Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    užasný tim že stojí na tom místě a pak to ukazuje v té hře je to tak užasně hmatatelný.snad to dotáhnou do zdárného konce a bude to hratelné.
  • davidBray
    nevím k čemu by ti to bylo, když česky stejně neumíš :)
  • Spades
    Já bych tady ani multiplayer nechtěl, protože by to chtělo sakra velké úpravy celé hry.
  • Magister_Peditum
    Zrovna sitcomy bych jako příklad nebral, protože tak v 7 případů z 10 v dabingu ztrácejí pointu.
  • Spades
    Pokud myslíš dabing na Prima COOL, tak to je nejhorší dabing co sem kdy slyšel. 3 lidi dabujou několik seriálů, a ani u toho nemění hlasy.

Ze South Parku jde vidět, že dabovat celý seriál 3mi herci se dá, jen potřebuješ kvalitní dabéry. A herec != dabér.

To je u nás ten problém, kvalitních dabérů je minimum a ti co umí dabujou všecko, takže potom všechno zní stejně (přecejen i dobří dabéři mají omezené možnosti hlasu)
  • Magister_Peditum
    Já se po lese procházím celkem rád. A kdy se ti poštěstí procházet se v pozdněgotickém lese 15. století? *1*
  • I když v ENG nejsem uplnej nováček ,tak bych si tuto hru rád zahrál v rodným jazyce.Bez dabingu by to bylo pro mě trochu sklamaní :-( .Narážka pana Smutnyho na to že cz dabing už není to co dřív to má sice pravdu ,ale to neznamená že to nejde udělat dobře .viz. Plno sitcomu poslední doby má cz dabing fajn ;-)
  • Tak si nám to teda pověděl,že tě podobné hry nezajímají, tak teda zase čau..
  • Ty jo, tak to jsem nevěděl, právě jsem si to googlil a našel jsem jenom info z herně zaměřených webů (např. jako games.cz)...
  • Kozy
    To mi zase tak lákavě nezní a myslim si že v téhle podobě by se to ani nevyplatilo.
  • Pytel brambor máš tak v hlavě .
  • Veskoslav
    Během chvíle? Jo další "odborník". Jinak nevím, co pořád meleš o nějakých husitech, když toto se odehrává ještě 12 let před upálením Huse.
  • Ač nejsem cílovka, musím uznat, že toto si jim vážně povedlo.
  • walltar
    Ona už funguje i nějaká fansite ... http://kingdom-come.cz/
  • At si kdo chce rika co chce, samotnemu mi to pripada, jako situace s Mafii 2. Kupa kecu, pr a spousta slibu. Na screenshotech toho zatim moc videt nejde. Jen par domu a dve vesnice. Zrovna v Cryenginu je napaintovanej teren behem chvile. Jestli si nekdo mysli, ze je zabava cestovat pul hodiny konem pres les, kterej moc unikatnich mist nema, mesto jedno podobne druhemu (moc jich tam necekam, tak max 4 vesnice), velkych bitev take moc neocekavam. Ale tak nebudu jen drzkovat. Na realisticke husitske dungeony, ktere prolezam ja, statny kovar a ve kterych se neni moc ceho bat (monstra holt nejsou na sklade) na ty si rad pockam. Treba tam najdu pytel brambor :D
  • Presne toto ma napadlo, špacírovať sa po okoli a nejake questovanie mat na haku :) Vsak aj v Stalkeroch ma bavilo ist po chodnicku a objavovat kam vedie. Len skoda ze mapy zasa neboli moc velke a ani extra clenite, takze to clovek rychlo pobehal.
  • Osobně bych multiplayer řěšil arénami ve stylu turnajů. Zkrátka by se člověk nalogoval na nějaký ostrov uprostřed řeky jako je v Praze střelecký ostrov a mohl by ostatní hráče vyzvat na rytířský souboj meč - meč nebo soutěž v lukostřelbě na cíl a jako třešničku na dortu rytířský souboj na koních s dřevci. Za tyto soutěže by mohl získávat tituly nebo vybavení...
  • reakce na he/he.
  • vzhledem k dobove autenticnosti musi jit o stredovekou kratochvili.
  • jo a zde je link :D https://www.facebook.com/kingdomcomewarhorse

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit