Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lost alpha je pre mňa plnohodnotnou hrou a žiadne takéto "stalker" hry sa k nej ani nepriblížia...
    • Lost alpha je spíš paskvil a nedodělek , než cokoli jiného . *13*
  • Jak tam neni Pripiat, Cernobyl a okolie tak to neni Stalker a tym to hasne. Z tych par artworkov mi absolutne nic nepripomina atmosferu Stalkerov. Hra to ale nakoniec moze byt dobra, tak nech sa im zadari vyzbierat prasule.
    • víš ale že původní stalker se odehrává v Americe, viď ? *3*
  • Nechapu, vzdyt za 50k USD sotva nakoupi pocitace pro zamestanance... Za to jako vazne chteji udelat hru??
  • JJ fake, minimalne dva arty ktere prezentuji patri ke staremu Stalkerovi.
  • dekujeme ale myslím že o tohle nikdo nestojí. vždyt už vyšli 3 díly takže zóny už bylo dost
    • Toto nebude Zona...navyse ked tam maju byt americke mesta
  • Bože ne, už teď to vypadá děsně. Už všechny STALKER hry měli prostě šílenou animaci, šílené postavy, šílené nepřátelé, šílené zbraně a ještě jednou a hlavně šílenou animaci, a taky šílené textury na všech postavách a zvířatech. Takže fakt ne.
    • ale stejne te to bavilo ne??? Hlavne at to ma atmosku. Od roku 2006. 2007 mi grafika vyhovuje, takze se staram samozrejme jak co vypada, ale pokud je to je v nejykych mezich, nezajem. Takze co. Vsichni breceli, ze stalker nebude, tak nevim co zas tady cesi malujou certa na zed. Vsichni tady jsou uplni machri pres kickstarter na co kdo ma a nema
      • Právě že nebavilo, vůbec. Hrál jsem to nějakou dobu, že jsem myslel, že se to zlepší, že je to jen na začátku. Ale prostě byla to bííííídááááá. Grafika atd. vše hrozný, i se to blbě hrálo, špatně udělaný systém snad všeho, ale co hlavně, je to akční hra, ale přestřelky a celkově akční část hry naprostá tupost a nuda, fakt nikdy víc.
        • uzivatel1982
          Ty jsi nějaký šílený....
          • Stalker ma jednu za najlepsich hernych atmosfer, ale hratelnost je podla mna dost slaba...nie je to ani RPG (chyba vyvoj postavy), ani cistokrvna strielacka (nezazivne suboje). Ale je pravda, ze atmosfera je 100 %
  • Fake project na vylakani penez z poctivych fanousku a co delaji pisslaci?!? V klidu postuji a delaji PR zadarmo. Uz se prosim probudte a zacnete neco delat!!!
    • Máš nějakej důkaz na podporu svýho tvrzení? Mně by se duchovní nástupce S.T.A.L.K.E.R.a líbil, ale pokud je to tak, jak řikáš, rozhodně bych jim nerad poslal prachy, a pak byl za debila.
      • Arty z jinych projectu, na videu asety z UNITy, i kdyz tvrdi, ze maji vlastni inhouse engine, na STALKERovi nikdo z nich nepracoval a VOSTOK (pravy lidi ze STALKERa) uz zadaji, aby si to prestali nevymysleli. to vsechno by si vedel, kdyby se pissalci aspon trochu snazili.
    • Pisálci postují zprávu z herní branže, na tobě je, abys posoudil její důvěryhodnost a sám se rozhodl...pisálci nejsou tvoje matka
      • Ja si myslim, ze herni zurnalistika ma byt o necem vic, nez jen o prepisovani zprav z neogafu, o extatickych preview, ktere se pisou jeste v chlebickovem rausi nebo o vytvareni umelych kontroverzich o tom, jak se nekde utlacuji zeny nebo deviantni mensiny. A tady je krasna moznost udelat neco poradne (odhalit fake Kickstarter) a stejne se to neudela.
        • Ke konci píšou, že to jsou jen (sice krásné)ale přesto sliby, tedy ti pisálek nechává volnost k posouzení a vytvoření vlastního úsudku aniž by ti cokoliv předhazoval
      • pisalci jsou pisalci mas recht, novinar ten by se pidil po pravde!!!!
  • Jack1947
    Kééž by, kééž by... nevím ale jestli je STALKER pro dnešní trh bohužel to pravé ale rozhodně držím palce at se podaří. *4*
  • už to krásně frčí, 6,5k USD a lítá to, tak snad!!!
    • jn, pak to začalo frčet zase naopak, lidi stahujou svý prachy... vypadá to nedobře, nejspis fake... mam horecku a nafouklou hlavu, tak mě berte s rezervou
  • Kinet1c
    Ok tak tyto su tiez byvali tym GSC, a Vostok Games su tiez byvali GSC, jedni robia toto druhy survarium, hm vyzera to tak, ze sa rozdelili, kedze ked to dobre viem aj ty a aj tyto robili STALKER hry, rozdiel je v typu hier, Survarium je ako STALKER v MP (sice zatial iba TDM, ale mapky su krasne) a toto by mohlo byt iba SP, tzn tie ciele co si davaju, tak dufam, ze az tam sa to nedotiahne, bolo by dobre keby to aspon zatial bolo bez MP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit