Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Life is Strange zažili skvělý rok, ale osud druhé sezony je ve hvězdách
18.3.2016 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Mno koukal jsem na to na youtube a zarazila mě tam jedna věc. Proč má Frenk na krku svislou jizvu a ve hře ne. Na fotce s Rachel tu jizvu má taky! Tohle bylo pro mě hodně divný. Možná bychom se mohli dočkat druhé sezóny právě za Rachel. Je kolem ní dost divných a tajemných věcí co by stáli za prozkoumání.
-
Gratuluji, hra byla úžasná. Na Vampyr se fakt těším a doufám, že se taky podaří. Vypadá to slibně.
-
Ještě bych k tomu bych chtěl říci, že by si na sebe tímto tvůrci upletli bič. Potažmo se dostali do slepé uličky. V pokračování bychom věděli, že rozhodnutí která děláme by neměla žádnou váhu a to je dost demotivující. *9*
-
pise se "obětovat", nikoliv "objetovat" *12*
...urcite ani na popaty nezkousej tu druhou moznost, nestoji to za to *3* -
Po Remember Me, na které jsem se těšil a které mne opravdu zklamalo, jsem toho od LiS moc nečekal. Ale, na rozdíl od RM, jsem byl překvapen. Naprosto úžasná hra a doufám, že nakonec to s tou druhou sérií klapne.
-
Skvělá hra. Nemůžu se jí nabažit už si to budu pouštět po pátý. Když Max prochází školou a hraje ve sluchátkách hudba jsem věděl, že tuhle hru budu milovat.
SPOILER !!!!!!!!
I když to teď hraju už po pátý ještě nikdy jsem Chloe neobjetoval. Ze začátku z čistě sobeckých důvodů a když jsem to hrál po druhé jsem si říkal, že to vlastně ani nemá smysl. Hned z několika důvodů.
Nelíbilo se mi že by jste všechna rozhodnutí resetovali. S ohledem na schopnosti Max by to nemělo smysl. Máš shopnosti ale nesmíš je použít? Na konci ti řeknou v podstatě že nejlepší způsob je hru vlastně ani nehrál. Ono se to vyřeší samo.
Taky se mi nezdálo že by to tornádo na konci bylo způsobeno použitím schopností vracení se v čase. Proč to u Williema nefungovalo? Kdyby ano tak Arcadia bay už 5let by bylo v troskách. a u Chloe ty změny probíhají okamžitě?
Když už připustíme že tornádo je způsobené Max a její schopností tak vrátit se zpět zkrz tu fotku je taky k ničemu. Fotka s motýlkem je v podstatě druhá v pořadí už po změně a tady si taky nejsem tak docela jist zda první přetočení není pouze vize stejně jako to tornádo za začátku hry. Ono je to vlastně i docela jedno pač hrátky s časem už Max provedla ve třídě, když opravila foťák nebo mluvila s profesorem. Proto jsem Chloe nikdy neobjetoval *14* -
Tak to jsou pak všichni hňupi. Věkem se první začal, jak se tak dívám, ohánět ikonka PCMR....
-
nejlepší zpěvačkou historie je Janet Jackson, jelikož má nejvíce Grammy... *7*
-
Za hnupa je v techto hadkach paradoxne vzdy ten co se ohani vekem a vyzralosti.
Co to asi vypovida o dospelem chlapovi kdyz se hada na hernim foru s detma ? -
Jedna z tech her ktere me po prvni epizode naprosto prestali zajimat.
A pak sem musel celej rok poslouchat jak jsou z toho vsichni vycakani *7* -
Původně jsem si toho od té hry moc nesliboval, ale byl to můj nejlepší zážitek u her za velmi dlouhou dobu
-
Skvělá hra a silný zážitek který jsem rozhodně nečekal, ale o to byl lepší :)
-
kdyz zminujou tech 1 200 000 prodanejch kusu...to mluvi jen o pc verzi, ne?
http://steamspy.com/app/319630 - Owners: 1,214,676 ± 25,353 -
probůh, jen ne druhou sezónu.
Bohužel by to poškodilo dojem z původní hry. -
pochytil jsem to, že dvě děcka se mi snaží namluvit, že vyhypované produkty roku 2015 patří mezi nejlepší hry historie. Jejich argumenty jsou nadávky, sprostá mluva, nějaké pofidérní ocenění. Člověk, který o tom pochybuje byl nazván trollem a ještě si mi dostalo toho, že asi budu hráč lol a CoD. Dle mého jste smutná vizitka současných hráčů...
-
Vážně. To je jediné co jsi z toho pochytil? Inu potom už ti není pomoci...
-
To mají být nějaké stěry ze školky nebo co? S tím CoD? To jako vážně. Nepsal jsi že hraješ, že od dob Sega Genesis? Já bych vás oba tipl na základu.
-
samozrejme, ze The Last of Us tam je taky, protoze je to proste kvalita
ale neboj, taky jsem mel obdobi, ze jsem musel hejtovat vse, co meli ostatni radi, zvysoval jsem si tim ego, ale tak v sedmnacti me to preslo, tak chvili pockej a taky do toho dorostes -
Jsou ti, které baví kvalitní příběhové hry a pak jsou ti které baví LoL a CoD = 5 - 15 let...
-
trolling? To předvádite vy, ne? Vy mě tu opravdu tvrdíte, že nejlepší hry historie je Zaklínač 3 a Life is Strange. Já myslel, že srandujete.