Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come přidali dvě nové Kickstarter mety
7.2.2014 | Adam Homola
314 příspěvků
-
2K je podporovalo dost i technickou strankou věci a spolupraci s Nvidia. 2K řikalo že engine ktery tvoří 2K Czech budou využívat i ostaní studia 2K. Já engine ktery 2K Czech vytvtořili považuji za báječný taky je AAA.
Ale kolik na něm vzniklo her?? Za šest let podpory dostalo 2k kolik 2 miliony prodanych kopii? (jen tipuji neznam přesné čislo) -
staci si projit diskuzi
kicktraq.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/ -
Já zase viděl pár rozhovorů s vývojáři, kde si člověk bez anglických titulků dole ani neškrtl, jak jim nebylo kolikrát rozumět. Já se taky občas divím, když někdy lidi mluví anglicky mnohem lépe, mnohem plynuleji, mají mnohem větší slovní zásobu, ale intonace a přízvuk je až do uší bijící. Na druhou stranu chápu, že někdo na to cit má a někdo prostě nemá, no. Pokud si člověk netvoří výslovnost vlastní a sdělenému textu rozumí dokonale i méně zkušený angličtinář, pak fakt nevím, co a proč řešit. Myslím, že úroveň Danovy angličtiny s investorama fakt nemá lautr nic společného, jen ti dnešní investoři hledají něco krapet jiného a "jistého" (případně na mobily) :P Ale hráči ukázali, že o takové hry stále zájem je a veliký, což je jedině dobře.
-
Nepiš o něčem, o čem nemáš páru chlape! To, co píšeš, je tvůj úsudek, ne co se dělo. Tak to tak taky prezentuj.
-
Kolik vydavatelů? :-) Rodilých mluvčích znám asi tak 5 (některý nevídám pravidelně).
-
Ano, za jedno odpoledne se základy naučíš. Tedy, pokud nejsi hlupák, že. Ale to Dan není. U tebe nevím, kategorické soudy dělat nebudu. *4*
-
Nejde přece o to, že se ti něco nelíbí/nesouhlasíš ale o urážlivou formu jakou používáš která je podle mě zcela zbytečná nemyslíš?
-
S tím rozdílem, že do vývoje Mafie II se tak moc kecalo a osekávalo a přídávaly se DLC, že ta hra nemusela být špatná, kdyby do toho vydavatel tak vehementně nekecal a nesnažil se za každou cenu měnit.
-
Protože mě to přestalo zajímat a nechtěl jsem psát další příspěvek.
-
Práce na jedno odpoledne? Jde vidět, že jsi vážně hlupák....
-
Vývoj mafiie 2 byl přes 6 let. To není standardní doba. Kdyby se nemohli opřít o 2K tak by mafiie 2 ani nevnikla. Nevidím se tomu, pokud stejný problém má i "Mafiee 3" že zde bylo utvořeno jen oddělení grafiku.
-
Mám pocit, že vždycky když se objeví článek o Deliverance, tak se někteří jedinci předhání v tom, kdo napíše větší blbost. *7*
-
Proč jsi nenechal původní komentář s dotazem na věk?...
-
To je samozřejmě v rukou redakce. Dovolil jsem si sáhnout na něco českýho. To se v týhle zemi krutě trestá. *4*
EDIT: Ale na mysli tím mám hysterické nadávky zde v diskusi, ne redakční zásah. V redakci Games.cz mám důvěru. -
Díky za podnět k navštívení stránky ;o) Ve škole jsem po vědomostech nějak nedychtil (de*il)
:) ale spoustu toho doháním současnou zvědavostí a často drtím Wiki atp. O husitsví jsem také posbyl větších vědomostí, takže zase něco "málo" doháním ;o) -
Jestli jsi mladší 16 let, tak seš de.il a jestli starší, tak je mě tě líto... Pokračuj prosím tímto způsobem dále a dočkáme se k radosti většiny tvého banu.
-
Hra me zajima,ale ty jejich mety vubec. Do meho vkusu se rozhodne netrefili a nemam potrebu jim jeste pridavat.
-
"To tam za něma ale stal velky vydavatel. "
presne tam mohl byt problem. -
Hladím kočku proti srsti, mladíčku. A ona prská. *4*
-
DOCELA by mě zajimalo jeslti i WH si upravuje screny. Protože mi to tak připada:)
Animace koně. Ano beru je to začatek ale dělat z toho video kdyz to ma ve vysledku vypadat uplně jinak. Začina mi to těma stretch goaly připominat Mafii 2. Tam taky bylo plno slibu a jak to dopadlo....(technicky vyborně, hratelně pruměrně) To tam za něma ale stal velky vydavatel.
Plan u 2K byl ten že na enginu Mafiie II vznikne plno her a ve skutečnosti vznikla jen jedna a to jen s použitim assetu (xcom).
Nejduležitejší budou ty souboje. Dat ale jako stretch goal vyukové video jak na souboje mi přijde divné. To tam jako nebude jinak žadny tutorial? Na soubojích to musí stat a padat jinak to není RPG ale adventura!!!
Tak jako ten "analytik" Michael Pachter řika že GTA V nebude na next gen. Já říkam že KC nikdy nebude trilogie. Kdyz byla přednaška na GDS o ukolech. Že alespon jeden takovej ukol neudělal do Mafiie I. Pamatuje si někdo z vas něaky ukol z Mafiie?