Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come ukazují místa ze hry v reálu a odpovídají na časté dotazy hráčů
28.1.2014 | Aleš Smutný
405 příspěvků
-
No že si přivezli brambory a dali je do sklepa.
-
?
-
Husiti byli mořeplavci jo?
-
A je to tady lidé po prvotním nadšení začínají hledat malichernosti. Holt každému se zavděčit nemůže..
-
Chápu, že máš trauma z cizího úspěchu, ale nikdo tě nenutí to číst *3*
-
Vyjmenovat nevyjmenuju, ale vím, že třeba u Hobita byly některé scény buď přeložené špatně (slovo, fráze nebo tak) anebo mohly být přeloženy podstatně líp a vím, že mi to bilo do očí
-
Neříkal bych tomu prezentační video. Připadá mi to spíš jako zajímavé video pro Danovo kámoše, což jsme my - ti, kteří mu přispěli na KS nebo si hru potom koupí.
-
Mám to obdobně. Někdy i dávají v TV slušnej film, na kterej bych se i koukl, ale pak si říkám, že za to zprznění zážitku dabingem mi to nestojí. Už jsem na tohle téma vedl mnohé diskuze na CSFD. Nejhorší podle mě je, že za dabingem ztrácí dost podstatná část hereckého výkonu originálního protagonisty. Spoustu herců má i krásně rozpoznatelnej tón hlasu, a proto je mám v oblibě. Třeba Depp, Buscemi, nebo hlas Owena Wilsona strašně žeru! V českém dabingu se taky dost často kašle na různé přízvuky (kubánský v Dexterovi, indický v Simpsons, jamajský ve Futuramě, ty rozkošné britské patvary z Misfits...).
Český dabing se podle mě fakt propadl a i ty nový Simpsonovy (nejčastěji předkládaný důkaz, že dabing je fajn) sleduji už radši v originále, protože v dabingu se ztratí strašlivá fůra slovních vtipů. Relativně nedávno jsem viděl díl, kde Lisa soutěží v nějaké pěvecké soutěži a přiškrcený zpěv Heleny Štáchové fakt rval uši! Oproti tomu má originální Lisa fakt krásný, líbezný hlásek. -
No jo, tak problém bude spíše v tom, že vám vychovatelé dovolují tak často chodit na počítač. *3*
-
Mohla by být nic by se nestalo, ale myslím, že není dost infa aby to vydalo na každodenní zpravodajství.
Navíc pokud to nasere trolly jako si ty, tak klidně tři za den. -
Metlu má zaraženou v zádeli, proto ta špatná nálada *1*
-
Kéž by.
-
Tak vem si, jak je to všechno narychlo. Hodili to s jistými obtížemi na KS a čekali, co se bude dít. Najednou obrovský zájem a zdá se, že to opravdu nečekali - kdyby jo, připraví si videa dopředu. Takže sebrali kameru, Dana a vyjeli narychlo do Ratají a natočili podle mě solidní video, ačkoli samozřejmě s připravou atd. by natočili něco lepšího.
Jak taky Dan říkal, dost architektonických prvků je pryč a ukazovat 20 prázdných míst a říkat tady a tady stálo tohle, asi moc nemělo smysl, takže vybral ta nejlepší místa jako názorná a ty použil. Docela smysluplný přístup.
K té angličtině. Zkuste se nechat zaměstnat korejským molochem a pak vést jednání v angličtině s korejci. Pak budete rádi za jakokouli jinou angličtinu. *1* -
tady ted bude každy den zprava z tehle prehypovane hry?
-
Dan speaks like an ape. I hope he is going to invest few buck from Kickstrarter for his private English trainer. :-)
Jsem zvedavy na moduly postupne uvolnovane. Pokud bude soubojovy system zajimavy, ma obrovsky potencial jen samotny. Kouknete treba Chivalry, je to v podstate desetina toho co planuji Warhorsove a jakz to melo uspech. Umel bych si predstavit spin off, vydavany soubezne shlavni hrou. Jen souboje na zpusob Chivalry. -
To proto, že ještě nevíš, co příjde na 800k *1*.
-
Další videa zaměřená na jiné aspekty budou. Tohle dělali dos na rychlo co jsem pochopil.
Třeba ve videu o AI dojde i na toho sedláka co se rozhodl, že bude vtipný :)
Na KS se někdo ptal, proč na vide nejsou i další lidi ale kecá tam pouze Dan. Odpověděl, že ne každý chce být slavný jako on :) -
No nevím, ale takových momentů tam bylo několik ... Spodni hrad, Horní hrad, Krajina ...
-
Doufá, že videa co dají o boji, NPC to zase trochu nakopnout. Případně na závěr bude něco aby to vyskočilo rychle jako u dalších projektů.
-
Abych si taky trochu zakritizoval:
Popravdě jsem z tohoto videa trošku rozpačitý, Danova angličtina se mi nezdá úplně ideální (což ale zas tak nevadí) , ale především mluví hrozně zdlouhavě s častými mezerami. Navíc se mi zdá že se video až moc soustředí na historicko-architektonicko-průvodcovskou stránku věci-co bylo kdysi jak, a méně na hru samotnou.Rradši bych viděl nějaké přímé porovnání-budova v realitě a vedle toho to jak to vypadá ve hře, a ani by se to nutně nemuselo nutně hýbat. Navíc se asi ve 3/4 videa objevuje AI bug-nějaká postava s pytlem na rameni se tam zasekne do plotu, což by v takovémto prezentačním videu taky být nemuselo. Jinak hra samozřejmě vypadá i z tohoto videa stále naprosto bombasticky.