Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pekne Vavra, len tak dalej.
  • Tak uz ked maju ten Motion capture, bola by skoda to nevyuzit na znasilnenie :)
  • Keyz
    V inventáři vidíš svojí postavu anebo pak v během scén ve hře.
  • Anglictinu ma dobru akurat prizvuk, ale koho to dnes zaujima?? Akurat sralinkov co sami vedia len fuck a aj ten napisu fak. A tak zavidia, a schovany za monitor urazaju. Ja len dufam ze zbytky ich zdraveho rozumu takymto jedincom aspon raz tyzdenne pripomenu aky su ubohy.
  • Můžeš se s Trolldou na to složit. *4*
  • Nidky, Zmikunde! *1*
  • Tak mi pověz, jak je možné, že třeba pánové z CD Projektu mají _řádově_ lepší výslovnost než Dan Vávra. A to je jen příklad, protože se mi nechce hledat rozhovory s jinými vývojáři. Je to divný, ne? Proč si u nich neřekli: "No jooo, rozumět tomu jde, tak proč bychom se to učili pořádně vyslovovat?" Já ti řeknu, proč si to neřekli. Protože nejsou blbí a protože vědí, že umět správně vyslovovat je jako čistit si pořádně zuby. Když to neděláš a neseš zajímavej produkt, tak tě s tím nikdo nevykopne, ale plusové body tedy rozhodně sbírat nebudeš.
  • A 1,2 milionu by mohlo odomkut BFG
  • Jsi hodne dobry, ze si venoval cas 13.225 komentarum.
  • A da se nejak podivat na vlastni postavu? :D Precijen mit nejlepsi brneni a ani ho nevidet, taky neni moc idealni :D Kdyz uz ne 3rd person, tak aspon moznost rozhledu kolem sve postavy.
  • Keyz
    To by mohla.

Ale obávám se, že mají nastavené scény a prvky tak, aby to pěkně vypadalo z pohledu první osoby. To by museli předělat anebo by to bylo jako ve Skyrimu, kde to bylo všude hnusný.

Například zaklínač. Ten boj by nešel dobře udělat v FPS. Zde asi taky by byl problém aby jsi měl ten autentický pocit z boje, kdyby to bylo z pohledu třetí osoby. To jen ale hádám z videa.

- Hlavně ve skyrimu, ten boj byl takový dost jednoduchý a změna kamery na to extra vliv neměla.
  • maros.goc
    anglictinu ma Dan uplne v pohode :) nerobi chyby, a prizvuk ma typicky slovansky ..anglican ci american si toho absolutne vobec nevsima a nepride mu to divne, to len nam, to len my sa z toho smejeme ako idioti
  • maros.goc
    skor to nebude vobec brutalne :) v tej dobe boli odseknutia končatín mečom fakt len jav výnimočný :) dokonca aj zabitie nepriateľa :)
  • Kdo chce hrát v první osobě tak at si hraje, ale ta možnost pro přepnutí do třetí osoby tam mohla být.
  • Rád takové video udělám, ale bude tě to stát 10.000,- Kč. A vzhledem k tomu, že komentář psal někdo, kdo se podepisuje "Trolllda", budu chtít platbu předem. *4*
  • Myslel jsem to tak, že by se do třetí osoby mohlo přepínat. Jako je to u skyrimu a u starších Elder Scrolls.

Není to FPS (First-person shooter) pokud vím tak Kingdom Come: Deliverance je RPG (Role playing game)
  • Jsem zvědav, jestli to bude opravdu dobový s veškerou brutalitou v tý době obvyklé :)
    Snad budu příjemně překvapen. :)
  • napr:
    http://www.kicktraq.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/
  • Mart9
    Pohled ze třetí osoby nikdy!
  • Keyz
    K čemu?

Je to FPS a někdo chce pohled z třetí osoby. Bylo by to z pohledu třetí osoby a někdo by chtěl FPS.

Proč vyloženě cpát do příběhové hry MP? Kde budeš dělat blbosti? Nedává to smysl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit