Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemáš pravdu, jsi hloupý, odbíháš od tématu, jsi líný hledat a podložit své argumenty nějakými fakty a evidentně si mě s někým pleteš protože tvůj přítel zcela jistě nejsem.
  • A kolik jich osobne znas?
  • Blahopreju k tomu uctyhodnemu vykonu :)
  • A napsat prispevek na internet a myslet si, ze kdyz ten druhej hned neodpovi, tak odpovidat nehodla, je podle tebe co? Vrchol inteligence? Spis tuposti, priteli.
  • wenceslaus
    Nemyslím, že to vidí právě takhle.
  • Nemáš pravdu a ještě k tomu jsi hloupý.
  • Já jsem je tedy shodou okolností četl všech 13,225 a ani jeden tedy kromě čechů si na Danovu výslovnost nestěžoval *3*
  • To je jak rict, ze cestina je zasrana mekkejma souhlaskama. Ono to bez nich taky jde a dost mozna je to pro cizince jednodussi.
  • Ano. Na zapade se tak nejak predpoklada, ze opice z vychodu mluvej jako prasata. Ovsem s predsudky je radno bojovat, ne je posilovat.
  • ucho
    tak já se třeba na ty její questy těším. nějaké to nahánění slepic po dvorku, chytání slepice a pak sekání hlavy na špalku jako minihra. vaření slepičí polívky a tak. pak vymetení světnice za pěkný achievementek "šikovná hospodyňka". prostě takový pohodový tutorial.
  • Mozna by to chtelo nezit svuj zivot jen na internetu :). Nebo aspon pocitat s tim, ze ostatni maji i jine zajmy, nez tu viset. Nicmene k veci. 13.000 komentaru cist zadarmo nebudu. Pokud mas na to cas a chut, precti si je sam.
  • ODY, ty jsi ten typ člověka, co je idi@t každý den v týdnu.
  • No ale musím uznat že se alespoň snažili trochu vyjít vstříc. a za to je chválím .. navic když je tady vidět jakej má majorita názor asi nemájí ani na vybranou. hold " "stopro se najdou lidi, co budou pindat, že v té době ženy byly tak možná v kuchyni a jediné čím se oháněly byla vařečka. Tohle není Johanka z Arku."
  • Jasně. A třeba hodinky s vodotryskem bys nechtěl? Z jaké jsi dimenze mimoni, že tam jsou dabéři, co ovládají latinu a staročeštinu?
  • já Danovi rozumím v klidu, sem tam nejaký slovou nepochytim ,ale to je tim že já neumim uplně skvěle anglicky, ale je mu rozumět uplně v klidu.
  • My chceme TJOST!
  • Turnaje turnaje to chce ňákej "šok", třeba ten origo dabing latina, němčina, staročeština a ktomu cz titulky, at je to fakt real medieval 15th century.
  • Čím míň je angličtina zasraná přízvukama, tím víc jí jde rozumět. Mi právě přijde hodně srozumitelná už jenom proto, že tam nepřevaluje žádné slovo v puse hodinu. Ale uznávám, že to je třeba tím, že sem Čech. Když dám příklad ruského přízvuku, tak ten sice zní strašně, ale často slova vyslovujou jasně, což se o Britech teda říct nedá.
  • Tam jde čistě o příběh, nic jiného, pokud by tam dali babu, stopro se najdou lidi, co budou pindat, že v té době ženy byly tak možná v kuchyni a jediné čím se oháněly byla vařečka. Tohle není Johanka z Arku.
  • Napadlo tě třeba že jim nevadí CO píšeš ale JAK to píšeš? Nechce se mě věřit, že si jen tak mažou příspěvky z rozmaru..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit