Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come přidali dvě nové Kickstarter mety
7.2.2014 | Adam Homola
314 příspěvků
-
Takže nic? Ok, díky za neodpověď.
-
Je zvláštní, že Danovu angličtinu řeší jenom Češi a povětšinou ještě takoví, co řeknou Hello, my name is potatoe.
-
ODY: tak jim vysvětli, že je to příběhové RPG. snad tvé kamarádky nejsou hloupé a pochopí to...
-
Takovou pozici uz srdceryvne zastava V-grupa, takze je kolega za vodou.
-
O mě nejde já budu hrát za muže .. přijde mi to přirozenější .. ale byl bych rád kdyby tam ta možnost byla. Už jen kuli kamarádkám co znám z okolí bitev. které by něco takového ocenily
-
Pokud tak převelice chceš hrát za ženu ODY, tak ti odpovím tvými slovy "na začátku vyberete muže nemusíte ani vědět že tam je možnost nějaké ženské postavy" akorát si vyměň slovo muž za ženu a máš to *3*
-
Já jsem mu tedy velice dobře rozuměl vše a ještě shledávám jeho přízvuk roztomile/zábavný.
-
"Conan byl žena, Terminátor měl prsa a Rambo" (netuším co to s tím má společného)
-
Jeden Terminátor prsa měl a zase úplný propadák to taky nebyl.
-
Prostě je to napsaný jako postava pro chlapa, co na tom nechápeš? Nebo by si snad chtěl, aby Conan byl žena, Terminátor měl prsa a Rambo chodil v tangáčích?
-
Ten 800k stretch goal mi přijde celkem hloupý a nic moc, ale turnaje na druhou stranu zní velice dobře.
-
Najdi mi nějaký relevantní komentář (od nečecha) k těm videím, kde si někdo stěžuje na Danovu angličtinu.
-
A nebo maji tezky matersky syndrom a potrebuji se o nekoho starat a tak jim nebude videt skakat jak hospodar piska, pripadne stoji *1*
-
třeba proto, že pro ženu by byl ten příběh nereálný a proto je to od začátku nesmysl...
-
Tak ženy samozřejmě nejsou jiná rasa ale určitě se většina lidí shodne, že ženy přemýšlí docela odlišně (vyjímky se určitě najdou) což se s věkem ještě prohlubuje. Možná se ti zdá že příběh by se přepisovat moc nemusel ale pokud by měl mít hlavu a patu tak můj skromný názor je že právě by se přepisoval hodně.
-
Tak jsem se podíval na video updates. Začínám nabývat dojmu, že Kingdom Come nesehnala vydavatele jednoduše proto, že Danově angličtině nikdo nerozuměl.
-
jsem nadšen z turnajů, možná jsem jenom poblázněn americkou filmovou produkcí, ale ty turnaje mi tam doteď opravdu chyběly... doufám že turnaje budou na pěkně dlouho, soubojový systém mi na téhle hře připadá nejatraktivnější, už žádné kolečko soupeřů kolem hráče čekajících ve frontě až si taky bouchnou *14* holt zlaté české ručičky a chytré hlavičky
-
Opravdu nechápu proč proti tomu tak zbrojíte když si na začátku vyberete muže nemusíte ani vědět že tam je možnost nějaké ženské postavy. i když to bude zvláštní a třeba dobově nepravděpodobné. řekněte mi od kdy je více možností s kterých si můžete vybrat špatně ?
-
Az na moznost hrat za ženu a turnaje mají desný stretch goly
-
Protože jsou ženy naprosto jiná rasa. a proto musí mít úplně jiný příběh ? comon těch změn nemusí být ani zdaleka tolik. Navíc je to smyšlený příběh (v reálných kulisách ) takže by na tom ani tak moc nesešlo