Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come ukazují místa ze hry v reálu a odpovídají na časté dotazy hráčů
28.1.2014 | Aleš Smutný
405 příspěvků
-
Celkem zajímavá je projekce na Kicktaqu ... http://www.kicktraq.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/exp-cone.png
1,5M Liber jako dolní hranice je hodně zajímavá částka.
http://www.kicktraq.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/ -
jasne ze nemyslim hru, myslim pro dalsi videa, aby ve vsech nehrala stejna
-
Já doufám v 700k. Pak už je mi to jedno.
-
vavra to vi, sam to lesy, jejich rozsireni a skladbu resil, myslim ze v nejakem podcastu
-
No ale faktem je, že americký národ vzešel z puritánských komunit a tohle nejde jen tak smazat. Přestože se USA dost změnily, ten základ tam je pevně daný a ovlivňuje společnost doposud. Podle mě lze popsat společnost jako celek. Dělá se to tisíciletí a popisy jsou odpovídající, takže proč to nedělat? Jasně, relativisté všechno zrelativizují, ale ti jsou pro mě zcela irelevantní.
-
hlavně at už je červenec , at se do toho mužu ponořit *14*
-
Souhlasím. Mělo by to být inspirované uměním z té doby a neroubovat na to nějaké blbosti.
-
Video se mi líbilo - mělo dostatečnou informační hodnotu a zase toho "nevykecali" moc, abych se mohl těšit i na další videa. To srovnávání s reálnými místy mi příjde dobré a zajímavé, kor když od začátku říkají, že chtějí dělat realistické rpg.
Dost by mě zajímalo, kolik toho ví o této připravované hře sami obyvatelé Ratají. Podle mě se musí připravit na zvýšený zájem o obec. Minimálně já se tam na jaře zajedu podívat. -
Na druhou stranu, toho minimalistickýho designu (a streamlinování) je podslední dobou všude přehršel. Myslím, že to není dobrý roubovat na všechno. A k téhle hře se to prostě ani moc nehodí.
-
to už je věc názoru. já jsem zásadně proti pergamenům :D
-
To jsem zvědav zda peníze za den co vyberou budou zhruba kopírovat podobně velké projekty na KS. Kde prvně vybrali hodně a pak kolem 20-30k USD za den. Ke konci zase strašně moc. Tedy hlavně Star Citizen měl ke konci hodně.
- Jinak jsem zvědav na to politickou korektnost. Bohužel různé debilní instituce zakazují všechno možné a navíc tak komicky, že některé brutální dokumenty pustí ale jiné věci ne. Případně u některých šílenců kde se bojí pravdy a chtějí vidět, jen ideální věci nepustí skoro nic. -
Ano a mně to příjde dobrý. Myslel jsem ale hlavně tu pravou část obrázku.
-
Mě se tam hodně líbí ty kreslené ikony ... ty jsou super, ale na ty architektonické prvky si nějak nemůžu zvyknout. Já bych radši, kdyby to celé byl pergamen s nějakou kresbou.
-
jj
-
To se myslím někde jí ... Řízek, rajská a rejže. *1*
-
to mně se náhodou líbí. a na to, v jaké fázi vývoje ta hra je, mi přijde ten inventář prakticky v použitelné verzi. tedy že by se za něj nemuseli rozhodně stydět... je na tom mimochodem vidět, že mají celkem jasnou představu o tom, co jak bude vypadat, což rozhodně šetří čas. na porovnání tady máš pak wasteland 2, kde pokud vím inventář různě předělávali...
-
Ten intenzivnější prožitek je docela subjektivní, mě FPV spíš rozptyluje, než že by mě víc vtáhl. Hry teda kvůli tomu neodsuzuju, ale ani takové nijak zvlášť nevyhledávám.
-
dělal jsem si prdel, samozřejmě že s knedlíkem, to je jak řízek s rýží
-
http://kingdomcomerpg.com/wp-content/uploads/2013/12/Solid-game-mechanics.jpg myslíš tenhle?
Já abych se přiznal, tak mě se to moc nelíbí vzhledově ... je to hrozně strojené a umělé. Radši bych nějaký graficky minimalistický inventář. Ale uvidíme, jak to bude vypadat ve hře ... pokud to bude funkční, tak ať si to klidně vypadá jak chce. -
skyrim měl inventář strašnej to byl lepší starej morrowind....no uvidime ta hra rozhodně přitahuje mojí pozornost čím dál víc.