Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
škoda auto neudělá nové auto kvůli pirátsvtí *1* *1*
-
-
Čím více rozmlácených aut piráty silnic, tím méne ojetin v bazarech, tím větší prodej nových aut:D
-
-
jéžiš.. sem se na to těšil.. Na druhou stranu Ubisoft to poslední dobou moc neumí tak to nebude zas tak strašný.. V nejhorším případě to koupím z druhý ruky na PSko *15*
-
No nevim .... mozna kdyby nedelali jen port ale vyvyjeli zaroven a dali nam neco co staji za ten jejich litr (bavim se ted o cene u nas), tak by si nemeli na co stezovat. Prikladem jest nove Saints Row: The third. Na netu je okolo 50K piratskych kopii, pritom je to na PC po Skyrimu nejprodavanejsi hra na PC za posledni tyden. Takze tim ze se zamerily na PC udelali dobry tah ... a jestli ta jejich hra je tak super. Urcite se najde dost lidi na PC co si ji koupi ... I kdyby ji delali ciste Digital Distribution only.
-
Na konzolích piratství není? *8*
-
-
Ale o míře pirátství se nikdo nebaví. Nebo by se o ní neměl bavit. Jde o prodeje.
Na konzolích se možná pirátí stejně. Možná vic. Ale prodeje jsou větší!
To je šok co... takže ten 100x omílanej argument, že na konzole se pirátí taky je pravdivej, ale nemá žádnou váhu, jelikož jde o prodeje!
Ubisoft měl radši říct, že na PC nejsou prodeje... -
-
Mluvíš mi z duše. Palec hore
-
-
Ještě dodám, že se bavím obecně u velkých her.
U této konkrétně Ubisoft sám odhadl 50000 prodejů na PC. A k tomu se váže toto, co jsem postnul už níže:
No ano je...
Na 4chanu někdo propočítal, že i kdyby těch 12 lidí bylo hrozně přeplacených a Steam si vzal 75% zisku, tak Ubisoft pořád vydělá.
Takže tuto hru by vydal měli. Ale zdráhavost a špatná kvalita PC verzí u jiných AAA her u spousty vydavatelů, ne jen Ubi, je těmi prodeji.
-
-
-
-
Hry si kupuju, a po pravdě řečeno mi ani nijak zvláště nevadí piráti, kteří si hru opravdu chtějí vyzkoušet, než ji zaplatí. Podle mě platí jedno zlaté pravidlo: pokud mi to stojí za to hrát déle jak pár hodin, stojí to za to zaplatit. O COD SP nemluvím :)
Na druhou stranu hráče, kteří dohrají 5 her za měsíc, a nezaplatí ani jednu, protože to všechno byly podle jejich slov sračky, nechápu. Vím, že má člověk někdy trochu hlouběji do kapsy, ale dneska to nepovažuju za problém - hra rok, dva po vydání slevní na cenu, za kterou si ji může dovolit snad opravdu každý. Jo, znamená to, že nemůžu všechno hrát hned, kdy bych to chtěl - ale tak už to ve světě chodí, že ano. -
-
Jenže pokud by si všichni měli kupovat hru až pár měsíců po vydání tak ta firma zkrachuje a všichni se dívaj na odbyt hned po vydání....
-
Lidi kteri dohraji pet her za mesic by se meli jit lecit, at uz si hry kupuji, nebo ne. ;)
-
-
5 dnesnich her dohrajes za necelej tejden:-)
Davno jsou pryc casy BG2 nebo PT, kdy to clovek potom mesic rozdychaval. -
-
Skyrim, Assassin’s Creed: Revelations, Call of Duty: Modern Warfare 3, Dark Souls, Batman: Arkham City. Vybral jsem pet aktualnich her. To ty dohrajes za tyden???
-
-
Pokud jsi teenager, co ho nebaví škola, rodiče mu nedají peníze na hry a nikdo ho nenaučil hodnotu práce a peněz, tak ano - jeden či dva takové tituly týdně si klidně dá. A pak jsou lidi jako já, co si hru koupí a pak kvůli nedostatku času na ní ani nešáhnou. Takže se to kompenzuje ;).
-
dalo by se call of duty 5 hodin, skyrim nejrychlejší run je za 2,16 tak dejme to mu 3 hodiny. a na ty zbylý hry ti vklidu zbude 6 dnů...
-
-
Ja to hraju bez sipek. Napovedu si ve hre davam, jen kdyz nevim jak dal (coz se zatim ve Skyrim nestalo). Proto pak nemusim brecet, ze je hra moc lehka a dohraju ji za par hodin.
-
kdyby jsi uměl číst tak jsem napsal pro slepce protože jsou obří. Jo jo opravdoví hráči... i bethesda přiznala, že skyrim není o dlouhém příběhu. Navíc tady se bavíme o speedrunu jestli jsi někdy viděl jak vypadá speedrun teda. A urážet si můžeš jít někoho jiného co se týče tvé skryté urážky... Dá se to uplně bez problémů dát taky díky rychlému cestování. Chtěl bych vidět tebe jak to hraješ bez těch šipek:D.
-
Ne, za tri hodiny Skyrim na poprvy fakt nedas. A jsem rad, ze vidim, ze ty sipky pro blbce pouzivas, protoze oni tam jsou az kdyz si ukoly aktivujes, coz je vpodstate napoveda, kterou opravdovi hraci vyuzivaji je v krajnim pripade ;)
-
prosímtě skyrim mam doma a tam víš vždycky kam jít páč je tam tam dementní šipka jak pro slepce. Pokud se budeš držet čistě jen příběhové linie není problém to dát.
-
Vy jste asi padli na hlavu. To ze nekdo dohraje Skyrim za 3 hodiny, neznamena ze normalni clovek dohraje Skyrim za 3 hodiny. Tohle jsou vykony lidi, co tu hru uz znaji jako svy boty, takze presne vi, kam maji jit a co tam maji delat. Takhle nikdo, kdo si hru koupi a hraje ji poprve ji prochazet nemuze.
-
-
COD ano... To byl vtip? MP nepočítám... Skyrim s ohledem na příběhovou linii také, AC jsem nehrál...Batman je čestná výjimka.
-
-
Ne to nebyl vtip. Pet her za tyden. Ne jednu z peti her za tyden... Samozrejme je to nesmysl, normalni clovek, ktery chodi do prace, nebo skoly nemuze dohrat pet her za tyden.
-
-
MW3 klidně i 10x :-D
-
Skyrim dohrát za týden? To se nestihne ani pořádně se hrou seznámit *1* Já v ní už strávil cca 80 hodin času a ještě nemám prohlédnutou ani mapu, natož abych navštívil všechny ruiny co jsem objevil... *1*
-
-
http://www.bethblog.com/index.php/2011/10/13/jeff-vs-sam-ii-the-skyrim-speedrun/
-
-
-
-
-
Sorry za neuzavřený tag :(
-
-
Tak aby jsme protestně stáhli i ty konzolové image, i když konzole nemáme - jen tak z trucu *2*
Nicméně ani nevím co je to za hru a je mi to tudíž uplně jedno. -
Je to smutne. Ak hru nevydaju kvoli piratstvu, tak aj tak na tom stratia len oni.
Preco rovno nerobia hry len na konzoly (na ktorych sa tiez pirati) a nebude ziadne piratstvo? -
-
PC piráti můžou za 2 světou a AIDS
PC piráti můžou za vyhynutí Dinosaurů
Kvůli PC pirátům Bůh zničil Sodomu a Gomoru
Bůh Zaplavil svět aby potrestal PC piráty. -
-
Bůh zaplavil svět konzolovými hrami aby potrestal PC piráty...
-
-
Bože díky! *14*
-
-
kdo s shitem zachází ten taky s ním shází......
-
-
-
-
-
Ať jdou Ubi do háje, CD Project a Zaklínač 2 jasně ukazují, že když to člověk umí, hra se prodává a vydělává. A co je důležitější, že Zaklínač je "jen" SP hra, protože oblíbená výmluva pirátů je, že ryze SP hra je ztráta peněz. Navíc když si vzpomenu na spoustu bugů a nevyváženost a stejně to lidé kupovali.
-
toto je typ sr.cky co by som sa ani neobtazoval stiahnut.
-
Chápu, že na PC jsou samí piráti, ale kdo se má sakra dívat na tu obstarožní grafiku na konzolích? Já sám mám Xbox 360 už hodně dlouho a musím říct, že s PC se to prostě nedá srovnávat.