Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come přidali dvě nové Kickstarter mety
7.2.2014 | Adam Homola
314 příspěvků
-
Ano, 2K je podporovali, vůbec jim do toho nekecali, a proto vlastně Dan od vývoje odešel.
-
Po Mafii 2 na tomto enginu (je to kdyžtak Illusion Engine využívající) nevznikla žádná hra. Místo toho ostatní studia využívají Unreal Engine. Jinak Mafie 2 se pokud vím prodalo 3 miliony kopií (na minulém GDS zaznělo číslo 2,7 milionu, ale nevím jak je to aktuální).
-
Nenásilně? V té době? *1*
-
Přestaňte prosím stále spojovat Dana s konečnou podobou Mafie II pod kterou se očividně nechtěl podepsat a odešel!
-
Bude to pribehova hra, navic snazici se o realismus, bylo by fajn, kdyby slo vsechny situace vyresit i inteligentne, nenasilne, bez boje. RPG tim neutrpi, spis na opak, dospeje.
-
Co s tím má Mafie 2 společného ?
-
Jako myšlenka dobrá, ale přijde mi, že to podáváš dost snobsky.
-
To nevadí, školní dějepis žádná výhra nebývá :) Doporučuji audio Toulky českou minulostí, tam je husitství, stejně jako celá naše historie popsáno velmi poutavě a snad i objektivně bez zbytečných fabulací.
-
Ale ty tu meleš sraččky o angličtině proboha, nikoliv o hře. Podobného retardu mám ve studijní skupině. A když jsem ho slyšel poprvé mluvit anglicky, tak to znělo jako postižený skřet, co si spletl Mordorštinu s angličtinou.....
-
Ano a proto si spousta vývojářů na vydavatele stěžovalo, že příliš zasahovali do půsovního konceptu..... *7*
-
Ne vážně. Moje angličtina, co se slovního projevu týče je mnohem více obohacená o skřeky než Vávrova a nikdy opakuji nikdy jsem neměl problém, že by mi anglicky mluvící populace (angláni, amíci, škóti a australští lidé) nerozuměli. Ty máš zcela chybné informace, nebo nedostatek zkušeností s cizinci. Vůbec si nedokážeš představit, že pro ně, jako rodilé mluvčí je absolutně easy pochopit, co říkáš i když používáš všemožná synonyma, vyslovuješ can't jako "kant" a občas si pomůžeš končetinami. Z toho důvodu mi příjde nelogické až trolické, to jak tu srážíš jeho angličtinu a argumentuješ tím, že mu nemůže západ rozumět! To je blbost jako slon velikosti prasete.
-
co se kde kritizuje?
-
Mezi zdravou kritikou a hloupou kritikou je podstatný rozdíl. Tady je pouze hloupá kritika na angličtinu a pak nesmyslné požadavky na MP či pohled 3. osoby....
-
"české cítění"? "českou národní hrdost"?? podle mě je na tom český národ v tomto ohledu skoro nejhůře z celé evropy!!
-
Lide český pozor!Zde se nesmí zdravě kritizovat, hned vás sežerou a zaslouženou kritiku ignorují a špiní.Holt je to české tak je to nejlepší a do toho se nekecá.To je ta naše mentalita bohužel.
-
Ty naše chudinko :) sám proti všem.Bojuj trotle bojuj ! :)
-
Pošli prachy a můžem se začít bavit, kamaráde. *4*
-
Některá moje tvrzení urážejí "české cítění" nebo "českou národní hrdost". To je pravda a bylo to mým cílem. Protože právě ta zaprděná krátkozrakost, kvůli které je nutno zničit každého, kdo by se opovážil tvrdit, že něco českého má vady, nás stahuje ke dnu. Ovšem narozdíl od hrdinů, co se mě tady pokoušejí od včerejška uplácat čepicemi, jim nenadávám do de*ilů apod.
-
Tak sup do toho, prozatim mas plnou hubu kecu a skutek utek.
-
Pokud máš k dispozici zákulisní informace, sem s nimi, už mám hezkou sbírku různých zajímavostí z různých zdrojů, jak záležitosti ohledně M2 vypadaly. A 2K z toho ani jednou moc hezky nevychází - v podstatě takový šmejdík, který krásně zachrání tonoucího, ale jenom proto, že tonoucí vypadá jako vcelku statný chlapík a šmejdík si z něj udělá výkonného otroka.