Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, ze by konecne opravdovy next-gen ? *3*
    • chudák mehmed teď schytá mínusy, protože reagoval na ten post, ještě než ho tady oligofrenik upravil na něco úplně jinýho :DD
      • Díky - naučil jsem se nové sprosté slovo - táááák a kde ho použijeme?? *1* *1*
        • nazval bych to spíše akademicky korektním výrazem :D
          • Pro nás lůzu a vysokou školou nepolíbené - je to jen další nemravný výraz těch fundovaných osob. U nás by to byl prostě deb*l. Ale alespoň můžu znít chytřeji. Ten muž bude dozajista oligofrenik - pravdu dím!!!! *1* *1* Jinak nic proti Forestene *1*
            • Používej slovo retardace, to je to slovo pro lůzu.
            • aspoň k něčemu ta vysoká je *1*
      • Byl na me moc rychlej, stihl si to precist po me rychleji nez ja *1*
    • 3....2....1...smích
  • wenceslaus
    Tak jsem si, pod vlivem hry, koupil knihu o středověkých omítkách :-D Docela pěknej vedlejší efekt - motivace zjistit si víc o historii.
    • kennyB
      Tak alespoň někdo bude vědět, zda jsou ve hře omítky reálné, nebo se vývojáři nechali unést svojí vlastní fantazií *1*
      • wenceslaus
        Popravdě se už podobná diskuze vedla po odhaleni 2. screenshotu (hrad). Někdo tvrdil, že hrady měly omítku a ty holé kameny jsou nehistorické... Konečně mohu říc: bylo obojí :-)
        • No, hned jsem si vzpomněl na Fight Club, kde Vávra mluvil o vývoji KC:D a říkal, že tehdy hrady měly omítky a lesy nebyly nikde. Nic z toho ale na screenech nevidím, tak jsem poněkud zmaten *4*
          • "omítka" ale na screen to vidět je - hrady mají bílej nátěr. A lesy nebyly kolem hradů, protože se stromy vykácely a použili při stavbě onoho hradu. *4*
    • Magister_Peditum
      Proč zrovna o omítkách, proboha? *15* *8* *1*
      • wenceslaus
        Děláte si legraci, ale já mám vyhlídnutou další o krovech :-)
      • walltar
        Tak protože knihu o středověkým zdivu už má a tak postupuje dál ... už ho čekají, jen středověké pokojové nátěry a středověké dodatečné izolační systémy.
      • Protože kniha o tom, jak se dláždily chodníky, už byla vyprodaná
    • Kniha o středověkých omítkách?? *1* 50 odstínů šedé - počkat to je xxx ne historie. Vážně existuje taková kniha??
      • wenceslaus
        Jj. Jmenuje se Historické omítky (J.Hošek,L.Losos). Je to věnovaný širšímu období, ale i gotice.
        • Architektura u mě patřila vždycky k těm méně oblíbeným aspektům historie....Hlavně když se někdo snažil zabývat se podrobnostmi (to se netýká hradeb, hradů, tvrzí a jiných válčením nasáklých témat). Vím že je tam někde ten Dórský a Iónský sloup *1* *1* Ale tak aspoň vím kde pak hledat fundované odpovědi *1*
  • Mam rád převlíkání postaviček :) a těším se že třeba lehčí zbroj bude mít svoje výhody, ne jako ve většině her, že hráč je pořád hnanej nějakýma statusama aby si pořídil super ultra brnění z kůže lávového draka, nebo podobnou blbost. Štve mě když pak zaostávám ve hře jen proto, že už se mi žádné další vybavení nelíbí. V některých MMO aspoň maj tu slušnost, že se třeba těm předmětům dá měnit status a tak se držet s dobou. Já osoběn totiž rači budumít jen kroužkové brnění než pláty... Pláty se mi moc nelíběj.. rači budu mrštnej než obrněnej.
  • Hanzales
    Já rád probudit v sobě malá Versace :)
    • Já ráda namalovala vaše logo krví svých nepřátel *7*
  • Skvělá customizace. Vždy si rád vyhraju s postavou, pokud to hra dovolí.

A co teprve až tam bude oř :)
  • Nevím, jestli to tu už padlo, ale objevil se jeden "Saint". *8*

Jsem zvědavý, kdo to nakonec bude.

Jinak video dobrý, ale možná mohlo být trochu delší, páč jsem se na něj těšil od pátku a čekal jsem další 15-ti minutovku.
  • Lawliet
    Tohle mě točí!! http://i.imgur.com/dk8RsIl.png
    • Mě by to teda dost vytáčelo. Každopádně máš můj pohled typu "neboj brácho to bude lepší" a k tomu točení doporučuju pytlík a tuhle stránku:

https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts
      • Lawliet
        Děkuji vám za pochopení. :-)
    • a my, kterým to funguje, se ti budeme smát
      • Ne všichni, kterým to funguje se mu budou smát.Kde se v tobě ber ta uštěpačnost člověče.
      • Lawliet
        Ale jinak, když jsem to dokoukal na dvě části, se mi video velmi líbilo. Skvělá práce Vávro. Jsem rád, že jsem mohl podpořit. *1*
  • BoB.2
    Děkujeme.
  • Tahle hra bude parádní :-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit