Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Dworkin: ty jsi se dal zcela jistě na trolování, jinak to opravdu nechápu, psal jsi dřív celkem rozumné věci, nebo máš nějaké komplexy.
  • Lawliet
    Kdybys víc četl, tak víš, že ve "scénkách" celou svou postavu v brnění uvidíš. Argumentovali tím tuším na to, že někdo chtěl si svou celou postavu prohlížet.
  • Tak toho psa si pochvalovali už stovky lidí (většinou cizinci) ale nejvíce je pro ně ikonický jeho vous *15*
  • Ano, doufám, že Dan Vávra dokáže světu, že v Čechách jsou lidé schopní naučit se správně vyslovovat angličtinu. Že Češi chtějí dělat všechno poctivě a ne ve stylu "rozumět tomu jde, tak ať mi každej políbí p*del". Byla by to pro nás dobrá reklama a pro Dana, který gramatiku zvládá velmi obstojně, příspěvek k osobnímu rozvoji. Je to ostatně práce na jedno odpoledne. Ale nebráním ti obhajovat fušeřinu. Je to tvoje právo.
  • Oni budou pokračovat ve vybírání i po kickstarteru.
  • Tak na Kickstartu si lidi psali, aby dali nové goals, aby lidi měli motivaci přihazovat; ale né, oni by měli poslechnout nějakého Rodríga z Horních Kotěhůlek a na všechno se už vysrat.

Skončí u 700? Jak to víš? Máš k tomuto nějaké relevantní výpočty které tě k takovéto částce dovedli? Nebo sis to jenom tak vycucal z prstu?
  • >>Tak nejak mi vyplyva z diskuze nize, ze lide by spise byli ochotni Ti platit, aby jsi takove video nedelal. << S tím zásadní problém nemám. Můžu na to založit kickstarterový projekt. *4*
  • Myslím, že nejen ty zaměňuješ "přízvuk" za "výslovnost". Není to jedno a totéž.

Potenciálního vydavatele zajímá v prvé řadě to, kolik mu projekt vydělá peněz. A pokud je předpoklad, že mu jich vydělá dost, tak mu ten projekt může jít pitchovat třeba pochcanej a pozvracenej bezdomovec. Čím menší je ten předpoklad, tím větší roli hraje dojem, který se podaří u vydavatele vyvolat. Dál už si odvozuj sám.
  • Mám rád laskavý křesťanský humor. *4*
  • Nevim co to kecas, protoze Danova anglictina mi prijde naprosto v poradku. ALE i kdyby nebyla, jakoze ty jsi neposlal jediny priklad ze neni, bylo by to jedno. Na Kickstarter jsem neposilal penize za odmenu jak kdo umi anglicky, ale protoze chci tu zatracenou hru, ktera s tim ma pramalo spolecneho. A vis co? I kdybys umel anglicky lip nez on (jakoze neumis), jsi naprosto nicotny, zbytecny a neuspesny clovek. Jak to vim? Protoze nikdo normalni a uspesny by tady nemel cas a ani potrebu hazet takovy kecy do fora jako ty, ty ubozaku :D ale byl by naopak nad veci i kdyby Dan mluvil velsky..
  • nikdo nemusi nikomu usekavat koncetiny aby byla hra brutalni
  • Veskoslav
    Slovenský Jack, no potěš *4*
  • Nejlepší na celé hře je Danův pes.
  • Veskoslav
    Jelikož za 3 dny vybrali 49 000 Liber a nějak se to v postupu nehodlá zastavit, tak těch 800k je více než reálných.
  • Jack581
    Pohľad z 3. osoby nebude lebo majú low poly strechy *1*
  • Tak nejak mi vyplyva z diskuze nize, ze lide by spise byli ochotni Ti platit, aby jsi takove video nedelal. Vavra sice nema anglictinu na urovni CAE nebo CPE a sem tam mota slovosled a casy, ale porad je mu rozumet naprosto v pohode.
  • Veskoslav
    Co-op na co? Zbytečné peníze navíc na údržbu a víš, co znamená realistické? To sotva může být 3. pohled. A přestaňte to už probůh srovnávat se Skyrimem. Ta hra kromě toho, že je RPG nemá se Skyrimem absolutně nic společného. Navíc Skyrim a jeho naprosto zjednodušený bojový systém je oproti tomu dětská hříčka v oblasti soubojů. Nechceš tam rovnou přidat i nějaké ty nemrtvé a podobné srandy? *7*
  • Potenciálního vydavatele zajímají úplně jiné věci, než výslovnost. A co se týče CD Projektu, co takhle opačný příklad, frankofonní Kanaďani z Ubi/Eidos Montreal. Jejich angličtina s hustým francouzským přízvukem, to je teprve lahůdka. A nezdá se mi, že by jim to bránilo v tvorbě velice úspěšných AAA her.
  • To dulezite teprve prijde - video se souboji, ale i tak bych rekl, ze pres 800 se dostanou tezko.
  • Ty nové mety už přidávali zbytečně, řekl bych že to skončí někde u 700. Leda že by se nechal někdo nalákat na video s koněm, to bylo excelentní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit