Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
Dělá si z nás pr.el ? "koupí si ji, pokud ji vyrobíme ?" No pokud bude stát za bačkoru, tak si sakra pište, že si ji nekoupí ! Maximálně si ji zwarezí, aby zjistil, jestli je to opravdu taková kravina. Takže drazí Ubisofťáci :
1) vybodněte se na ochrany proti pirátům
2) dejte hráčům zajímavý mp obsah (u AC:Brotherhood a revelations vám to jde)
3) Udělejte naprosto originální hru, která definuje či změní žánr nebo hru, která za ty peníze bude stát
Ale tohle se nikdy nestane, protože plakat nad pirátstvím je vždycky jednodušší než udělat pořádnej herní titul. -
Francouzi si stěžujou, no to je mi novinka.
On podle mě není probém na PC vydělat. Ale ta hra pak musí mít tu kvalitu, aby se zapaltila ... což může být u Ubi právě ten problém.
Btw přemýšlel jsem, že koupím Anno 2070. Ale po demu, které jsem hrál 20 minut - a to jsem byl v sérii úplný nováček a na všechno jsem hleděl jako tele na nová vrata - jsem si řekl, že dát peníze do takovéhle hry bude jako dát je bezdomovci ať si za to koupí galon okeny. -
-
Vydavatelům nejde o to, aby se hra zaplatila ale aby se na té hře vydělalo. A že kvalitní hra si na sebe automaticky vydělá a ještě vygeneruje zisk neplatí. Bohužel.
-
-
Ale když nad těmi hrami na PC tak přemýšlím.... klidně ať si vyvíjejí hry na konzole. Dají si na PC pauzu, třeba rok, dva. Tedy alespoň velké firmy, které se nepotřebují zviditelnit a vydělají si za každou cenu. Ať nechají PC těm, kteří za něj bojují a kteří chápou hráče a ví, co je pro ně nejdůležitější. Ať už jde o RPG, FPS, Moto, Strategie atp.... Ať nechají prostor INDII a firmám s dobrými nápady a cíly, protože ty firmy se jen ztratí za, a teď pozor: tunami reklam, které stojí velikány velké peníze, vnutí hráčům falešný pocit a výsledkem je po zaplacení hry odkopnutí. (teda většinou)
Stačí oprášit staré tituly, přidat k tomu INDII, sem tam koupit dobrý AAA titul od těch, kteří se snaží a hned je co hrát a u čeho se zabavit na další roky. -
-
to určite stojí za úvahu, otázne je aký to môže mať dopad na samotnú PC platformu - neodíde množstvo zákazníkov definitívne na konzole keďže počet áčkových hier na konzolách preváži nad malým počtom skutočne kvalitných indie projektov a hier od tých pár výrobcov čo na PC zostanú ? a uživý to potom tých pár verných výrobcov ? A čo hardware ? predovšetkým dopad na predaj grafických kariet ? ja odpoved nepoznám.
-
-
V tomhle máš asi pravdu. Hlavně o tom HW jsem nepřemýšlel :/ Ale jisté je to, že potřebujeme nového leadra na poli AAA titulů na PC :) [teď to bude hodně z cesty, ale] Crytek nám odpadl... BioWare taky (vinou EA samozřejmě...), Ubisoft to dělá pomalu taky (žeby se inspiroval u EA?). Asi se budu hodně smát až vyjde Farcry 3. Podle mě podkope i dvojku *1*
Takový THQ/4A Games s Metrem, CD Projekt RED by se na ten post dostat mohli. Nebo taky Piranha bytes :)
Prostě by to chtělo přemoci kvalitou zisk. Ale to je na *dreaming off*, tu jde už i o hráče.
-
-
-
to víte že jo, kucí francouzký, na něco se vymluvit musíte. a tak... každý svého štěstí strůjcem *3*
a já bych stejně tu jejich ochranu bojkotoval, takže mají "pravdu", mně to neprodají. -
nedá sa zakrývať oči nad pirátstvom... ale aby každá druhá výhovorka sledovala jeden a ten istý problém, je trochu na smiech... existuje ešte stále mnoho reťazcov ktoré predávajú a poriadne im to sype pretože svetu div sa, konkurencia je v tom vyššom odvetví smiešna (tých bohatších korporácií)... firmy ako gog,steam zarábajú pretože vedia hry dobre streliť, predávajú kvalitné tituly a ak nie tak sa podľa toho odráža aj cena...
vyplýva mi z toho jedna vec... hry sú predražené a nekvalitné... pred nedávnom som mal možnosť od kamaráta zistiť že kampaň v najnovšom COD mala 5 hodín a 12 minút ak mám byť presný :D a to bez urážky skalným fanúšikom ktorý nechcú vidieť očividné... to isté battlefield... to isté ponúkol aj crysis 2.
3/4 peňazí čo idú z peňaženky vlastne putujú do marketingu
nezastávam pirátstvo... ja osobne nemám problém si kúpiť hru do 10 € keď viem že pri nej strávim hodiny... teraz som (vďaka joha :D) kúpil knights and merchants a som iba v 5 misii a strávil som tam cez 9 hodín!(je tam asi 12 misií a ani len netuším koľko je ešte na "datadisku" respektíve pokračovaní hry samotnej) len škoda že veľké firmy radšej pozerajú na bankový účet ako na odozvu hráčov... niekde medzi hráčom, štúdiom a vedením sa stala chyba... -
-
Nemáš za čo :) KAM je úplná pecka 90tych rokov a nech si hovoŕi kto chce čo chce tá hra (aj keď je len súhrn Bitmap obrázkov) je absolútne úžasná.
Ja sa pripojím k ľuďom čo zastávajú pirátov. Ak sa pozriete na moju kolekciu tu na Tiscali všimnite si "hrál jsem" a "má". Pri prvom väčšinou platí že som to upirátil. A vôbec sa za to nehanbím. Ja som už dlhodobý hráč a zahral som si toho možno až priveľa. Takú Mafiu mi doniesol otec keď vyšla napálenú na CD a hneď ako som sa dostal na výšku a začal pracovať tak som utekal do Brlohu kde som si Mafiu kúpil, nie že by som ju hral, ale jednoducho preto lebo si to tá hra zaslúžila.
VEľmi málo hrám dôverujem natoľko aby som si ich predobjednal. Zaklínač 2, TES V: Skyrim a Battlefield 3 boli moje jediné predobjednávky.
PC hráči kupujú, ale nanešťastie pre vývojárov PC hráči nie sú tupé ovce čo kúpia všetko čo im vysypú. Priemerný PC hráč rozmýšľa a rozhoduje sa či hru kúpiť. Cena je jedna vec, ale zastaralá technológia (napr. RAGE) je už niečo nehorázne. Na tú hru som sa tešil lebo ju tu na Tiscali vychvaľovali ale som veľmi rád že som ju nekúpil. Ostal som pri Borderlands (trvalo mi 57 hodín kým som to prešiel, RAGE 7.5h).
-
-
Jasně na Shitboxu a fuckstationu se nepirátí ve velkém jak by mohlo to jen jediné pc je to špatné kde si nikdo nekoupí hru ale ukradne ji - kdybyste dělaly pořádne hry a neotravovaly s neučinýma ochranama pak by vám aj lidi hry kupovaly , myslím že lepší je si přes torrent stahnout hru + crack a nemít problémy než kupovat za 1199kč hru která se kvuli ochraně bude spouštět 2 hodiny , brain on dpč *16*
-
-
Sice bych to napsal slušněji, ale souhlas. Poslední dobrá Ubisoftí hra byla FarCry. Žádná škoda, že Ubi-kraviny půjdou na konzole.
Třeba Valve a CD Project si zákazníka rozmazlují a proto nemají s piráty problém. -
-
FarCry 1 byl od Cryteku, to byla dobrá hra. Ano 2 byla od ubi ale stála za prd.
-
ano Valve je velice dobrá společnost ale taky mě tam štve že když my vypadne internet nemužu si zahrát ani čistě singleplayerový Garrysmod
-
-
Pres offline mode si SP hry zahrat muzes.
-
-
-
-
hm, arogance nejvyssiho stupne, Ubisoft a vsichni jeho nohsledi at shori v pekle za tyhle kecy
-
-
Ano, dovolili si urazit svaté PC hráče! Musí být potrestání trestající rukou boží! Kacíři jedni! Na hranici s nimi! Čarodějnice jako Jade Raymond musí shořet!
(Ne, že bych se jich zastával, jen mi přijde vtipné, že naznačuješ, že se pod nimi otevře průrva a spadnou do pekla... to se asi nestane. Nejsme čarodějnickej soud ze 17. století. *1* ) -
-
až defintivně odzvoní této generaci konzolí(za rok) a ta mezera mezi vydáním nové generace(2-3 roky) konzolí tak se všechny tyto h*vada budou cpát zpátky na PC .... můj postoj pak bude Děkujeme Odejděte...
-
-
Neboj, skôr či neskôr na nich dôjde..
-
-
to je tragedie, o jednu krátkou dobře hodnocenou tupou "AAA" akční hru pro široké masy míň. Asi to nepřežiju
-
i am alive? 4hod koridor? no thanks :D
-
Upřímě, ten koho tohle naštve je člověk co jede na PC a kdyby to naštvalo mě, snad i naschvál bych si koupil XBOX z bazáče z pár peněz, ochipoval (nebo co se s tim děla?) bych ho a hru stáhnul tak jako tak!! Za tenhle rok sem pro PC koupil origo her už víc než je zdrávo a nikomu se tak jako tak nepomohl. A ať mě neserou s tím, že převod hry z konzole na PC je nějak složitá záležitost. Ani s ovládáním se kolikrát nepatlaj, přitom to je to nejmenší.
-
-
Prevod z konzoli na PC prave ze neni zadna slozita zalezitost. Zvlast u Xbox360. Teda soudim aspon z toho mala, co o tom trochu vim. Vsechno to je asi bud lenost, nezajem o PC jako takovy, nechteji, aby PC verze byly o tolik lepsi oproti konzolovim, protoze prave na konzole se chteji soustredit, ze tam maji jistejsi prodeje. (asi)
-
-
A pak se nekdo divi,ze se na PC proda mene her, kdyz jsou to z velke casti odflaknute konzolove porty?
Casto maji slabou grafiku, spatne ovladani a i dalsi aspekty smrdi konzolema na 100 honu (treba inventar).
Staci si vzpomenout na Crysis 2,ktery byl v kazdem ohledu horsi nez dil prvni...a az za mesic vydali patch na PC,ktery grafiku aspon trochu upravil PC pomerum.
-
-