Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft krotí vášně kvůli údajnému snížení rozlišení v Assassin's Creed Unity
8.10.2014 | Petr Poláček
233 příspěvků
-
Dovolte jeden ze slabšího soudku:
Víte, proč Call of Duty 2 nikdy nevyjde v žádné re-edici na konzole "nové" generace? Protože standardních 250 fps by neměly šanci utáhnout *5* -
-
To je spíš kvůli obtížnosti, konzolisti tak těžké hry nehrajou *1*
-
-
životní nuly hrbící se u počítače den za dnem, nemající nic na práci, mají zase o něco lepší život, nový AC pojede na konzoli jen na 30FPS a 900p, čas bouchnout bublinky a taky si v tom posraným životě něco užít a hlavně o tom neustále referovat mezi dalšímí zkrachovalci...
-
-
Ale no tak GGG to přece není hezké krást lidem nick. To je od tebe velice zbabělé.
-
-
Rozhodně.
-
-
a máš útrum teploušku *1*
-
-
???
-
-
Je mi jedno, kdo to je, ale štve mě s tím. Musel jsem se kvůli němu registrovat.
-
"tohle je k zbláznění"
Tohle psal i pod mým ukradeným nickem. Očividně ten samý kktek. TheGGG? He/he? *15* -
Můžete mi volové prostě přestat krást nick.
-
Pravda, taky už si tím nejsem 100% jistý.
-
Těžko říct, kdo je vlastně kdo.
-
Nechápu o co se tu snažíš a nechápu proč mi kradeš nick. Udělal jsem ti sakra někdy něco, tohle je k zbláznění *9*
-
No to to trvalo než ti ten tvůj mozeček zapracoval *1*
-
-
-
-
-
QQ level: 9999
-
tak ses nam popsal. a co jako.
-
-
esi mam zas ban tak sem uz nikdy nevlezu, a viim svy smazany prispevky, tak uvidime, rikam, ban a uz nikdy! trapaci, tdy lidi nadav, pouzivaj sprosty slova, nevim co, a ja mam ban kazdej den co mi ban zrusej, naposled sem mel 8dni ban za nesmysl... tak se vokazte!
-
-
mate stesti, ok, sry za ot... jen mi to promazali
-