Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come přidali dvě nové Kickstarter mety
7.2.2014 | Adam Homola
314 příspěvků
-
Hvězdičko, asterisku, nebo jak tě mám nazvat. Odpověz na tuto otázku: Co je méně realistické? Když hráč v počítačové hře může vidět svoji postavičku z pohledu třetí osoby, nebo když po zranění v boji postava neleží týdny reálného času na lůžku a nebojuje s otravou krve? Hm? Vtip je v tom, že dokonale realistickou hru nemůžeš vytvořit už z definice. Vždycky tam budou výrazné ústupky. A tvrdit, že zrovna pohled z třetí osoby je něco naprosto nepřekročitelného a neslučitelného s realistickou hrou, je kapitální blbost.
-
A já nebojuju za to, aby tam nebyl 3rd pohled, jen konstatuju to, že se někdo (studio) rozhodl ho tam nedat a já to akceptuji a respektuji jejich rozhodnutí, kdyby ho tam chtěli dát tak je mi to jedno, ať ho tam klidně dají ale oni se rozhodli ho nemít...což opět nechápeš a máš to za nějaký kurvení požitku ostatním
-
A která hra má ty ignorante nějak propracovaný soubojový systém? Povídej, přeháněj.....
-
Ty jsi vážně akorát Jejdáskovo varle.....A kurvení hry? Ty jsi asi ve své hlouposti nebo nevím v čem, stále nepochopil o čem ta hra je a že 3. osoba není reálná a nepracuje se na ni....Přijdeš mi jako ti samé lidé, co chtěli hlavní postavu ženskou...
-
Třeba to napsat tak, aby to neznělo jako samoúčelný popichování. Sarkasmus ,třeba, není vůbec dobrý začátek.
-
Se mi libi jak Hvezdiskoslav mluvi o trollovani a hlouposti, ale nikdy si nevsiml, ze pohledy by treba sly prepinat a ze uz to fungovalo v desitkach her. Wololooooo.
-
Zatím nejexotičtější příspěvek na YouTube *1*
www.youtube.com/watch?v=tt67H5-i_dk -
Ty nechápeš zase to, že studio tam třetí pohled prostě nechce...a nedělaj ho tam zřejmě i kvuli např. animacím potažmo soubojovému systému který by vyžadoval upravit animace v 3. pohledu, to že to někdo chce je úplně irelevantní, je známo že KC NEBUDE mít třetí pohled a v tom případě se s tím dotyčný musí smířit nebo si najít jinou hru která mu tento požadavek umožní, klasickou debilitu tu předvádíš akorát ty svojí natvrdlostí...a hlavně dokazuješ svoje čecháčkovství jedině ty, tím že máš potřebu kecat ostatním lidem do jejich práce i když jak sám řikáš, tě ten titul vůbec nezajímá...to je klasický čecháčkovství, potřeba se ke všemu pseudofundovaně vyjadřovat
-
Myslím že by ses měl podívat na některá videa s tvůrci z neanglicky mluvících studií, takovej Yerli nebo kdokoliv z CDP Red má mnohem míň srozumitelnej přízvuk než Dan. I několik lektorů na různých vysokých školách jsem u výslovnosti pousmíval víc než u warhorse videí. Nevím jestli zrovna ty, ale na internetu si hraje na frajera každej a vůbec bych se nedivil kdyby většina těch co na ten přízvuk tady v diskuzi pi*ujou sami nedají v konverzaci s rodilým mluvčím správně gramaticky a výslovnostně dohromady jedinou větu. Elitářství si můžeš dovolit tak mezi lidma který tě znají osobně a může to na ně působit. Tady seš za koko*a.
-
Dworkine, to je to nejhloupější upozorňování jaký jsem kdy četl...to je hloupé i v tom nadneseném smyslu jaký to má.
Jestli nechápeš, že nejde o "realističnost" období ale prožitku (ano...first person pohled je realističtější než pohled ze třetí osoby ať se ti to líbí nebo ne) tak si buďto neuvěřitelně hloupý a nebo jen neskutečně sebestředně trolluješ -
Na tom, kdo rozhodl absolutne nezalezi. Pokud ma nekdo rad 3rd person hry a chtel by hrat i tohle v 3rd, je to naprosto relevantni argument.
Btw, hra me vubec nezajima jenom se smeju tomu, jak podle tebe jsem parchant co chce lizatko, kdyz (opet..) jediny kdo v diskuzi breci jsou fanboy kiddos, ze jim nekdo slapl na hracku a ze jejich hracka se kritizovat nesmi, viz ty, Dworkin vs. Veskoslav atd.
Btw, klasicka debilita ceskyho zavistivce-hrace. Sice bys hral v 1. os. a 3. os by se te vubec netykala, ale protoze cechacek, musis bojovat za to, abys ostatnim kur*il hru. *3* -
1 000 000 - Tournament Mode Online
-
Toliko jsem upozorňoval na skutečnost, že argumentovat v neprospěch 3rd person pohledu deklarovanou realističností jest nesmyslné. *4*
-
Ale o ty mety přeci vůbec nejde. :) Diť základní hra už slibuje všechno potřebné k zábavě, pokud to všechno dopadne. Tady si hru pouze předplatíš za zhruba stejně tolik, jako by jsi si hru koupil po vydání cca 30 éček s tím, že si zahraješ ještě dříve v betě a na fórku získáš pěknou badge, jako přispěvatel.. To je bomba a můžeš mít dobrý pocit. :)
PS: osobně uvažuji, že dám i těch 36 éček za fyzickou verzi a alfa přístup + baron badge. -
Neotravuj, už ti neudělám onanistickou radost, když na Tebe budu opakovaně reagovat....
-
Hrát to na počítači je nereálný. Ve středověku počítače nebyly.
-
WR studio prostě 3rd pohled nechtějí, tečka...ví se to dlouho, a přesto tendle flame hejt někdo rozdmíchá - to je ta hloupá kritika na kterou upozorňuje Veskoslav
Mě zase připomínáte vymalý parchanty který prostě chtějí lízátko a nepřestanou breče dokavaď ho nedostanou, tady nejde že to rozhodli nějací fanoušci ale WRs...takže tvoje přirovnání je úplně mimo -
SHX: Redakce zná moje občanské jméno a datum narození. Profil tady mám od roku 2002. Nevím, kde bych sehnal svého jmenovce, narozeného ve stejný den, vystudovaného právníka a navíc ochotného dělat podobnou akci. Takže identifikace problém není. Tvoje zbabělost možná jo, ale zatím ses mi závazně nevyjádřil. *3*
-
Už z názvy realistické středověké RPG asi vyplývá, že třetí pohled je nereálný. Tedy pokud nemáš stroj času a dálkově ovládanou kameru....
-
EDIT: Omylem vloženo jinam.