Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dosť skoro si si ma tu všimol *7*
  • Skončil, prý jsi v posteli lepší než já a už se se mnou nechce vidět. C'est la vie. *5*
  • Už sem se bál, že jeden den vynechají a nedozvíme se nic nového o KC
  • Jestli si se chtěl shodit ještě více tak si nepochybně uspěl :)
    Gratulace chudáčku, dostal jsi se na dno, ale věřím, že tvůj trotling ještě neskončil :)
  • Kouzelná historie lidského pokolení.
  • Keyz
    Dostaneš jede fous D. Vávry. *3*
  • 1 000 000 - microtransactions
  • Jsem ta nejvetsi ovce, uz jsem odevzdal prachy na kickstarteru a hru vsude propaguju... oh wait. *14*
  • Jsi no. Žádný hype tu nevidím. Kromě Dworkina, co se snaží trolit o angličtině.
  • Ne games, ale ovce.
  • A jsme opět u ohraného tématu. Games dělá reklamu KC:D.....Už je to nuda. *7*
  • Kdo neovcuje s nama je blbec. *15* Nechces taky hypovat mou firmu? Reklamu zadarmo bych bral.
  • Tak z lesa parta blbců. A?
  • Jak se do lesa hype...
  • tvl z tebe musej mít doma radost, lol
  • Proč převážně u KC:D je největší počet blbců tvého typu.
  • Bože to zas bude ostudy až to vyjde však uvidíte dělají to češi takže to je 50 na 50 ,že to bude paskvil hodný zdejších malomyslných diskutérů kteří největší problém světa vidí ve hrách.
  • Skvele, umis pouzit slovni spojeni "jsi hloupy", gratuluju. Jeste bys ale mohl pochopit, ze ja vubec nekomentuju jestli tam 3rd person bude, nebude, jestli ho chcou a nechcou, ale komentuju tvoje pitomy tvrzeni, ze by ovlivnil realisticnost hry.
    Takze to cos napsal ted byla naprosta ztrata casu, protoze reagujes na neco co jsem vubec nepsal a nekomentoval. Uz chapes? *4*
  • Veskoslav
    Ty jsi asi natolik hloupý, že jsi stále nepochopil, že s pohledem 3. osoby se nepočítalo, tudíž se ani nevyvíjí. Nebudeš tvořit práci od naprosté nuly jenom proto, že nějaké varle to chce.....Tohle není Skyrim, kde mimochodem pohled 3. osoby je jenom proto, abych se podíval, jak vypadám..
  • Btw, pro pomalejsi... Muj argument je, ze mit moznost prepnout si na 3rd person pohled nijak neovlivni herni zazitek nekoho, kdo se rozhodne pouzivat 1st person.

A absolutne nechapu, jak Veskoslav dosel k tomu, ze to realisticnost ovlivni. Takze jestli mate nejaky tvrzeni, co to dokazuje, sem s nim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit