Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
3 dny prace je malo. Musis udelat model, mapping, textury, zapojit to a nastavit materialy, zapojit ve scriptech a nastavit jhizdni model, zapojit animace, naskinovat a naanimovat, udelat lody - min dva tydny v lepsim pripade - grafik, animator (nebo jen lepsi grafik :) ), programator nebo designer.
-
Mluvíš mi z duše. Palec hore
-
RPS k tématu
http://www.rockpapershotgun.com/2011/11/23/i-am-alive-dev-dismisses-bitching-pc-users/ -
Tak aby jsme protestně stáhli i ty konzolové image, i když konzole nemáme - jen tak z trucu *2*
Nicméně ani nevím co je to za hru a je mi to tudíž uplně jedno. -
Ale o míře pirátství se nikdo nebaví. Nebo by se o ní neměl bavit. Jde o prodeje.
Na konzolích se možná pirátí stejně. Možná vic. Ale prodeje jsou větší!
To je šok co... takže ten 100x omílanej argument, že na konzole se pirátí taky je pravdivej, ale nemá žádnou váhu, jelikož jde o prodeje!
Ubisoft měl radši říct, že na PC nejsou prodeje... -
Souhlasím s tím že určitě hodně pomohl přístup. Taky si rád zaplatím za hry od Valve.
-
Ale ty ochrany stejne moc nefunguji.Teoreticky donuti par nedockavcu hru koupit,nez cekat na crack v prvnich par dnech/tydnech ,ale z dlouhodobeho hlediska jsou nefunkcni.
Naopak spousta lidi si plno her nekoupi prave kvuli vlezle ochrane ,pricemz si hry bezne kupuji.
Samozrejme,ze i kdyby se na ochrany uplne vyprdli,tak piratstvi by tu bylo porad.
Jsou lide,kteri si hru nekoupi,i kdyby stala 100Kc,ale je i plno lidi,ktere odrazuji prave ochrany a casto cena. -
kdo si to chce ukrást, ukradne si to na konzoli, to je toho...
je to furt ten samej blud, virtuální zboží, které si stáhne někdo, kdo ho nebude prodávat dál(a mám pocit, že tohle už tu snad vcelku vymizelo, takový ty paličský dílny a seznamy pirátskejch her a na kolik jsou CD a co za to chcou) a kdo by si ho prostě nekoupil, protože na to řekněme nemá jim prostě neudělá ztrátu, protože zisk z té osoby bude 0 i když to dejme tomu ukrást nepůjde a na virtuálním zboží nevznikne ztráta způsobená náklady na suroviny použité k výrobě, jako v případě ukradenýho auta
Je to jak kdybys ukradl plány na výrobu auta, ne samotný auto, v kterým už je obsáhlá práce a suroviny, ale jen ta práce samotná, která proběhne vždy, ať už se to prodá, nebo neprodá a zůstane to stát pár let někde v zadním traktu prodejny, to je v podstatě větší ztráta, protože materiál někde trčí bez návratnosti.
Krádež to sice je, ale ty "ztracený" zisky jsou prostě mediální bublina, je to jak medializovat ve velkým privilegovaný spoluobčany načerno vyjídající supermarkety, ti by se proti tomu ohradili žalobou za diskriminaci, možná by i piráti měli zažalovat ubisoft za diskriminaci...
prodají tolik, kolik lidí to dostatečně zaujme, tak to prostě je, pokud je ta hra xindl(počítám, že jo), tak je dost pravděpodobné, že prodejnost na PC bude mizerná a pak nemá smysl to vydávat na PC, jenže tohle oni si nemůžou dovolit říct, proto radši řeknou, že za všichno můžou piráti, nejspíš i za krizi, za sebranka tunelářů odklánějících miliardy ve vládě, prostě za všichno, zlí zlí bakaní piráti... -
Jen detail; kde jsem napsal že "Všichni anti-konzoliste jsou piráti."? Sám jsem konzolím dlouho nemohl přijít na chuť a taky jsem nepirátil.
Stačí nezobecňovat. Druhá část mého příspěvku se také netýká všech, byla pouze reakcí na některé příspěvky typu : (Sahim): "toto je typ sr.cky co by som sa ani neobtazoval stiahnut."
jen pro ujasnění... -
Na konzolích piratství není? *8*
-
Ale ano pirátilo.
Ale asi by se i víc prodávalo. Podívej se na Zaklu 2. Ten byl hned po vydání bez ochrany.
A sice se ho tuny zpirátily ale i hodně prodalo. Samozřejmě k tomu pomohl i přístup CD Projectu jako free DLC atd. -
A to si myslíš že kdyby teď z ničeho nic přestaly existovat tyto ochrany tak by se nepirátilo? Naopak, po odstranění ochran by byla schopná pirátit i moje babička.
-
http://tinypic.com/r/59pwk/5
Mimochodem, tohle se mi vali doma v policce, az mne zase nekdo oznaci za pirata, stejne jako na foru firmy, ktera by mi mela byt tech. podporou. Ubisoft ma mnohem lepsi pristupy, nez nekteri jini. Tim se jich zastavat nebudu. Ale nevim, proc bych je mel smahem odsuzovat. *3* -
Budeš se divit, ale občas tomu tak opravdu je - pokud vyvíjíš v C# pro XboX360 a nedejbože použiješ i XNA, tak je portace na pc doplnění pár řádků pro ovládání klávesnice a myši + pár kliknutí na převedení ;)
-
Francouzi si stěžujou, no to je mi novinka.
On podle mě není probém na PC vydělat. Ale ta hra pak musí mít tu kvalitu, aby se zapaltila ... což může být u Ubi právě ten problém.
Btw přemýšlel jsem, že koupím Anno 2070. Ale po demu, které jsem hrál 20 minut - a to jsem byl v sérii úplný nováček a na všechno jsem hleděl jako tele na nová vrata - jsem si řekl, že dát peníze do takovéhle hry bude jako dát je bezdomovci ať si za to koupí galon okeny. -
Mýt tu červené tlačítko Líbí, které by imitovalo popis krví.. Tak se podepíšu, ale bude ti muset stačit zelený Líbí *1*
-
Ano,vsichni kdo tady maji "anti-konzolove" reci jsou do jednoho pirati a bydli s maminkou vid?To jsi nam vsem chtel sdelit ze?
Vzhledem k detinskosti tveho prispevku bych o financni zavislosti a bydleni s rodici moc nemluvil byt tebou.
A pokud prece jen uz s rodici nebydlis,tak je to asi o to vic smustny.
A nebo jen trollis. -
Tak jinak: ohánějí se, jaké to má náklady a přitom to vypadá a hraje se to hůř než na konzolích *3*
-
Tak nějak... největší průšvih je, když za ty "náklady" dostanete hru s texturami z XBOX360 a nedejbože i se zamklým frameratem. :D (btw: zrovna mi na captche vyšlo AC2. Náhoda ?) *1*
-
poslední hry od UBI snad kromě AC jsou pecky