Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come ukazují místa ze hry v reálu a odpovídají na časté dotazy hráčů
28.1.2014 | Aleš Smutný
405 příspěvků
-
Jedno mi nejde do hlavy, ak si dobre pamätám, tak svet Oblivionu mal okolo 40 km², čo hovorí aj wikipedia, tak ako svet Deliverance s 9 km² môže byť rovnako veľký?
-
Zahrej si Gothic, celej ho prolez a dohraj a pak nam prijd rict jak dlouho ti to trvalo
-
Otázka je, jestli Zikmund vůbec v prvním aktu bude.
-
Lol Takovy maly pidi město a okolí jen lesy ? Tak to je opravdu k smíchu *2*
-
Tak tohle se da vyresit celkem snadno a dobre to mel resen Gothic, vytahl jsi zbran kde jsi nemel a straze te proste v ten moment zapichli
-
Ani mě nenapadlo, že by to Dan myslel jinak...
-
DayZ se už teď prodalo milion kusů a na KS je teď 16K backerů.... si myslím, že ambice mají větší, než milion prodaných kopií. Takže bych se určitě nebál, že si to koupí všichni přes KS.
-
stačilo poukázat na chybu ;-) ,ďecky kecy jsi nech doma pro mamku ...
-
Na Kickstarteru je průměrný příspěvek 1 000 Kč. Část vezme právě Kickstarter, ale i tak jim zbyte (podle mě) víc, než v obchodě.
Zatím jepodpořilo 16 000 lidí, což je sice úctyhodné číslo, ale na opravdové dcistribuční kanály to nemá. -
tak by si hneď v prvej epizóde odkrágloval Žigmunda a bolo by po "reálnom" historickom RPG ...
-
Já také:) Nejsem ve finanční situaci, kdybych mohl přispět, ale v momentě, kdy se hra bude dát koupit, tak učiním.
-
Nemyslím, že máš ambici překonat IQ 30
-
chtel jsem, nicmene, ten sklep mohli vybudovat kvuli necemu jinymu, ale nakonec z toho klidne moh bejt sklad brambor, o naky to stoleticko dyl *5*
-
Fallout 3 to samé :)
-
Tak na Kickstarteru platíš stejně jen za Act I. Navíc těch pár desítek tisíc není jejich finální cíl. Aby to mělo smysl, tak stejně budou chtít prodat stovky tisíc kusů.
-
http://byznys.lidovky.cz/tvurci-hry-vybiraji-na-internetu-miliony-chteji-bakalovi-dokazat-zajem-1n6-/firmy-trhy.aspx?c=A140125_142411_firmy-trhy_jzl
-
Inu, pre-alfa verze.
-
Deti se dali zabijet i ve Falloutu 2 ... sam jsem mel oznaceni "Zabijak deti" :D
Takze v tom problem nevidim -
Já
-
Pěkný a zajímaví video. Přízvuk neřešim, hlavně že mu bylo dobře rozumět. Dobrá ale byla ta zaseknutá AI kráčející do plotu v záběrech ze hry :D