Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci RPG Kingdom Come představují nástroj, s nímž vytváří a oblékají postavy
3.2.2014 | Petr Poláček
305 příspěvků
-
Hmmm pekny, ale jestli si chteji hrat na dobovy realismus, tak by mohli taky vynechat ty zdrave svihaky zname z holywoodskych filmu a pridat tam taky nejake ty zebrajici mrzaky, lepru, ksichty poznamenane od nestovic, slusnou cast populace s krivym chrupem (rovnatka se fakt nevedla) a jeste vetsi cast populace bez casti chrupu (neb zubar = kovar s klestemi a vyrazene zuby v bitkach taky nebylo jak napravovat). Zatim ve filmech i hrach vypada vetsina postav jak z reklamy na colgate a lidi si pak hrozne idealizuji zivot ve stredoveku.
-
Já ráda namalovala vaše logo krví svých nepřátel *7*
-
Spíš jako ty malé děti, co tě hned okradli
-
tak H&D by jim prodal klidně mohli - očividně nemají se značkou žádné plány....ale můžeme jen snít a hrát dvojku - to nikdy ničemu neuškodí *4*
-
Nikdy neříkej nikdy (týká se těch goblinů u duhy - ono když už člověk vidí duhu s goblinem je už ve stavu kdy mu to je jedno *1* *1* )....
-
Než si číst o alfe a betě, tak to bych si snad radši něco zahrál.
-
Doufám, že tu není víc lidí co neumí číst nebo nechápou smysl textu. Já nechci další Dragon Age. Jasně píšu, že by mě víc bavilo hrát s partou a to partou s nastavitelným chováním.
-
Bože, jenom to ne!
-
Doufam ze s Dragon Age to nebude mit spolecneho vubec nic.
-
Nejsem si jistej, jestli už tehdy existovaly sběrný dvory. *1*
-
Tak nebylo by to špatné, ale zase až na jiný erby a jména to bude skoro tatáž hra...
-
*komunity *KC
-
Já rád probudit v sobě malá Versace :)
-
Ale hej v tom obdobi by tam cigani uz aj byt mali. Ale asi ich tiez nebolo vela.
http://romove.radio.cz/en/article/18913 -
čili něco jako byli Ghoulové ve Falloutu
-
Tak ak tam nebude aspon jedna polonaha bloncka tak tu hru odmietam hrat. Polonahych goblinov a duhy az tak nemusim.
-
Už se těším až nějací šikovní lidi z kominity udělají GoT mód pro CC.
-
Ufff tak to netuším jak to bylo v českých zemích, ale řekl bych že je tam ještě tak století mezera, ale opravdu teď asi hodně kecám a jsem moc línej strávit zase další 3 hodiny na googlu pročítáním všech možných i nemožných stránek, abych zjistil kdy to všechno začalo....třeba zítra *1* *1* *1* *1*
-
Nemohli, to by rytíři neměli ani brnění ani zbraně *1*
-
"Má pravdu, předsedo !"