Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na KS si ji zatím "objednalo" 16 000 lidí. Jestli to nakonec bude 30, tak to bude pro crowdfunding docela úspěch. Nemyslím si, že dělají hru, která má ambici prodat třicet tisíc kusů ;)
  • Mart9
    No bez toho videa bych to asi neposlouchal. Ale v podkresu Danova mluvení o hře, pak při procházení těch hradů a celkově v atmosféře té hry to je krásně pasující hudba.
  • KIMCID
    já *4*
  • Zajímavé video. Nejvíce se mi stejně líbí všechny ty detaily a souvislosti kolem :)
  • KIMCID
    ke hře pak vydat baedeker míst... *3*
  • Mart9
    Já.
  • fizola
    Veď práve o to ide, kto pozerá filmy v originálnom znení tak sám vie že každý má iný prízvuk, podľa svojho pôvodu, hlavné je, že mu je rozumieť, vie usporiadať myšlienku a proste pôsobí ako niekto kto vie č hovorí, aj ako to hovorí. Prízvuk nikto nerieši, keď ukazuje takúto hru Fakt sa divím prečo sa nenašli klasický sponzori, tam asi fakt išlo len o to, že sa báli tematiky. Podľa mňa práve to je aj pre amíkov atraktívne, konečne uvidia európsky stredovek, to čo oni proste nikdy nemali a strašne to obdivujú na európe. Teda aspoň ty strochu lepším vzdelaním a záujmami.
  • tak znáš to, Japonci ze Sony ti nepodepíšou smlouvu protože jsi jim špatně potřásl rukou, emeričani jsou zas hrozně cool a friendly a samej smajl a za rohem si řeknou "buran z Ruska, ani neumí pořádně anglicky a chce po nás milion, fuck you" protože jsou králové pokrytectví *4*
  • Magister_Peditum
    Nadšených fanoušků je vždycky jenom minimum z celkového počtu nakupujících.
  • KIMCID
    no pokud se investortum libi čeština měla by hra být výhradně česky s EN titulkama *1*
  • To, co zatím vidím, se mi hodně líbí. Jen jedno mi nejde moc do hlavy. Pokud si hru všichni nadšení fanoušci předobjednají přes Kickstarter, kdo pak zbude, aby si ji koupil běžnými kanály a pomohl tak k navrácení oné investice, kterou byl podle všeho z mnohem větší části financován vývoj?
  • Magister_Peditum
    Pokud by je mělo odradit jenom tohle, tak to asi moc dobří investoři nebudou. Tedy oni asi nebudou doopravdy, vzhledem k tomu, jaký má jimi odmítnutý projekt zatím úspěch...
  • A už někdo Danovi vysvětlil ty brambory? *1*
  • Magister_Peditum
    Jo, to mi na Oblivionu a Skyrimu přišlo hrozně směšný.
  • Přesně, Španělé to samý... Mě tahle "česká" angličtina vyhovuje, rozumím tomu líp než angličtině se správným přízvukem *1*
  • super Dan Vavra jako novej Dungeon Keeper *2* ,kazdopadne fandim vypada to jako libustka *3*
  • I ti emerický investoři mají nějaký přízvuk tak jako každej..
  • DeDy
    Jojo, čtu devlog a poslouchám Audio Machine - The Platinum Series IV - Labyrinth. Má to uctihodných 1 h 44 m.
  • jsou i jiny reseni, bud ti to znepristupni par questu (coz je ok, nemas vrazdit) nebo se k tem questum dostanes jinak nebo aspon k vecem z tech questu, kdybys je tak nutne potreboval k dohrani

ale davat do udajne "realnyho" rpg nezabitelny postavy je, a podle me vzdy i bude, fail

klidne, at se na me pak sesype cela armada a umackaj me telama, kdyz sejmu krale, ale pokud me nechaj k nemu dojit se zbrani, nechaj me ho seknout do hlavy, tak prece nemuze vyskocit jak kohout v darbujanovi a pandrholovi, a behat nadale po dvore *5*
  • Francouzská angličtina bez "H" je taky vtipná.. " ´ello, I´m ´ere"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit