Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come přidali dvě nové Kickstarter mety
7.2.2014 | Adam Homola
314 příspěvků
-
Já už jsem starší člověk, píšu pomalu a než to dopíšu tak už je to na pí*u *15*
-
kdyby jsi četl ten příspěvek nad tebou .. věděl by jsi že už to sem někdo napsal :P
-
S tímto názorem plně souhlasím! ..navíc, čím méně charakterů na začátku, tím více se můžou zaměřit na opravdu propracovaný a do detailu vymyšlený příběh bez větších logických zádrhelů jako to například předvádí série Witcher.
-
Když hodně přivřeš oči, tak graf příhozů většiny úspěšnejch projektů má tvar paraboly, takže se dá očekávat že se přes milion dostanou.
-
Ja se priznam, ze moc nerozumim tomu hlasitemu volani po zenskem charakteru. A ted nemyslim konkretne treba ten tvuj prispevek, ale ten pristup obecne... je to hra nebo lepe receno je to pribeh kovare Jindricha, jak se zaplete do pletek, zachrani krale, zabije draka, dostane kralovstvi a pul princezny k tomu.
Stejne jako CoD je o Soapovi a AssCreed o Eziovi. Proc neni takova hlasita mensina volajici po tom, aby v CoD mohl clovek hrat za zenskou misto Soapa? Proc se tu nehulaka, jaktoze v AssCreedu jsi jen Ezio a ne Ezia?
Totiz abychom si rozumeli, mne vubec nejde o nejakou tu zenskou a genderovy nesmysly. Ale prave tohle... jak to nazvat, odmitnuti scenare? Brojeni proti napsanemu pribehu? Jo, kdyby KC bylo rpg, kde si clovek tvori hrdinu a vse ostatni je na nem prakticky nezavisle (BG, TES...), tak budiz. Ale KC vypravi prihody kovare Jindricha.
Nevim, mozna je to zpusobeny prave tim, ze lidi to asi nejvic srovnavaji s nejblizsim titulem, coz je prave serie TES, kde je hrdina prakticky anonymni/libovolne zamenitelny. Pritom u co ja vim, u Deus Exu by je to nenapadlo, protoze Deus Ex je JC Denton. A ne tlusta cernoska s ruzovejma vlasama, nebo co by vlastne lidi chteli. -
Tak pokud bys četl i další info, tak bys věděl, že ten playable female character bude playable jen tak trochu.
-
To ano ale jen na začátku hry a nebude mít schopnosti válečníka ale jen zloděje a barda. Tím nechci říci že hraní za ženskou postavu schvaluji (vzhledem k době kdy se hra odehrává) ale reagoval jsem pouze na dotaz ODY.
-
nice :) diky za info
-
No hlavně kdyby ste se podívali na kickstarter tak byste viděli že za 600 000 liber je playable female character :)
-
Milá redakce, když mažete příspěvky lidí, kteří chtěj MP, tak smažte i tento můj příspěvek, který na ně reaguje. Děkuji vřele...
-
Uznávám že je to dost kontroverzní ale není to nemožné. a opravdu tím nechci něco takovédleho http://i.imgur.com/8b16nbv.jpg
-
Pokud vím, tak Oculus Rift hra podporovat bude a co se týče průchodem hrou s ženskou postavou tak to velice snadno vyřeší modeři *5*
-
Pokud ty ženy opravdu milují středověk, tak budou vědět, že hraní za ženu by bylo ve středověku docela fantasy.
-
Zajímalo by mě jestli to bude kopatibilní s oculus rift. A k té hranici bych si přál aby zůstali svoji přestali se koukat co se jak prodává ... a udělali hru která tu ještě nebyla ... Taky bych chtěl aby byla možnost hrát ženský charakter . Vím že se to k tomuto tématu až tak nehodí. Ale je tolik žen co také milují středověk. A bylo by fajn kdyby mohli hrát za své pohlaví.
-
I kdyby tam Dan udělal š*ustání ve středověkém brnění s kamarády u monitoru nebo simulátor koňského potahu, tak je to snad jeho věc né?! Buď to hru podpoříte nebo ji vynecháte ze svého života. Budete to mistři muset zkousnout, že se svět netočí kolem Vás a jestli chcete aby se točil, tak plácáním nesmyslů nezačne.
-
Jak říkám, tvá nemoc vyjadřovat se k všemu z tebe udělala hloupého a směšného šaška místních diskuzí.
-
Nemá cenu, nějaký nový hlupák, co si hraje na Dotaře a snaží se udělat komunitě ostudu.
-
Mlatit obily *15* , ne ale sermovani a sermirske souboje je jina vec a mam pocit ze jen provokuje... Fakt nechci rozebirat rozdily... sermirske souboje/turnaje. Nez bohapuste mlaceni mecem kolem sebe.
-
A co by tam měli asi tak dělat ve středověkém RPG? Hrát Call of Duty?