Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzel mas pravdu a je to cim dal horsi.
  • Proc mam takovej pocit,ze ses nas starej dobrej j.o.e. doktor ze slovenska? *1*
  • zahraj si uncharted 2, god of war 3 alebo killzone 2/3 či heavy rain.
    graficky lepšie hry nie sú ani na high end pc. crysis pri nich vyzerá ako papierová vystrihovačka.
  • MrSanta
    Já jenom čekám kdy SONY konečně řekne, že už přišel ten bájný nextgen *7*
  • SA-reg
    Mass Effect 2 byla solidní střílečka.
  • SA-reg
    Jó PS1 byla skvělá... Crash, Silent Hill, FF6 atd. byly hry mého mládí...

To ale nic nemění na tom, že to jsi fag.
  • *7*
  • Nejvíc mě bavil BF 1942. ME je solidní hra s parádním filmovým příběhem. DA 1 se mi moc líbil, 2 už byla slabší, když to navíc srovnám s Drakensang nebo se Zaklínačem...
  • najgeniálnejšia časy boli s PS1. genialita sa zvýšila s PS2 a PS3 do tej geniality prinieslo takmer fotorealistickú grafiku.
    hratelnosť trošku zastagnovala, ale určite sony pomohlo zdvihnúť grafickú laťku hier do nebeských výšin.
  • Od té doby, co se hry dělají hlavně pro to, aby je za dopoledne dokázal dohrát každý ňouma s prstem v nose, bych o "zatemnění" hovořit mohl - doba temna je podle mě ještě silné slovo, stále vychází sem tam jednou za uherák nějaký titul, který, když už není vyloženě invenční, tak je alespoň dělaný poctivě a nesnaží se každému za každou cenu zalíbit. Když bych to přirovnal k filmovému průmyslu, tak 90% dnešní herní produkce jsou blockbustery - taky to napoprvé zaujme, ale pak už si na to člověk nevzpomene.
  • SA-reg
    Jaký myslíš?

Battlefield? Mass Effect? Dragon Age?

To jsou přece všemi oblíbené tituly, ze kterých jsou všichni PC hráči hotoví...

Abych klarifikoval... já s Kr.Pa víceméně souhlasím, jen se divím, že má tolik plusek když se v podstatě jedná o hry ze kterých jsou všichni hotoví, zvlášť BF3...
  • CITUJI: Takže dokud se vydavatelé a vývojáři nenaučej šetřit, tak se nic nezmění.

Je snadne obvinovat druhe, ze za neco mohou. Lepsi je hledat chyby u sebe. Zahle neni vec vydavatelu a vyvojaru, ale hracu. Vydavatele nam davaji to, co hraci chteji, za co nejvic plati. Jsou tu i nizkonakladove hry, jenze ty vetsina hracu ignoruje a tim davaji jasne najevo o co maji zajem. A teto poptavce se nabidka prizpusobuje. Jestlize jsou hraci ochotni koupit 20 000 000 kopii CoDu, tak bydou dostavat nejvic prave takoveto hry.
  • Nezapoměň že u GTA 4 se něco dalo i do reklamy to mohlo být klidně i 20mil. Já v té hře ty peníze vidim .
  • Kr.Pa
    Doba temna začala, když EA zkoupila a zkurvila dobré značky.
  • prestigo88
    Podle mě je největší problém v tom, že vývoj her je strašně předraženej. Do teď nechápu jak GTA IV mohlo stát 100 miliónů dolarů a CoDMW 2 něco kolem 50 miliónů. To je prostě moc na takový hry a není to na nich vůbec vidět, že stály jak středně velkej film. No a když v tom maj vydavatelé tolik prachů, tak logicky těm vývojářům do toho kecaj a dělaj takový úpravy, aby se ta hra co nejlíp prodávala. Takže dokud se vydavatelé a vývojáři nenaučej šetřit, tak se nic nezmění.
  • Z meho pohledu bylo, protoze se delaly takticke hry jako x-com, jagged aliance, fallout tactics nebo mech simulatory mechwarriror. Tohle jsou me nejoblibenejsi zanry a ty jsou prakticky mrtve, takze mi nezbyva, nez neustale hrat opakovane tyto stare hry.
  • Odulin
    "Bylo nám lépe za časů, kdy nám disketovka vesele chroupala a 1,44 bylo magickým číslem?" .....mmmmm....mně osobně teda trochu jo:)) Jenže tohle je těžký rozhodnout....dneska jsou taky moc dobrý hry a né že né. Ale co se teda mně osobně tenkrát víc líbilo?

1) Komp tenkrát neměl každej ňouma a vůbec umět ovládat a někdy i spouštět hry vyžadovalo trochu fištrón a nemohl to dělat kde kdo:) Takhle mi tenkrát přinesli kámoši na disketách Little Big Adventure na výměnu s tím, že to stejně neuměj moc ovládat a neví, o co tam jde:)
    2) Nebyl net..nebo byl, ale ještě to nebylo tak mohutný médium, takže jsme nebyli furt masírovaný se všech stran trailerama, reklamou, hypem a já nevím čím vším. Prostě přišla hra a člověk si na ní max. přečetl jednu recenzi v Excalibru,Score nebo Levelu a to bylo tak vše. Prostě takový víc intimní mi to přišlo.
    3) Hry byly o něco těžší nebo spíš se hráč tolik nevodil za ruku.
    4) Člověk neřešil tolik za*ranejch problému s technickou stránkou hry a nemusel čekat na nějakej patch, kterej mu spraví třeba i normální chůzi (viď FEAR3):)
    atd...prostě nostalgie jak sviň;)

Ale nechci znít jak herní důchodce co furt naříká. I dneska je to hraní moc fajn, ale jako tenkrát to už nikdy nebude:) "Nothing is more responsible for the good old days than a bad memory.":)))
  • Stavajici stav se da popsat jednim vystiznym slovem - KONZUM - a ten je u masove zabavy nevyhnutelny ve spolecnosti, ktera je hodnotove nastavena tak, jako nase zapadni civilizace. Vsechno je to o hracich a o tom, za co jsou ochotni platit. Kdyby se masovy hrac zajimal o nizkonakladove inovativni hry, bylo by jich tu plno, jenze on se zajima o velkorozpoctove nenarocne filmove tituly, takze ty nejvetsi trzni stiky delaji prave takove hry.
  • Ide o to, nakolko poskytovane licencie a prava pre danu platformu motivuju novu spolocnost k novym myslienkam. Ak sa pozries konkretne na Nintendo, tak najvacsie esa si drzia proprietarne ( Zelda, Super Mario, atd ). Ine spolocnosti ale tento model zatial nedokazali udrzat dlhsiu dobu pri zivote ( Sega ). V pripade PC hier je situacia odlisna, nakolko je platforma otvorenejsia po HW stranke a teda netreba zivit vela programatorov na danu ideu. Pri PC je to skor o tom, ze standardy su prilis siroke a z toho vyplyvaju problemy. To je vedlajsi a neziaduci nasledok otvorenosti. A co s tym ma www ako model? Otvorenost ako zakladny koncept, na ktorom sa stavia - kazdy si robi veci po svojom v ramci velmi sirokych mantinelov.
  • At se jdou, panove zeptat VALVe, jak se to dela...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit