Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč? Tlouštíci mají sílu jak medvěd, je však pravda, že rychlost bude zaostávat.
  • Me osobne je to celkem sumak, ale uznej, ze toho tady o teto hre bylo v posledni dobe napsano spousty, pricemz informacni hodnota je mnohdy dost mala.
    Takovou frekvenci jsem snad u zadne jine hry tady nevidel, kor v takhle ranne fazi.
    Chapu, ze je to ceska hra a ze se ji zadarilo na KS, ale trochu s rozumem. Je plno jinych her, ktere by si zaslouzili taky trochu pozornosti.
  • Erien
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1391435_662694850440983_91762650_n.jpg
  • Magister_Peditum
    A už to začíná. Magoři budou chtít ve středověké střední Evropě hrát za černochy. *15*
  • Drž hubu a přikyvuj!
  • walltar
    Hrozný ... na webu o hrách se píše o hrách ... SKANDÁL!
  • Srovnáváš jablka s hruškama. Když už máš potřebu sem dávat nějaké srovnání, tak hleď pouze na hry stejného žánru se stejně velkou herní plochou *7*
  • Mart9
    Je to prostě nádhera.
  • Pokud tě články o této hře traumatizují, tak bych ti doporučil tento web dva a půl roku přestat navštěvovat. *1*
  • KIMCID
    Neva ty bych moc rád
  • Vlastně jo máš pravdu....to Crysis jsem si spojil s jedním z členů týmů - nevzpomenu si na jaké pozici, ale pracoval v Cryteku *3*
  • walltar
    Kdyby měli věci normálně na sobě a ne ve vzduchu tak bude imho problém s animacema ... aby při nich neprolézal model postavy přes model oblečení.

Jak moc šlo v Max Payne 3 upravovat oblečení?
  • Zajímavý.
  • Ten Kája je v uvozovkách, ale rozesmálo mě to :D aby nedošlo k nedorozumění *3*
  • frag.ment
    To tu teď budeme mít dva roky každej týden novinku o Kingdom Come? To bude fakt úžasný..
  • michaliuz18
    staci aby tie veci mali na sebe normalne na tele a ne vo vzduchu... najnovsi cry engine z ryse? sak uvidime o rok ked to vyjde, ci to nebude vyzerat rovnako
    napriklad najlepsie sa mi veci pacili v max payne 3 , kde reagovali na vietor a na pohyb atd
    ale to je iny engine ...
    ved uvidíme , tak ci tak sa na tu hru mrte tesim , ved je este v rannom stadiu, dufam ze na nej zapracuju a nedopadne zle
  • Keyz
    Nj jak tam čechoafričan nebo jak to korektně nazvat, tak to je špatný *15*
  • Keyz
    Vtipná fotka: http://s18.postimg.org/dv9206hq1/Warhorsememe.png
    *1*
  • *1* *1* *1* *1* Ten Kája IV. jak tam tak nenápadně vykukuje :D
  • Tyto zamindrákované "tmavší lidi" miluju. Když někde nejsou, tak je to hned rasyzmus a dyskrymynace *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit