozitivnější a barevnější hru jsem opravdu dlouho nehrál, naposled asi Silent Hill :-)
  • Zběžně jsem proletěl text - recenze se spoilery jsou neprofesionální a nečtu je. Možná až hru dohraju, ale zatím jsem teprve ve třetí úrovni.
  • Amim
    Nesnáším Vás, nesnáším Vás. Já si tady hryžu nechty, neb kravicovka dojde až 15. a Vy tomu dáte 9? Not cool, dud. Not cool. :)
  • Krásná hra pro krásné lidi :). Brzičko mi zkrášlí složku "GAMES".
  • Mám objednáno, zítra pro ni běžím.
  • Prohodil bych hodnocení s "Gayrimem", pak bych byl spokojený. *2*
  • Nádherna hra..S Witcher 2 a Deus Ex je to moje svatá trojice za rok 2011
  • Je to krása,kráááása:-)
  • smejki
    not this šit again *7*
  • jednička byla taková víc komornější mi přijde a tady je mnohem větší rozmanitost prostředí a tohle je vyslověně hra pohádková, takže ta barevná paleta mi vůbec nevadí :)
  • smejki
    imho je to stejně stylizované, jen bohatší *8*
  • Oprava,vážně asi není :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit