Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Kupují to lidí v ČR tak co? I když za to prachy to mají fungující jen z určité části.
    Proč tam nejdou některé služby když na PC to jde? Pandora rádio jede, vše lehce a zdarma jede.
  • Veskoslav
    Dík za článek. Ale také bych rád uvítal technické možnosti konzole. Chtělo by to třeba srovnání AC IV, které je jak na pc, tak na novou generaci:)
  • Keyz
    Kde je ten test odolnosti pro zvířecím chlupům? Autor ukazoval jak to testuje i kocour, tak by to chtělo nějaký výsledek *5*
  • Ano, jestli jsi každý půl rok kupoval Celerona, tak ti i věřím.
  • Magister_Peditum
    Vzhledem k tomu, jak je to amatérské, tak bych se ani nedivil. *3*
  • skutečný grafik by nikdy nepoužil tak ošklivý font, navíc ve dvou různých velikostech *1*
  • Vydrž, pátek se blíží.
  • Já bych si třeba přál aby lidi jako ty přestali na to zdejší božstvo vůbec reagovat . Jednoduše si jich přestat nevšímat . Poté by ten dotyčný napsal pouze jeden příspěvěk , nereagoval na tucet dalších lidí co mu oponují a nemohlo by se to tu zvrhnout jako vždycky .
  • Moander
    jsi fena?
  • Moander
    Ja myslel ze je tohle herni web.
  • A ten obrázek vytvořil dotyčný grafik na konzolích? ;-)
  • Ale tak co, já vám ty černý cihly přeju. Radujte se! Chtěl jsem říct dokud je proč, ale neřeknu. Protože vy se každý ráno modlíte i k těm osmiletejm krámům ps3/x360. Když vám to stačí proč né. Psát klady PC a zápory konzole nebudu, protože každý rozumný člověk je zná. Napíšu pouze jediný kladný bod ke konzoli a tou jest- pořizovací cena v rámci unifikovaného výkonu. Zdá se to moc, ale je to málo..
  • někdo tam prohodil popiský obrázků *7*
  • Moander
    Presne tak, moje PC mam v te same konfiguraci uz 3 roky, a porad muzu hrat vetsinu novych her v maximalni grafice, v roce 99 bych si na 3 roky starem PC zapl tak MS Office.
  • Proti PS4 z hlediska HW nemám naprosto nic, ale asi už nepřekousnu tu neuvěřitelnou aroganci SCEE vůči uživatelům a naprosto neschopnou oficiální českou podporu. Taková banda ignorantských nabubřelců si moje peníze nezaslouží. Kecy, kecy, kecy, sunshine and rainbows, ale od dob PS1 se přístup evropské pobočky nezměnil.
  • Moander
    http://oi41.tinypic.com/2nsytr5.jpg
  • A copak by si zdejší PC bozi přáli? Aby museli každého půl roku upgradovat minimálně grafickou kartu za min. 5000 + CPU + RAM kvůli každé významější hře jako tomu bylo třeba před 15ti lety? Dobře si tuto dobu pamatuji a jsem rád, že je za námi a že vývoj je vždy na pár let "zakonzervován" jak o tom zdejší moulové neustále dokola žvaní a žvaní... Doufám, že hry z PS4 A XBOX ONE když už vyjdou na PC budou brutálně neoptimalizované a že tito tupci budou muset upgradovat a upgradovat aby se jim to vůbec rozběhlo....
  • Keyz
    Je to posun technologický. Jiné vyprávění, herní mechaniky šli udělat i na steré konzoli. To, že to tolik nedělali není chyba HW. Viz staré hry na PC. Tolik různých mechanik a někdy i šílených a to byl HW dost slabý.

Zde sice budou mít více možností u herních mechanik díky lepšímu HW, ale je to prostě hlavně pokrok v technologii. Taky se o tom hodně napsalo, jak jsou po stránce HW rozdílné oproti staré generaci.
  • Keyz
    Zase je to levný tak kdyby to ten cyklus nebyl tak dlouhý, bylo by to dobrý.

Stejně pro mě ani nemá smysl to kupovat staré generace. Chtěl jsem si koupit starou generaci někde ve slevě abych si tam zahrál opravdu pár her co na PC nejsou a rád bych zkusil, ale pak prostě mít doma hodně krámů je fakt špatný :(
    - Snad to někdy bude, že tam pojede vše od PS1 - PSX a vše bude přes internet. Tohle je již běžné na PC. Super věci z gogu jedou jak mají a nic se nemusí nastavovat.
  • Rhulad
    Prý intel atom :D. Dobře ty *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit