Přejít na výpis diskuzí
Týden života s PlayStation 4: obecné klady a zápory nové konzole
10.12.2013 | Jan Olejník
349 příspěvků
-
AC IV byla vyvíjena na pc a pak konverze na konzole. To, že to Ubi podělalo je jedna věc, ale neznám osobně nikoho, komu by to nějak nejelo. Zatím nejhůře jsem šel těsně pod 50 fps při všem.
-
Tak mi řekni co má společného intel atom a AMD FX procesory od kterého je jaguar blízky příbuzný. Rád se poučím.
-
Ptal jsem se na fóru a neměl by jsi, ale raději si to ověř. Sony by mělo mít zákaznickou linku přímo pro Čr: Playstation: +420 225 341 407 (od 11.00 hodin)
-
Staci se prihlasit na stary ucet. Pokud poridite PS Plus clenstvi, bude platit jak pro PS4, tak i PS3 a PS Vita.
-
Nemůžete mi doporučit nějaký dobrý český herní server? Bonusweb je vykopávka a sem jsem chodil snad jen ze zvědavosti kvůli diskusím. Když vidím, jak hezky to tu má redakce ošéfované, tak už mě to tu nebaví
-
Zvláštní...měl jsem za to, že AC IV je optimalizováno dost slušně. Kdes to zjistil?
-
nefandi si, já ti nikam nic necpu, i když by se ti to určitě líbilo, jen odpovídám týpkovi nad tebou
-
Chtěl jsem se zeptat, musím si u PS4 založit na PSN nový účet, nebo se mohu přihlásit na ten, který jsem si založil na PS3???
-
dit je to tu zumpa porad
-
lol se koukni na svuj debilni avatar ty amatere :D
-
Proc mi to cpes?
-
Na první pohled skoro stejné, značně rozdílný by byl počet snímků za vteřinu. Vítěz je snad jasný.
-
Jedině na G*A*M*E*S! Přijdťe si trochu zablbnout, pomudrcovat a vyšavlit. zaručená kvalita 24/7.
-
Abych tady ty konzole jenom nehaněl. Musím říct, že jsem o PS4 chvíli uvažoval. Potom jsem "bohužel" zjistil, že přechod ze solidního PC na konzoli, bych si ve všech směrech jenom pohoršil. Co naplat, třeba se sejdeme u příští generace na streamu..
-
Já bych ji nechal hezky otevřenou...kde jinde se tak dobře pobavíš a navíc zadarmo?
-
Tak si o tom prvně něco přečti, něž se jiným začneš smát. *3*
-
+ zavřít k tomu diskusi.
I když jak vybrat hru aby to bylo co nejvíce objektivní? NFS má lock na 30 FPS, AC IV je špatně optimalizované a podle slov Ubi to snad ani neoptimalizovali na PC. Tedy je to celkem obtížné.