Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    já myslím, že klidně někdo něco takového napsat může. určitě se najdou lidé, kterým na té hře bude něco vadit, to je vcelku normální. u toho skyrimu šlo víceméně o drobnosti, které ve hře být nemusely, kdyby je tam někdo nechtěl a řešil to trochu jinak. to neznamená, že to tu hru musí kazit, jen holt někomu ty věci mohou vadit a při hraní ho rozčilovat, protože ho to pak pořád upozorňuje na to, že je to jen jednoduchá hra. nemám strach o to, že si kingdom come dá na tyto věci pozor a nemám strach o to, že tam lidé nenajdou žádné chyby...
  • Your eyes september - Tvé oči září.
  • Magister_Peditum
    Nuda to pro tebe možná je proto, že o něm nic nevíš...
  • Magister_Peditum
    Kde si ve hře viděl jaké Husity?
  • Mart9
    *1* Dobře ty!
  • Viz Kickstarter: "Hello, backers. Don't worry we have a list of forbidden vegetables which weren't present here in the olde tymes and potatoes are on it. Along with maize (corn), mexican beans, pepper, tomatoes, cucumbers, even cauliflower and more. Seems Dan just wished he could store his own potatoes there :-) " ... prostě si to v tu chvíli neuvědomil no :P
  • Ne.
  • ja plne doufam ze mas pravdu, ale je dulezite ho hlidat, aby byla hra historicky akuratni a pak tu ty co se na to tak tesi nenapsali 100 veci co me na KCD sere :)
  • ale dojmy z hry nejake mozem mat nie ? :D a tie dojmy su skepticke narozdiel od inych ktori su presvedseny ze ta hra bude revolucna a bla bla... a ako som pisal vyssie zatial som tu hru neodpisal a ak bude fakt dobra tak priznam ze som sa mylil
  • wenceslaus
    To je možný: "My english is about the same as my dancing skillz"

Každopádně pak jsou vedle i ti, co poukazují na tu absenci brambor ve středověku.
  • ucho
    dobrý postřeh, jsi velmi všímavý. jen jsi tady někomu skočil na špek ;)
    vzhledem k tomu, že tam řeší i jakou barvu tehdy měla mrkev a mají seznam zakázaných plodin, pochybuju, že Dan neví, že prakticky v jeho hře žádné brambory nebudou ;)
  • rikal "is", nikoliv "was", takze bud je to sklad brambor ted nebo neumi ani pouzivat casy *5*
  • Jak podívat na hru skepticky žádná ještě není!!
  • Paulcz
    Spíše si už na to hráči odvykli, v RPG to je zcela běžná věc starat se o postavu. Snad bude fajn si to zase připomenout :) Mě to vždycky bavilo.
  • Tak nějak *1* . Celkem evidentně to byla od něj ironie a pár troubů se na to chytlo.
  • ani nie ked to napadlo aj samotneho Vavru... vo videu tvrdi ze tam chce mat intezivny pribeh
    ako vo Witcherovi co ma samozreme tesi...s cim by si kingdome porovnaval ty ? a uz viem preco to nema atmosferu....cryengine za to moze technicky dokonaly engine ale uplne sterilny...a tu sa minusky dostavaju za to ked sa niekto pozrie na hru aj skepticky?
  • Pokud někdo něco říká a je při tom vysmátý jako lečo,tak to nejspíš nemyslí vážně *7*
  • Nemám čas to teď poslouchat znovu, ale neříkal, že tam za komárů byl sklep na brambory? Mně se nezdá, aby Dan nevěděl tak základní věc, že ve středověku jaksi u nás brambory nebyly. To ví dokonce i členové tohoto fora!
  • Skyrim je bez modifikací naprosto nehratelný - hlavně v pozdějších fázích hry. Je mi líto lidí, co modifikace neznají.
  • *mi

Nemáš zač.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit