Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come ukazují místa ze hry v reálu a odpovídají na časté dotazy hráčů
28.1.2014 | Aleš Smutný
405 příspěvků
-
Dneska jsem na poště poslal složenku, tak doufám, že peníze dojdou
-
To se mi moc líbí... Ty naše končiny předělané do virtuálního světa jsou prostě paráda. ArmA II mě neskutečně bavila (třeba i jen tak běhat po lesích po prázdné mapě), právě z důvodu toho prostředí, co připomínalo český venkov. *14* A co se hry týče, konečně něco historickýho bez draků a homoklád v róbách co metaj frostbolty. Fandim tomu! *4*
-
žádný český, nýbrž lidský.
-
A je ti doufám jasné, že každý vývojář se stará o nějakou jinou část hry a že čas na tvorbu detailů herního prostředí nebere čas na programování herních systémů.
-
Warhorse Studios about 4 hours ago
Hello, backers. Don't worry we have a list of forbidden vegetables which weren't present here in the olde tymes and potatoes are on it. Along with maize (corn), mexican beans, pepper, tomatoes, cucumbers, even cauliflower and more. Seems Dan just wished he could store his own potatoes there :-) -
Jako že by investoval do soukromé anglické tenisky?
-
Všichni mají omezené možnosti až snad na Billyho Westa (Fry, Zoidberg, Professor...) *1*
-
*Danovy.
Nemáš zač. -
No vzhledem k tomu že v Ratajích nad Sázavou mám babičku a vyrůstal tu můj táta tak vím dobře jak vypadají v reálu. A musím uznat podoba je rozhodně zřejmá ačkoli tu již z původního opevnění které tu bylo za doby hry zbyla pouze jižní věž - netušil jsem však dříve že tu stojí tak dlouho *1*
-
To určitě lze. Šlo mi hlavně o to, aby to ve hře nebylo znát. Například v situaci kdy chci otevřít truhlu s vzácnějším obsahem, na kterou ještě nemám dostatečně vyskillovaný lockpicking, mi typická hra napíše něco ve stylu "potřebuješ lockpicking 70". V této hře bych ale radší viděl buď nutnost sehnání technicky vyhovujícího šperháku, nebo složení zkoušky u místního zámečníka a získání "certifikátu" pro odemykání složitějších zámků.
-
Pohled z třetí osoby ma (paradoxně) mnohem blíže k reálnému vnímání prostoru než z první... Zejména kvůli perifefnímu vidění a určování místa vlastního těla v prostoru.
Takže za druhé; nedokážu se v tom orientovat. Je to jak mít po stranách klapky na očích a nebýt schopen vnímat vlastní tělo (jsi jenom kamera bez ukotvenosti v prostoru). Chápu, že působím jako magor, ale opravdu mě to většinou ničí zážitek ze hry.
PS: Nechápu, kde bereš, že jsem konzolista. *7* -
Mimo je evidentně i tvoje rozumění psanému textu. Já tu hru neodsuzuji, mluvím o specifickém aspektu, který mi vadí. pokud další pohedy nakonec nepodanou, nějak to holt překousnu...
-
Aha. Oni hlavně Husiti nestavěli ty hrady. Navíc ty brambory tam pak dávali komunisti, co ty památky tak zřídili.
-
Lze vypracovat systémy, které se naopak snaží simulovat realitu celkem věrně (třeba za pomocí logaritmů)... Jestli mají v týmu schopné designéry, nemusí si "simulace" a RPG vůbec odporovat
EDIT: for Pulka Lahve -
me osobne to video docela nadchlo, konecne neco co neni klisovity bullshit
-
Ne, ale ty jsi blbec.
-
Aha ... to jo to mě ani nenapadlo. V roce 1403 asi fakt na brambory sklepy neměli. *1*
-
nečteš, nevíš. a pak ze sebe v diskuzi děláš hlupáka :)
-
?
-
český standard.