Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde o to jak velká plocha je ale z jak vzdálenosti se sleduje. Ale o tom asi nic netušíš Takže jen plácáš..
  • Tak to je ještě dobrý, Všichni víme, jak Ubisoft optimaluzje, takže jsem zvědav na PC, ACIV i na grafikách ala 680 měla propady k 20FPS a nastavovaní detailů bylo k ničemu, tolhe vypadá ještě náročněji...
  • Na tvoje Y ti s.e.r.e. bilej tesak. Bez hrat na sve nextgen krabicce ve 30 FPS a neotravuj
  • Mato1987
    čo je horšie na videogamer.com sa vyjadrovali, že hra síce beží a framerate je ombedzený a "targetnutý" na neustálych 30 fps, ale že to trojhodinové demo čo hrali bežalo na xboxone miestami s prepadmi aj pod 20 fps....Tak to už je vážne silná káva, nová generácia konzol a nezvládne troška lepšie vyzerajúcu hru vo full hd a už vôbec nie na aspoň 30 fps takmer rok po samotnom oficiálnom vydaní novej konzole? "Kde soudruzi z USA udělali chybu?"
  • walltar
    Tak mě poslední PC stálo 35 tisíc ... další PC plánuju kolem 40-50K. Prostě je to můj koníček, takže se nebojím do něj vrážet peníze. Známí kolem si kupují nové auta a davají do nich statisíce a nikomu to divné nepříjde. Já jezdím už 10 let ve staré oktávce a radši ty peníze dám do PC. Je to prostě otázka priorit ... každý rádi dáme peníze do něčeho jiného.

Ale zase to PC za 35 tisíc mě vydrží podobně dlouho jako ta konzole ... osobně třeba neplánuju nic nového kupovat ještě tak dva roky, protože sem zatím nenarazil na problémy s výkonem.
  • Stillson
    Tak pokud si koupíš současnou i budoucí generaci konzole, tak skoro nikdy nebudeš hrát s nejlepší grafikou :-) bohužel. Konzole na to nemá dostatečný výkon (nepíšu to nijak zle nebo tak sám si chci koupit PS 4 kvůli exkluzivním hrám, ale určitě ne kvůli grafice to bych byl blázen).
  • Na routeru jsem provozoval linux s telefoní ústřednou a když jsem tam píchnul flashku, tak jsem tam měl hudební server MPD. Takže jo, je to silnej hardware.

Ano na špatnej software ti to stačit nebude. Všimnul jsi si, jak se hw stává čím dál tím víc výkonný, ale hry vypadají pořád stejně?
  • aď žyje čežtina ku*va!

Asy chibý na klavésnyci y a mozek, co krály&
  • to wallter: To byl jen hodně hrubej odhad. Ale když nad tím tak přemýšlím, spíš to bude o dost víc. Každopádně už to, vrazit 30 tis do PC jen na hraní mi přijde uhozený. Ne že bych chtěl snad někoho soudit, pokud to někomu přijde jako smysluplná investice, je to čistě jeho věc, ale vím teda o lepších způsobech jak utratit 30 tis. A je to jen o důvod víc, proč mám teď konzoli :)
  • walltar
    Konzole mají silný HW? To sis vysnil kde? ...

1,7GHz, pokud se nepletu, tak mobilní GPU, kolem 5GB ram (3-4GB si zabírá OS) ... Jestli tomuhle říkáš silný HW, tak jsme asi z jiné planety. *1*
  • Pořád to bude vypadat a fungovat dobře, takže na to může chytrý lid i se psem z vysoká sr*t, jestli to bude v nějakým rozlišení a počtu kok*tinek za hodinu o pár čísilek víc nebo míň. Na NES konzoli to taky nebylo nic moc co do možností a vizuálu a vznikaly tam bomba hry, který překonávaj kdejakou kravinu počínaje Metrem a podobnýma. Když to srovnám s pařbama před dvěma dekádama a na čem to jezdilo, tak dnešní HW - byť nenaplňuje mokrý sny nejednoho grafickýho ocasa s úchyláckým nezdravým pudem se spojit do svazku manželského s výkonem - umožňune přesto hrám stále vypadat hodně obstojně a hraní si užít tak či tak, takže pohoda pane jahoda.

A třeba se strejda vyvojář Podbrindáček bude do příště víc snažit a s PS4 a Xbox One bud umět zacházet ještě líp a vymáčkne z nich to nejlepší.
  • To jsou akorát výmluvy. Hardware je na to silný dost, akorát vývojáři jsou banda línejch lemplů co nechtějí optimalizovat. Na hře dělá 2000 lidí, zázemí jako blázen a ono to má 900p a 30fps lock.

Ale co, hlavně že tam bude uPlay a spousty achievementů, které půjdou sdílet na Facebook.
  • walltar
    60tis je tak na 2 PC. To si jich v průběhu let asi moc neměl, nebo si kupoval hodně lowend.
  • Vždyť to píšeš sám. Mainstrem je střední třída. Odladěný znamená, že netrpí neduhy kterými současný mainsream trpěl v dobách kdy to byl highend.

Co se týče tvé úvahy o výkonu, musíš brát v potaz, že když vyšel PS, stál asi 14tis, když vyšel PS2 opět stál asi 14tis, a i když vyšel PS3, stál asi 14 tis, přičemž PS4 stojí kolik? (Nevím, přesně, kolem 13tis?) Jenže hodnota peněz se tak trochu změnila, což ve výsledku znamená že PS byl asi tak 4x dražší, a PS3 asi tak 1,5x dražší než PS4. Logicky tam teda nemůže být v poměru k době tolik výkonu.
  • walltar
    Tak já 30 let starý ftipy neznám ... *1*
  • Je to skandal, krabicky holt zklamali. Kral je mrtev, at zije kral ,at zije PC *2*
  • Firingo
    Jo v tom máš pravdu nejvíc mě vytáčí jak jim každý žere ty úniky! To jako nikomu nepřijde divný že když tři roky vyvíjejí jeden díl tak najednou půl roku před jeho vydáním unikne na veřejnost nějaký obrázek či video a najednou je z toho aféra jako hrom a je toho plný internet? Stalo se to už u třetího dílu v řadě a někdo jim na to fakt ještě skočí? Vsadil bych své trenýrky na to že v dubnu či květnu přijde NEČEKANÝ ÚNIK dalšího dílu *1* *1*
  • (Pro ty co nepochopili, jedná se o asi 30 let starej IT vtip. Netřeba reagovat rádoby věcně)
  • A co je největší sranda? Borec se pak chlubí, že to hraje na plátně které stojí jak ta konzole, anebo na drahé velké TV *15*
    900p na velké ploše. To je, pane nádhera.
  • Člověk si koupí konzoli za težký prachy, chce na tom 5 let hrát vše na plno a s nejlepší grafikou a ono ihned po vydání to neutáhne ani již zastarávající 1080p. O FPS ani nemluvím. To je normálně podvod! Já, chci hrát v 1080p + v 60 FPS a vše pořád na max za málo prachů! Tak jak to je v reklamě. *1*

Reklama přece mluví pravdu, když tam říkají. Super, grafika, rychlost a možnost vibrací pro erotická potěšení...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit