Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft krotí vášně kvůli údajnému snížení rozlišení v Assassin's Creed Unity
8.10.2014 | Petr Poláček
233 příspěvků
-
pravdu díš a nic než pravdu...jenze na konzolich to bohuzel nefunguje *6*
-
Jako next gen je to označována nová generace konzolí. Tvůj koment je taktéž zbytečný, ale nemám potřebu to až tak vyzdvihovat. iPad Air na práci? Vážně? Takže nejsi konzolista, ale applista? Nevidím rozdíl.Tablet stál 5500 Kč z Německa a není určený pro mě, ale pro kamaráda, kde ho pak má ve svém časopise k otestování.(Osobně vlastním U23GT, což byl jeden z 1. herních tabletů a tablet se akorát hodí tak na čtení a psaní ve škole. Na práci možná tak při prezentaci fotem z intagramu) Mimochodem, fakt by mě zajímalo, k čemu ti bude PS4 ve vlaku nebo autobuse. Tam si zahraješ těch her, přímo celou tvou sbírku. A ano, řekl jsi jednu hru, co vypadá skvěle. Super no, takto vypadá většina nových her na pc a nikdo z toho nedělá vědu, ale bere to nějak jako samozřejmost. 2. díl Batmana vypadá i nyní naprosto nádherně. O Crysis či módovných hrách jako Skyrim, Fallout či série Stalker není ani potřeba mluvit. Prostě současná generace konzolí není žádné next, jak Sony a MS prezentovali a (a next prezentovali jako něco převratného), ale obyčejná střední pc, která mají primární funkci hraní z 98%.
-
dutá bandaska
odpověď od: he/he :
... -
úplně zbytečný koment(jako většina v této diskuzi) Next-gen? Chápeš pojem těch slov? Je to prostě další generace a to samozřejmě je, ten nVidia tablet je jen předražené těžítko, pokud chceš něco na práci tak to je jedině iPad Air, které je bez konkurenční, pokud to máš na hry, tak tě lituji, kupovat si tablet na hry za 8000 je rádná pyčovina, to už je lepší si koupit to PS4, nemyslíš? Těch 60FPS ti u Assasina nezaručila vloni ani 780Ti, jak to můžeš chtít po hardwaru za 10K, aby se předešlo nějakým spekulacím, nemám a nikdy jsem neměl konzoli. Jenom bych chtěl upozornit, že Infamous nabízí 60FPS a Full HD a dle videíí to vypadá naprosto graficky nádherně, takže ono taky záleží na optimalizaci a všichni víme, že prostě Ubisoft jsou babráci, jak po stránce hratelnosti, tak po stránce optimalizace.
-
Kamarád měl ten samý problém. Stačilo nahrát nové ovladače a pročistit pc a jede mu to normálně na 40 fps.
-
Jo ale to co je ofejkované normal mapingem je ofejkované protože jsou to podružné modely, které není potřeba dělat tak detailně. Většina hráčů k nim nikdy nepříjde tak blízko aby si toho všimnuli.
To že zlepšíš pozadí je určitě další krok dopředu, ale pořád je to jen podružné zlepšení.
Já neříkám, že není prostor kde zlepšovat ... jen říkám, že ten prostor ke zlepšování je už dneska omezený. Že už se na téhle architektuře nedočkáme skoků na které jsme byli zvyklí kdysi. Ty skoky jsou pořád stejné ... jen se mnohem míň projevují. -
to nebude chyba hry hele :P
-
re:he/he - a kde teda tve trenovane oko ten rozdil vidi, kdyz ne "pro samotnou hru a v hrani" ??? *1*
-
No docela mě nahlodává zrušit předobjednávku na pc. Ale IV. díl mi jede skvěle, dokonce mě i bavil (narozdíl od III. dílu, který nikdy neměl vzniknout a toho poloindiána měli po vzoru starodávné Sparty hodit ze skály už jako mimino). Ale zase Ubisoft. Ale zase Francouzská revoluce, která se hodí na vraždění templářů a Assasinů. No uvidím, zatím nebudu rušit. Ale s prominutím se musím vysmát těm, co neustále nazývají současné konzole next gen. Včera mi přišel nový tablet od Nvidie a za chvíli budou tyhle zařízení výkonější než současná generace, která tu má být 4-5 let....A nedokážou ani v roce 2014 mít plynulých 60 fps a 1080 u všech titulů. Je jedno, jestli je to vina vývojářů nebo Sony s MS. Vinu podle mě na tom mají všichni. MS a Sony, že nechali staré konzole tak dlouho a s těmihle měli přijít o 1-2 roky dříve a vývojáři, že na to serou.
-
Waltar: Chceš říct, že když budu mít holou zeď s plastickou texturou versus každý šutr vymodelovaný plus mrtě různých detailů, tak to nezlepší vizuál? Jde o to, jak chytře to využiješ. Samozřejmě, že ten skok se zmenšuje, ale furt tam je sakra prostor. Stačí se podívat na dnešní hry. Spousta prvků na scéně je low poly hranatých jak pr*el nebo ofejkovaných normal mappingem.
-
walltar
"rozdíl pro samotnou hru a hraní v tom vskutku není" -
Máš oko dobrý, ale nepoznáš 30 a 60FPS ... *1* *1*
-
Tady je vidět, pro koho jsou dělaný konzole. *15*
-
Když něco funguje tak, jak má, tak není co řešit.
-
Ale pořád je ten problém s tím, že i když mají všechno z polagonů, tak dneska další zvyšování polygonů nepřinese takové zvýšení kvality, jako třeba před 10 lety .... Navíc nesmíš zapomínat, že Chris je megaloman, který rád dělá hry, které opravdu posouvají nároky na HW. Vůbec bych se nedivil, kdyby ani high end v době vydání nestačil na úplně plné detaily. Protože teď máme celkem obezené scény s omezeným počtem lodí. A nikdo zatím neukázal lodě, které nemají 300K poly, ale 7-10M poly.
-
On problém je v několika věcech:
a) máme stejnou, akorát výkonnější architekturu (takže akorát děláme o x procent více toho stejného = máme větší světy, víc panáků apod. ale není vyloženě vidět nějaký nárust kvality detailů)
b) v rámci architektury narážíme na viditelné limity toho jak moc můžeme přidávat (rámcově to cos poslal)
c) přibývá pixelů (detailnější monitory, 4K, Oculus a 90FPS apod)
A to hlavní: na novější věci (PBR v kombinaci s Global Illumination) v podstatě ještě není HW a na konzolích to ani nikdy nebude = se stávajícím vzhledem budeme ještě pěkných pár let (pokud tedy nebudou PC only hry, které budou konzole drtit tak moc, že budou konzolisti houfně přecházet). -
cool story bro *14*
-
vsak to je cilem vsech spolecnosti,predhodit stadu nejakej sranec a nechat je,at si s nim vyhrajou,takhle nejak funguje vydavani her pro konzole...kdyz hodej kus srotu pc hracum,nikdo ho proste nekoupi (i treba proto,ze si ho muze upiratit)
jejich cilem je,aby nejlip lidi vubec nepremejsleli,neresili proc to jede jen 30 fps trhanice...nejdulezitejsi je,aby koupili hru i se season passem -
takze vlastne ta dementni AI,co posledni dobou vidame ve hrach,je zase jen a jen diky konzolim,protoze lepsi AI ten srot procesor neutahne,no,tak hlavne ze maji 50 jader,me predtim prislo divny,ze na pc hry nevyuzivaji ani 4 jadra a na konzolych najednou vyuzijou vsechny...
-
Ja to vyriesim tak, ze si Hnojcrid Parity nekupim ale vezmem na PS4 GTA V HD....sam rozhodujem komu peniaze dam...a rozlisenie je u Ass Creedu ten najmensi problem...seria sla do hnoja od Brotherhoodu...AC3 je utrpenie hrat a AC IV je repetitivna pekna nuda...vycpela seria ktora bezi v recenxiach a predajoch len zotrvacnostou rovnako ako Call of Duty...