Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane jo tady se zas rozjizdej ho*na. tak tam budete hrat za cernocha (krom toho myslim ze podle dosavadnich zdroju spis za hispance) a bude mluvit slangem. to je toho. kdyz uz se ve hre hraje za cloveka mezi 20 a 30 lety co je clenem nejaky mafie a zabiji a dela ilegalni ksefty na zakazku tak se da docela cekat ze asi nebude mluvit zrovna moc slusne protoze uz k tomu zkratka neni duvod. a afro-americani maj holt svoji specifickou mluvu. obzvlast ty mlady. stejne jako mlady cesi maj svoji specifickou mluvu. a stejne jako asi kazda jina kultura ma svoji mluvu a zpusob vyjadrovani. nechapu v cem je takovej problem. cernosi rikaj nigga, cesi rikal vole, cernosi rikaj wassup, cesi rikaj cau, jak se mas... jenze tady je proste zavedenej trend ze jedinej "defaultni nigga" je 50cent a zbytek je vsechen stejny ho*ado. a krom toho je ve finale uplne jedno za koho budu v gta hrat protoze jsem si jistej ze rockstar to vzdycky podaj tak ze se s nim sziju. stejne jako zatim v kazdym dilu. klidne budu hrat za diskanta, klidne za metalistu, klidne za asiata, ufona. tyhle komentare typu... nechci hrat za cernocha, ultra nigga, nechci aby rikali wassup... jsou zbytecny a zaujaty. jsem smirenej s tim ze me vyminusujete ale musel jsem to rict protoze tahle diskuze uz fakt pachne.
  • Není problém hrát za černocha , problém je hrát za negra ... žádné gengztaz shity typu rytmus, 50tý cent , Heyminem,DJ Hindy a Switch ,,,, tohle poslouchají jen děti nebo právě negři a kdo bude v tak otevřené hře kde se nejspíš vytáhnete z nuly na bosse hrát za debílka ověšeného zlatem a tvrdýma vyrazama typu Wassup nigga, a budou nadávat všem ostatním rasam ale když je někdo neřkne černýma ku* hned je to rasismus (v IV mise pro Playboye X - holland play ) nakonec budou ojiždět bílé fetky a machat rukama do kamery , když jim padají tepláčky pod prdel.Ten chlapík co se dívá na LS z dálky by byl dobrá hlavní postava
    (komentář je možná trochu drsný ale jinak tenhle problém neumím vystihnout )
    • Ataker
      Mohl jsi vynechat ty vulgární slova a psat to trochu v klidu a bylo by to oK, ale stejně bych nesouhlasil :)
      • Jestli souhlasíš nebo je mi vcelku dost jedno (nemá to nic společného stím že tě neznám ) - tvůj názor ..
        -> kronos: a co mám jako pochopit že ve hře na mafiany budu hrát za mafiana ? šak jo vole ale nebudu hrát za retarda nebo za uplně nevžitelnou namachrovanou postavu chápeš to už konečně *15*
        • Já to chápu už dávno to ty v tom máš ale dost zmatek. Tvá představa černošských postav je směšná a bohužel je asi způsobená velkou neznalostí a to je celkem smutné.
          • Vždyť říkám že nejsem rasista , je mi jedno jestli je postava ufon , zombie , greepecák , hipisák nebo franta procházka ale musí to být postava kladná (ano i když bude zabíjet a prodávat drogy a další kecy... ) Nejdřív zkus pochopit o čem mluvím než že mě začneš kritizovat s věcí na kterou máme stejný názor a tvý přiblblí kamaradi ti zato budou likovat příspěvek.
            Samozřejmě je špatné říct že nebudu hru hrát protože je postava černoch nebo ital nebo ukrajinec.
    • A kdo říká že budeš hrát zrovna ta takovýho černocha?
      • No když vidím jak ti koko**i září v TV a Radiích tam mě logicky napadlo že je brzo někdo použije i do her (viz Dead Island, a další )
        • Na to aby mohla postava ve hře páchat zločiny a zabíjet lidi nemusí být takový černoch jako ty píšeš. Když to jde ve filmech jde to i ve hrách snad to neni tak složité a konečně to pochopíš.
  • jen doufam ze uz bude lepsi optimalizace na PC nez GTA 4
  • jindra.veliky
    Jinak doufam ze kdyz tam nebudou deti tak aspon stary duchodce tam daj. na nich bych se vyradil za to jak na me rano v autobuse cumi *1*
    • Kde su casy Carmageddonu, ze? *1*
      • Mechwarrior_bw
        chceš zase nabrať na kapotu babku unikajúcu za pomoci čtyřbodového chodítka ? *1*
    • klidně budu přejíždět i děti, je to hra tak who cares? hlavní se vyblbnout
    • pff ty byli uz snad ve vsech GTA :P
    • fakt? zrovna takovejhle koment ti opluskujou? Bože můj...
  • jindra.veliky
    bal jsem ze NEGR bude zakazany slovo *1*
    • No...zatim tu ještě nejsme na "křišťálové lupě" .))
  • Hlavním záporem stále shledávám to, že budete hrát za černocha...chápu že někoho to fascinuje ale prostě se nevžiju do osoby která má vyjadřování jak šimpanz po lobotomii (mothafaka, brooo, wasáááp), při komunikování musí mávat pazourama jak idiot, oblíkanej chodí jak ještě větší idiot, řeší svojí existenci prodejem drog, protože je chudáček černej a nezvali ho na univerzitu...taková existence je mi na tolik vzdálená
    • Mno ****** ještě jsem to nikdy neřekl ale vybral jsi pro tenhle problém ty nejlépe vystižitelná slova , na plno souhlasím a líp bych to nenapsal (slušně *3* )
    • Takže tobě vadí, že pokud je postava černoch co se neumí vyjadřovat, tak se do toho blbě vžíváš? Ale pokud by byl bílý tak se ztotožníš bez problémů i přesto, že hlavní postava téhle hry střílí a přejíždí lidi, krade auta apod? Až budu hrát dobrodružnou 1st person tak mi možná bude záležet na vzhledu postavy, abych se líp vžil, ale u GTA je to nesmysl, pokud teda není někdo podobný magor jako hlavní postavy dílů.
      • Přejíždíš náhodný chodce a nesmyslně střílíš lidi možná tak ty...ta postava nemusí zabít vůbec nikoho, kromě těch u kterých to má nějaký učel...a to je v každý hře...Mass Effect, Half Life cokoliv...v tomdle je démonizace GTA naprosto směšná
    • Osobně si nemyslím, že budeme hrát za černocha. Tato informace je mylná, ať už z indicií vyplývajících z traileru, tak i z jiných informací, diskutovaných mimojiné i na gtaforums.com. Osoba, která hovoří na pozadí traileru je běloch, pravděpodobně muž, který se dívá zahleděně na město. Ano, objevuje se zde i hispánec s bílém triku, , což ale může potvrzovat teorii o skutečnosti, že budeme hrát za několik postav, tak jako v EFLC. Zatím nic není jistého, takže se nechme překvapit.
      • btw, ten beloch co se zahledene diva na mesto vubec nevypada jako Michael Madsen :D
    • Ty už jsi to hrál že víš jak bude mluvit? Černoch neznamená hned člen gangu.
      • Mechwarrior_bw
        to je pravda ..- na druhej strane v LA čo sa týka pravdepodobnosti máš prakticky istotu že ak stretnejš 10-15 afroameričanov tak jeden z nich je člen gangu.
      • A multikulturista...jasně, že neznamená akorát si nedovedu představit, že tam jako hlavního hrdinu dají černocha po 30 pokojně žijícího na předměstí se psem ženou a dvouma dětmi který pracuje v Downtownu jako zubař nebo zvěrolékař a jezdí Priusem
        • multikulturista je clovek ktery opravdu hodne posiluje? neco jako Arnold zamlada? :D
          • To je ten co aplikuje mnoho druhů cvičení...bojová umění od Ásie až po výcvikový praktiky bledých tváří z US army a boxuje stejně dobře jako Cassius Clay
    • jindra.veliky
      v san andear mi taky ze zacatku vadilo ze hraju za negra ale pak jsem si na nej zvykl a bylo to ok

navic obleceni muzes ve hre zmenit...
      • Me se tahle zmena v San Andreas zamlouvala. Nedela mi problem vzit se do jakekoliv postavy at je cernej, zlutej, bilej, zelenej ci flekatej.
        • Nechápu proč má každej tendenci zmiňovat barvu...apriori neni barva...já zmínim 10 věcí co mi vadí...čeho si všimneš ty??? Toho, že je to černoch...takže mi musí vadit to...ne fakt mi nevadí, že je to černoch, vadí mi ta dětinsky tupá kultura okolo které se to točilo...
          • Ty si porad protirecis. "Hlavním záporem stále shledávám to, že budete hrát za černocha" "ne fakt mi nevadí, že je to černoch"
            • Přesně ten prototyp co jsem posal...ultra gangsta
            • Ok...já to rozvedu...za černocha z ghetta (pravděpodobně) stačí?
      • Jasný...v SA si byl ze začátku nějakej mrdník na spodku ultra drzných riderz...pak ses taky vyšvihnul...jde o ten začátek...pokud na mě vybafne v intru nějaká černá opice jedoucí v low rideru, ověšená veškerým zlatem z rezervních fondůl USA s drsnym výrazem poslouchajíc půldolara tak je to furt první dojem že to je osoba pohybující se v tědle gangsta ultra cool debilitách...i když z něho pak udělám kmotra...prostě první dojem...
  • Chteji zrusit randeni? Skoda. To k tehle hre neodmyslitelne patrilo.
    • jindra.veliky
      me tot teda spis otravovalo
  • ja vam nevim, to jako prejizdet starenky na prechodech, strilet lidi na ulici sniperkou ze strechy a smazit chudaky sedici v cekarne u doktora plamenometem, pripadne se projizdet kombajnem v nakupnim centru a doslova kosit zakazniky prijde nekomu min hrozne nez zastrelit psa nebo kravu? :D

jinak si zive vzpominam na carmagedon2 a misi v zoo, tam litalo snad vsecko od koni az po slony a PETA se z toho taky nepodelala :))
    • No jo. Ale v tehdejších dobách nebyly hry ještě takovej bussyness jako dnes. A tak na ratingy docela každej kašlal a mohlo vyjít cokoliv. Dnes se na tom snaží přiživit spousta rádobychytrolínů, kteří mají patent na to, co je pro tebe dobrý. A pak to odnášejí všichni. Žijeme v absurdním světě. Povraždit polovinu města můžeš. Ale bradavku ve stripklubu musí vycenzurovat aby to diváka nepoškodilo.
      • to mas pravdu, vzpominam si jaky rozruch byl v SA kvuli te odemcene sexualni minihre, fakt ze se muzete v noci vloupavat v masce Jasona lidem do baraku a sekat je tam macetou nikomu nevadil.. zijeme v divne dobe :)
    • Hlavně je snad půjde zapalovat plamenometem. Třeba vtrhnout někam do útulku...
      • ve stylu vtipu "co dela medvidek koala kdyz hori les" :D
        • hoří taky :D
  • no jo vlastně ty hry vůbec nikdo nechce hrát... COD je jen taková bublina všichni o ni mluví ale vlastně ji nikdo nehraje... Ta hra ve skutečnosti nemá žádnou hráčskou základnu a nemá žádné fanoušky... Proč věřit recenzím a prodejům když nám nesm vysvětlí jak to všechno doopravdy je...
    • Reakce na nesm, predpokladam.
  • vojtas562
    ááááááááááá už to chci mít na disku ! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit