Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak si neodpověděl na tu zásadní otázku. Co jim teda brání to udělat líp na ty naše frézy?
  • Pořád nevidím, kde za to můžou konzole nebo kde mají alespoň nějakej podíl. Konzole nikdy nebránily udělat vývojářům ultra swag nabušenou PC verzi, takže tady akorát (nejen) Ty pláčeš na špatném hrobě.

A že se PC verze prodávají méně jak ty konzolové? Tak to asi není chyba konzolí, že? I když samozřejmě chápu, že je snazší ukázat na zlé konzole, než se zamyslet a najít tu chybu na "bohem vyvolené platformě".
  • a nemuzou snad? krome horsi grafiky a absence grafickejch technologii muzou i za hloupejsi ai
  • Nemysli si, že jsem to nezkusil.
  • Veskoslav
    Jistě že na tom mají svůj podíl. PC přeci jenom zabírá v nejlepších případě 1/3 trhu u AC. Takže nikdy nebudeš dělat něco extra pro menší skupinu. Vždy je to opačně. Takže ano. Konzole můžou za to, že není lepší AI, protože nikomu se nechce vrážet peníze do dvou verzí hry.
  • Jak to myslíš!? *15*
  • Za chvíli ti tady budou brečet, jak za blbou AI na PC můžou konzole...
  • Ale to není chyba konzolí, že na PC neudělají lepší AI, ne?
  • A to je otázka. Proč to teda dělat nebudou, když ty možnosti tam mají?
  • to jses vazne tak kratkozrakej,ze si nevidis ani na spicku nosu? na vsech platformach bude ta AI debilni,protoze na konzolych to proste lepsi nezvladne a kvuli pc extra nejakou lepsi delat nebudou
  • Proč vlastně lezeš do diskuzí, když nerespektuješ cizí názory? proč hejtuješ Apple? Co vede člověka, aby nadával nějaké firmě, které se daří a dělá produkty se kterými jsou lidé spokojeni? Evidentně jsi IOS či OSX v životě nepoužívál, dobře, ale proč ta zášť? Nechápu, jen to ukazuje, jak jsi ve své podsatě malý. Jinak uber na agresivitě, děláš tu ze sebe neskutečného pitomce.
  • Ale ho*no, ty zmatenej degeneráte, vždyť je to úplně jinej člověk. Do vaší znalecké debaty jsem se zapojil hlavně z tvého popudu střílet něco o inteligenci vůči ostatním. Z toho jsem vždycky nervózní jak sáňky v létě, tak bacha smogu...
  • Veskoslav
    Takže Spirit je he/he? To už mnohé vysvětluje.
  • Bacha, ať z toho nebuchneš nedopečená gumo...
  • Veskoslav
    Bla, bla bla. Jdi si povídat s he/he. Next gen konzolí nebyla prezentována pouze jako "next", ale něco, co změní trh, přinese novinky a nabídne něco skvělého. Chápu, že narážky ti nic neříkají, ale to se stává. Evidentně na tom budete +- stejně s inteligencí. A Keynote je obyčejný prezentační program. To se z něj mám posadit na zadek? A jenom iDioot něco prezentuje na tabletu. Takhle jsi to chtěl napsat? A že ty nevyužíváš, neznamená, že ostatní jsou na tom stejně. Další pitomá logika. A OS X je jenom předělaný Linux a pokud člověk hraje, tak si OS X nepořídí. A za ty prachy už tím tuplem ne.
  • Ty jsi vážně tak hloupý jak se o tobě povídá, next-gen je prostě další generace konzolí chápeš? Ta další bude taky next -gen a tak dokola. K tabletům, nevím veřejnou dopravu nevyužívám, jsem majitel auta, ale připadal bych si nějak nepatřičně vytáhnou si tablet a hrát na něm hry, takové dětinské. K IOS: nabízi spousta profi- aplikací a k němu lepší support, jak na audio- video, tak na třeba práce s Keynote je radost, tady nemá cenu nějak diskutovat, ty si jen další omezenec, který výhody IOS či OSX prostě neuzná, ikdybych ti vyjmenoval 100+1 výhod IOS a iPadu Air...
  • Mě celkem nejde do hlavy, proč by někteří diskutující řešili to, že na jiné platformě, kterou dotyční nevlastní, nefunguje něco tak, jako na té, co vlastní...žeby nuda?
    Přitom dotyčným to může být u pr****, protože na jejich platformě to pojede lépe a ta konzolová verze jim tu jejich nijak neovlivňuje...
  • Souhlas, když si vemu jak "šlapala" AC3, hlavně v Bostonu, kde bylo fakt AI jak na*ráno a navíc jakej nesmyslnej rozdíl byl ve výkonu na AMD vs nVidia kartách, tak mám docela strach o to, jak v tomhle ohledu na tom Unity bude, když se ofiko řeší FPS-cap a zamknutý rozlišení. I když BF mi přišlo trochu lepší ohledně výkonu, ale taky se daj najít obrovský a vizuálně bezdůvodný propady FPS.
  • Na tom se vole neshodneme. Na konzolích je tenhle předpoklad funkčnosti plně funkčně funkční. Když si sundáš lejna z očí a rozběháš pár správných buněk, tak to střízlivě uvidíš taky. Vyzkoušej...
  • C-BEAM
    ale on oči môže mať vporiadku, ide o to ako mu funguje mozog... všetci vieme, že to nie je ideálne *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší