Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Teda jestli se to v bitvách v Kingdom Come bude rubat, jak tady v diskuzi, tak se máme na co těšit. *5*
  • Se mi libi, jak si nekdo vycucal z prstu, ze pohled 3. osoby je nesmyslny pozadavek, protoze je nesmyslny. Argument jak stehno. *7*
    Pripomina mi to ty debilky na war thunder foru, kteri kviceli jak ve hre nesmi byt prototypy, protoze oni tak rozhodli. Do ted jsem nepochopil, podle jaky logiky bylo jejich rozhodnuti to spravny a cizi to spatny. *15*
  • ucho
    aha, to mi nějak uniklo. a jak danova angličtina souvisí s touhle hrou? nebo si tady chce někdo jen něco dokazovat? to tady můžeme probírat i jeho taneční schopnosti, ne?
  • Lawliet
    Samozřejmě. Měj se hezky.
  • Anonymní nula nabízí 10k na diskuzi o hrách. To také o něčem vypovídá....Není nic jednodušího v rámci anonymity "udělat" ze sebe právníka a následně i sázku vyhrát. Toto je ten nejstupidnější "ojebání" o peníze. Protože nikdo neví, kdo sedí za klávesnicí a není nic stupidnějšího než sehnat nějakého podřadného právníka, aby dokázal svou totožnost místo tebe.
  • Jo, většina z nich to pochopila. *4*
  • Ano, špatně jsi to pochopil.
  • SHX: Stále nabízím sázku o 10.000,- Kč tomu, kdo mi nevěří moji profesi. Zatím všichni bojovníci schlípli ocasy a odplížili se do kouta. Budeš první skutečně odvážný? *4*
  • calwin
    ja som tu ešte zdravu kritiku teda nevidel... nič čo by súviselo s hrou ale skôr sa tu rieši danova angličtina :D ...
  • Ho nereš, nejspíš se sjel ředidlem a nechápe, která bije. Nebo spíše se snaží za každou cenu provokovat což je ta lepší možnost.
  • Víš že z kapasného trolí blbečku neplatíš žádné daně? Pokud jsi vydělávající a dospělý člověk, tak podle prezentovaných názorů musíš být pěkný hlupák. U puberťáka se to dá pochopit, u tebe už nikoliv. A prosím, zase tady nemel ty sra*ky o tom, že jsi právník, jak ses tady snažil několikrát prezentovat. Jsi akorát zamindrákovaný šášek, co bude mít úroveň angličtiny na A2.... *11*
  • Jack1947
    A ostatni pochopily ? Nebo mas sveho osobniho "clickbota" jako Veskac. *15*
  • Lawliet
    Takže jsem četl špatně, že mu nikdo na západě nemůže rozumět? Nebo o čem tu teď diskutujeme?
  • Me prijde, ze se kazdej druhej pri tech vyplodech tady citi, jakoby tu hru spolutvoril.
  • Ach tak. Problém bude nejspíš v tom, že jsi můj původní příspěvek nepochopil jako nadsázku, ale doslovně. To by ty pitche asi vypadaly jinak, kdyby mu vůbec nerozuměli, že? Takže ono to tak asi nebylo myšleno, že. *7* To, že srážím jeho výslovnost, je pravda. Je špatná. Místy příšerná. Kdo tvrdí opak, neumí anglicky. Diskuse se vede spíš o to, jestli je to tak v pořádku nebo jestli by na té výslovnosti neměl zapracovat.
  • Tak středověk netřeba si idealizovat, ale také ne třeba démonizovat. Samozřejmě, že i tehdy hrála velkou roli politika a nenásilná řešení sporů.
  • Nemůžu, mám rande s tvojí mámou. *4*
  • Taky je nutno říct, že podobný problém jako u M2 byl předtím i u druhého Vietconga, kde se taktéž mluvilo o tom, že 2K tlačilo na co nejrychlejší dokončení a hra dopadla jak dopadla.
  • Tak mi poraď, jak to podat líp.
  • Píšu o tom, jak se prezentuje česká hra, studentíku. Už máš aspoň tu bakalářku? *4* Jestli ne, tak zalez a piš, neplatím ze svých daní tvoje studium, aby ses flákal po diskusních fórech. *4*

(pro ostatní: berte s rezervou. on to má takhle rád. :)).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší