Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorleif_cz
    Zdravím Smejkiho do videa...:D
    Jinak i když jsem si řekl, že na kickstarter prdím, dokud nevyleze alespoň Wasteland dvojka, protože už jsem tam dal dost peněz a ty nerostou před barákem na stromě, tak jsem si stejně nemohl/nedokázal pomoct a přispěl i se svojí trochou do mlýna.
  • tak jist a pit budes, s tim se asi radsi smir, ja neco podobnyho pamatuju snad jen z betrayal at krondor... na zacatku to byla docela komplikace, byla to pulka preziti, ale nakonec to byla uz spis jen otravna a monotonni cinnost (ve chvili, kdy se clovek dostal k takovym penezum, ze pro nej drobny za kazici se jidlo uz nebyl zadnej problem)
  • Jen takovej dotaz. Jaká máte očekávání k úrovni realističnosti Kingdom Come, já se třeba spokojím s autenticky podaným prostředím, příběhem a bojem. A nebude mi vadit když tam nebudu muset jíst a pít, chodit na záchod a vizualizace schopností postavy bude v klasických tabulkách.
  • Nebo 12:36 *1* .Ano jsem hnidopich, beru v potaz že je to alfa, ale když je Vávra tak bezchybný a neomylný jak se prezentuje, tak si měl alespoň sakra ošéfovat prezentační video bez jediného bugu a ještě takového, který jsem naposledy viděl snad před deseti lety a ve hráh, kde bylo těch lidí víc na metr čtverečních než v celém středověku.
  • Tilwaen
    Abych pravdu přiznala, docela mi vadí použitý font, který tam sice sedne jako purdel na hrnec, ale chce to určitý cvik, abych tam stále neviděla např. "dovble cvirass". Zde v rámci zachování autentičnosti nad tím nemá asi cenu jakkoliv lamentovat, ale být to v jiné hře, která si na realistično tolik nehraje, asi bych z toho skákala z kůže. Obzvlášť nemá-li tam toho textu být zrovna málo.

Edit: Ale třeba "qvest" se zase čte docela pohodlně *15*
  • No jo, neni tam prebucany bloom, lensflery a Battlefailed colorgrading, tak to nema atmosku *7*
  • Mart9
    Výš co my můžež hnydopychu
  • gert
    http://www.youtube.com/watch?v=XAbHmE73p7o - 12:27 a ty hradby *8* *14*
  • walltar
    Já nevím, ale na mě z tama sálá atmosféra z každého obrázku ... realistická atmosféra.
  • vyvojari sa snazia o realisticku stredoveku hru ak som tomu pochopil...ale nejako ich nenapadlo ze realny stredovek bola ukrutna nuda...z tych obrazkov nejde ziadna atmosfera...witcher 3 sa mi zatial pozdava postatne viac...toto zatial vyzera tak ze to bude bavit jedine milovnika českych hradov
  • Kozy
    V pořádku, nemyslel jsem to nijak útočně, opravdu mě to zajímalo. Je mi jasný že nejsi konzolista, bylo to myšleno že jim spíš vyhovuje ten pohled z třetí osoby.
  • Tilwaen
    Mimo Pavla Dobrovského přidělají obličeje významným postavám podle zbytku zdejší redakce? *1*
  • how do you do - jak to děláš?
    all right - všechno doprava
  • davidBray
    a zase :D
  • Tak nevím, co by momentálně lidi mohli kde najít, i kdyby hledali. Vždyť hru jsme fakticky ještě neviděli, vyjma grafické stránky a náznaků. Zatím všechno z toho vypadá více než výborně.
  • Tak recenze ok, ale tohle neni ani recenze... navíc napsat v základních informacích o hře i svůj postoj k otázkám světového míru a řešení všeho problémového, co na světě je... to chce vážně umět. *1*
  • Dildo_Vagins
    Možná nemá dokonalou výslovnost, ale ty to zase neumíš pořádně ani napsat. Vidím tam min. 5 chyb. Go back to school bro....
  • It's A duck in A rock když už něco ;-)
  • "It's duck in rock" je to kačena ve skále. "It's dug in rock" je to vykopaný do skály..miluju angličtinu :D
  • Tak možná kdyby ses tolik nesoustředil na to, jestli řečník zrovna má nebo nemá kvalitu rodilého mluvčího a trochu víc poslouchal, nedivil by ses pak.

Mě angličtina nepřijde nijak přebornická, ale určitě postačující na sdělení a nijak neomezující. Očividně mu nedělá problém se plynule vyjadřovat a slovní zásoba též nedělá problém. Mluví to z patra, takže je logické, že se u toho snaží přemýšlet, aby nevypustil hned nějakou blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší