Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo podle puvodnich videii si tam mel prece pict dorty
  • Jack1947
    Ty jsi to vedel driv vid, vsudybyle? *7* Ja treba ne.
  • ..jen tak pro zajímavost se tahle hra líbí a podpořili ji "Roberts Space Industries" a "Obsidian Entertainment" *2*
  • Lawliet
    Takže teprve teď jsi pochopíl, že se tam bude šermovat?
  • A ještě jedna věc. Kdyby nebyl tenhle článek, tak tu není žádný. Takže podle mě lepší nějaké info pro fanoušky Kingdom Come, než vůbec nic.
  • Jack1947
    Sermirske turnaje... to zni cim dal tim lip. *4*

Vyjadril jsem se prve zle.
  • Stretch goal za mego - Online turnaje.
  • Veskoslav
    Jde spíše o to tam dát reálné SG a ne nějaké přehnané. Největší investice a nejdůležitější je podle mě SC za 700k, následovaný za 600k. Zbytek jsou buď příjemné věci nebo věci, které nebudou stát větší peníz a jejich vývoj nezatíží hru. Každý, kdo očekával přidání 50 hradů či něco podobného je vážně snílek.
  • presne jsi to vystihl "Omg zas tohle?"
  • Mě třeba nebral hype kolem GTA V, když bylo vydané. A že všude na netu bylo plno članků o každé blbosti kolem téhle hry. Tak sem to prostě nečetl a bylo. A už vůbec sem neměl důvod všude psát, ať s tím přestanou. Prostě Kingdom Come teď frčí, tak bych se s tím smířil a ignoroval to. Co se týče těch met, tak je to vše rozumné, žádné nereálné, či pro vývoj zdržující věci.
  • jonatan.hanzlik
    Turnaje vypadají opravdu dobře. Podle toho jak ten soubojový systém zatím vypadá by možná mohlo být dost obtížné ho aplikovat na MP...uvidíme..pokud budou vydávat nástroje, určitě jim někdo MP mod udělá
  • Omg zas tohle, nějaky články o AC, CoD nebo Bf by nebyly. Nebo o Lolku?!
  • Asi tak, já sem velmi spokojen, že zůstali hlavou při zemi a nenaslibovali nesplnitelné hory doly. Ono je to určitě hodně lákavé vyhypovat komunitu do červena a vybrat maximum peněz, ale zase pak by na to dojeli až by měsíc před vydáním (jako mnozí jiní) zjistili, že to nedokážou splnit. Už na začátku kampaně sem doufal že to budou dělat takto a nakonec to dobře zvážili co je v jejich možnostech stihnout, aby se vešli do svého časového intervalu. Někdo bručí, že to nejsou až tak vyblejskaná strech goaly, ale jsou imho reálný a to je hlavní.
  • Hlavně co asi udělají za každých extra 100k? Když tam nedali nějakou bombastickou fičuru při rozpočtu 5M, tak 5,1M na tom nic nezmění.
  • Tak se všichni chyťte za ruce a na protest skočte z mostu *3*
  • Navíc svůj cíl už si splnili, Bakala zacvaká zbytek, tak nemají potřebu tam přidávat nějaký extra fíčury
  • Mart9
    Nemusí tam být. Ve videích si viděl, jak tam šermovali v té ohradě se slepicemi. Tam to podle mě budeš moct trénovat.
  • Ten první stretch goal, ten uplně bije do očí, ten tam bude podle mně určitě i když to nevyberou. podle mě si nechcou zbytečně urvat příliš velké sousto, které by jim eventuálně mohlo protáhnout vývoj, tak tam dávají takové "maličkosti".
  • Doufam ze další goal bude at je to genderove a multikulturne vyvazeny. to pak vyberou klidne miliardu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit