Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Life is Strange zažili skvělý rok, ale osud druhé sezony je ve hvězdách
18.3.2016 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Hodně trapnej pokus o vtip, ještě se máš co učit. Běž zaplatit GGG ať ti dá lekce trollingu...
-
A? Takže nejlepší hry jsou ty nejvíce oceňované? Takže Skyrim, Last of Us, Wicher 3, Dragon Age...
Že ty jsi začal hrát loni... -
Ja zjistil, ze jsem asi jedinej v mym okoli kdo zvolil tu druhou moznost, stalo to za to ale tech poslednich par minut... no, chvili jsem nebyl schopnej niceho kloudnyho, i ta slzicka ukapla. Taky to bude v top 10.
-
samozrejme, ze tam je, brečánku *5*
btw - The Witcher 3 is now the Most Awarded game of all time. (Currently at 251 awards, TLOU ended at 249) http://i.imgur.com/mH9kEdY.png -
co by tam jako měl dělat? Možná tak holku pro všechno *3*
-
Aha a tvoje mentalita určitě říká že zaklínač 3 by tam bejt neměl co. Hádej co, nejspíš tam je, protože je to kurevsky skvělá hra a ještě dlouho bude. Už by jste se s tím konečně mohly vy trollové smířit...
-
Osobně jsem dohrál stovky her od dob sega genesis a taky to s přehledem řadím mezi 10 nejlepších her.
-
Ještě tipnu, že v té tvé topce je Zaklínač 3, že?
-
Jo měl jsem to stejné. Tenhle, pro mě "správnej" konec mi před spaním vykouzlil nostalgickej úsměv ale zvědavost mi nedala a v zápětí mě ten druhej totálně zrušil... Každopádně tenhle amatérskej dodatek, byl i po té době od dohrání (viděl jsem to dneska ráno) přesně to co jsem potřeboval. Takhle to mělo vypadat...
-
kdyz ja hral hry, tak tys jeste nebyl na svete, tak prosim soupej nohama, kdyz se tu bavi dospeli
-
Tak pokud jsi začal hrát loni, tak se do top 5 možná vleze, to je pravda...
-
kdyz jsem to videl, tak me to konecne trochu pomohlo z PLISD *1*
kdyz jsem to dohral, samozrejme jsem si vybral tenhle konec, ale ja blbec byl zvedavej, jak vypada "ten druhej" konec... rekneme, ze tu noc jsem uz nespal *13* -
nikdy neposuzujte hru podle prvniho dojmu, tahle hra je vsechno, jenom ne to, na co vypada
neni to nejllepsi hra, co jsem hral, ale do top5 se uz vejde *8*
PS. kdo rika, ze neslzel, tak keca *15* -
jo no, tahle hra se totiz vyziva v nakopavani do kouli...a kdyz uz lezis, tak te jeste prejede parnim valcem
-
Sociální média se ukázala jako zajímavě efektivní "reklamní médium" - k Life is Strange jsem se dostal jen proto, že si několik mých přátel na FB tu hru neskutečně pochvalovalo...
-
https://www.youtube.com/watch?v=yZ56iz4EIhk Pro ty, kteří se na konci rozhodli jako já, ale závěr jim nepřišel dostatečnej. *13* Škoda že už je po všem...
Jednoznačně jeden z nejlepších videoherních zážitků v mém životě... -
hra pro pořádný chlapy *4*
-
Jedna z těch her, kde si přejete smazat vzpomínky a zahrát si jí znova "poprvý"
-
Skvělá hra. *4*
-
PS: Ta hra z vás udělá lezbu :D