-
myslim ze lepsi hra jako BF3 neni (ted jestli nebudu mit pluska xD)
-
Vypadá to slušně, ale obtížnost bude asi pěkně vysoká.
-
kdo dá mínus má malé přirození a nebo smradlavou vagínu , TRINE 2 je povedená hra
-
Docela se tesim. Stejne jako na Rocharda.
-
Nee, nehacknul, dá se to zařídit celkem bezproblému, pokud má někdo přebytek svého času. A neboj, my moc dobře víme, jak jsme si nadělili a milý honibrk má aspoň z něčeho v životě radost, když už je jinak závislý na samoobsluze *5*
-
Co je to s temi minusy? Nekdo hacknul Tiscali? Jenom blazen muze verit tomu,ze u kazdeho postu je tolik skutecnych minuskaru.
-
Ono kouzelnik muze i sam sebe transportovat takrka vsude :) Sice nemuze zvedat objekt na kterym stoji, ale muze zvedat objekt na kterym stoji objekt na kterym stoji kouzelnik, takze staci udelat krychli, na ni hodit plosinku a na ni si stoupnout... Jenom to chce opatrne a pomalu
-
kdo mi da minus je teplous (da se to dohledat dodatecne)
-
Excelentni hra!
-
Hmmm zajímalo by mě proč si trolové k hromadnému mínuskování vybrali zrovna Trine 2? Asi je pro ně moc složitá a málo Call of dutózní...
-
blbec s anonymizerom (asi Tor) ... možno by stálo za úvahu keby to admini ošéfovali - aspoň aby mohli hlasovať iba registrovaní.
-
Takovej ten dementní místní wannabe troll nadává na všechno, přičemž osobně nic nezná...sám tu psal, že hraje jen Fifu. Takže neboj, nejspíš se dočkáme i nějakýho jeho výlevu na adresu Trine:).
-
Kdo dáva ty mínusy? *16*
-
Tak na tuhle hru by mohl nadávat pouze šílenec :-)A
-
Poslední dobou tady řádí gang, nebo co. *1*
-
Krásná pohádka. To teď k vánocům celkem sedne :)
-
jindra a dalsi trollove davaj minuska protoze oni nepochopili tuto hru xD
-
Hardcore player! *1*
-
Museli, ale ještě předtím ti naklikali mínuska ... trochu jsem to pomohl vyrovnat *3*
edit: oprava, všem naklikali mínuska *1* -
No a má nekonečně many, takže se z něj stává nejpoužívanější postava při procházení puzzlů. Ve dvou je to ještě markantnější, kdy kouzelník může druhýho hráče transportovat takřka všude na bedně. ALe je to jen drobná kaňka, kdo nechce, využívat to nemusí, s přítelkyní se u toho bavíme královsky. Jedna z nej her roku.