Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Kingdom Come ukazují místa ze hry v reálu a odpovídají na časté dotazy hráčů
28.1.2014 | Aleš Smutný
405 příspěvků
-
Za to že řekl, že se mu něco na skyrimu nelíbí? *1*
Navíc dost věcí o kterých psal byla pravda ... ta hra byla prostě bez modů špatná. -
Správně, jen do něj. Za to s tím Skyrimem je to furt ještě málo.
-
Tak bramborovy sklep v o 300 let drive nez se v CR objevili?
-
Zajímavé kolik lidí napadá srovnávat Kingdom Come s Witcherem.
-
proč by nemoh vlastnit hrad? Třeba hrad Okoř si postavil neurozený pražský měšťan.
-
chodit na zahod, to je zajimavy :). Mozna by byli prvni v RPG. Mas prujem, zajdi nasbirat bylinky a uhnětni lektvar a kdyz ne, tak by za chuze pr.el (ta vase cenzura) a nakonec by hra skoncila, protoze by se po(s)ral a nikdo by se s nim nechtel bavit, druzina by ho opustila
-
přihodím kickspy, používá jiný modely
http://www.kickspy.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance -
Jako rozepsat na 4 body, že většina budov vypadá stejně je zbytečnost. Víc jak 20 jich tam ale je :-) Kritizuje opravdu hodně, o to se nepřu. Nevím ale o tom, že by tvrdil, že je bezchybný a neomlyný.
-
Nafot babičku a pošli to do warhorsu jako podklad pre NPC.
-
Tak já se s tim smířim, akorát jak píšeš stane se z toho monotónní činnost, která bude akorát otravovat. Mě nevadí smysl jídla tak jak je nastaven třeba v DayZ, kdy je to zásadní mechanika, ale v RPG to po čase ztratí smysl
-
Někdy se dívám na videa s ním zejména zdejší podcasty a přijde mi že chybu najde tam, kde i není.Jak kritizoval gta V a kritizoval věci co právě že dělají gta gtáčkem a ne mafií.No a těch 100 důvodů proč nemá rád skyrim, bych škrtl tak na 20 oprávněných a ke zbytku bych napsal že je to vážně míněná nadsázka.
Čekám a doufám jak napíše 100 věcí k GTAV, první co by bylo tak by napsal že tam nejsou veřené WC, kde jde splachovat voda...
*15* -
Taky zajímavej rozpor RPG vs. realita. Tohle by ale asi šlo vyřešit jednoduše tak, že by nebylo možný použít sekyru jako zbraň (tedy ani nijak jinak, ale předpokládám, že štípání dříví by stejně nikoho nebavilo). Nenapadá mě jiný způsob jak rozbít truhlu, když podle informací nebude k dispozici řemdih.
-
co to meles ja neviem ci ma to nebude bavit ked som hru este nehral...ano obrazky vyzeraju bez atmosfery a obavam sa ze to bude nuda ale su to len moje prvotne dojmy mozno ma nakoniec prekvapia...
-
Mě se jejich videa velice líbí, možná to dělá jen to zaměření na reálnosti, ale když se podívate na videa jiných her, všichni jen sedí ve studiu, krecají, ukazují obrázky atd. Dan nejenže ukazuje krásy naší krajiny ale i často mění pozadí a studiových scén je minimum.
-
...
http://www.webpla.net/attachments/familie-freunde-partnerschaft/8787d1371882279-sexy-freundin-unauffaellige-freundin-tumblr_milv0ewojf1s47u0to1_250.jpg -
Jo, to je pravda. Doufám, že to "U" ještě změní... a možná i tu "7" u "VITALITY" (jestli to je 7).
-
Tak já doufám, že v kadibudkách budou teselované fekálie a že po stromech budou běhat veverky (rovněž teselované)
-
Tka ten bug komentovla snad už každý, včetně mě :-D ale s tou bezchybnostní a neomylnostní máš nějaký špatný informace. Alespoň podle blogu a rozhovorů... ale třeba máš nějaký jiný zdroj :-)
-
Nebaví to tebe, takže to automaticky nebude bavit moc lidí.. nehledě na odezvu, Kickstarter....
-
A co takhle truhlu roztřískat sekerou? :-O