Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    No parkrát vymlel blábol, ale to se dá odpustit, když mluví z patra :D
  • Spades
    na druhou stranu v morrowindu to šlo. Sice to už nešlo hrát, ale šlo to :D
  • KIMCID
    přesně,vemu holky a určitě se tam pojedu časem mrknout
  • nechci být hnidopich, ale skoro si říkám, jestli ty emerické investory neodradil Vávrův přízvuk *4*
  • Tak zní to jak to zní, ale jak říkáš, hlavní je, že umí sesmolit větu a má zásobu, takže žvanit potom není problém. Ono honění se za přízvukem a křivit držku jak správnej anglán a emeričan je u mě takovej zbytečněj pozůstatek nedávných dob, kdy se klasicky po švejkovsku všichni snažili o znovu lezení někomu někam, takovej středoevropskej unikát.

Když se podívám na druhou stranu a slyším angličtinit Francouze nebo Araby a Japonce, tak je to to samý. Jedou svou angličtinu bez přízvuku a na zbytek házej bobky. A každej jim rozumí, tak co...
  • PR, zvlaste ve chvili, kdy je treba splasit dalsi prachy, je dneska uz nedilnou soucasti vlastni tvorby hry...
  • Magister_Peditum
    No, uvidíme. Věřím, že nám budou chtít ukázat co nejsyrovější realitu té doby, ale zároveň budou chtít, aby se hra vůbec prodávala, což by se zákazem prodeje (a víme, jak jsou některé země na to háklivé) by si moc nepomohli.
  • Je dobře že nemůžeš zabít všechny...si představ, že zabiješ hlavní postavu ( která ti např. dává questy )...bys mohl začít hrát novou hru...
  • fizola
    Toto neberte ako trolling, ani ja ako učitel angličtiny nemám bohvie aký prízvuk. Vávra má paradnú gramatiku, skladbu vety etc. , naozaj vie po anglicky, ale ten prízvuk je čisto český, zábavné to je *1*
  • Část příspěvku od Warhorse pár dnů z5

"Political correctness can go fuck itself. It's a cool change really."
  • Mart9
    Ta hudba je naprosto skvělá. Perfektně mi k tomu sedí.
  • Magister_Peditum
    Tak zcela určitě nepůjdou zabít děti (které ve hře prý mají být). To by prostě neprošlo.
  • davidBray
    aspoň bude mít člověk mít kam s dětma na rodinnej výlet :D
  • pro me je teda zatim nejvetsi zklamani slovicko "most", ve spojeni s "You will be able to kill NPCs", to mi pripada na tech modernich rpg nejtrapnejsi, ze tam jsou nekteri jako slameny panaci, sice jdou proklat, ale nejdou zabit... *6*
  • no jestli tudle anglictinu vytasil na vydavatele, tak se nedivim, ze to nevyslo:D
  • http://byznys.lidovky.cz/tvurci-hry-vybiraji-na-internetu-miliony-chteji-bakalovi-dokazat-zajem-1n6-/firmy-trhy.aspx?c=A140125_142411_firmy-trhy_jzl
  • Magister_Peditum
    To je úžasná představa! *14*
  • davidBray
    čím blíž máš něco k baráku tak tím později se tam podíváš, jestli vůbec :D
  • Magister_Peditum
    Zrovna tak za 3 neděle tam navíc s kámošema vyrazíme na takovej "mini čundr" (no, spíš chlastací výlet do kácovskýho pivovaru), ale chtěl bych to využít k návštěvě Ratají (zatímco jsem ve Šternberku byl asi 5x). Protože to sice mám necelých 50km od baráku, ale ještě nikdy jsem tam nebyl. A když už se tam má odehrávat tahle hra... *3*
  • davidBray
    jo milé děti a tady jsem pobil ty hanebné psy, přesně u tohoto padacího mostu. A kdy to bylo dědečku? Honzíčku myslím, že tak v roce 2015 myslím, hned jak ta hra vyšla :))
    takto nějak jsi to myslel? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit