Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dovolte jeden ze slabšího soudku:

Víte, proč Call of Duty 2 nikdy nevyjde v žádné re-edici na konzole "nové" generace? Protože standardních 250 fps by neměly šanci utáhnout *5*
    • To je spíš kvůli obtížnosti, konzolisti tak těžké hry nehrajou *1*
  • životní nuly hrbící se u počítače den za dnem, nemající nic na práci, mají zase o něco lepší život, nový AC pojede na konzoli jen na 30FPS a 900p, čas bouchnout bublinky a taky si v tom posraným životě něco užít a hlavně o tom neustále referovat mezi dalšímí zkrachovalci...
    • Ale no tak GGG to přece není hezké krást lidem nick. To je od tebe velice zbabělé.
      • Rozhodně.
        • La_Furia_Roja
          a máš útrum teploušku *1*
          • La_Furia-Roja
            ???
            • Je mi jedno, kdo to je, ale štve mě s tím. Musel jsem se kvůli němu registrovat.
            • del0
              "tohle je k zbláznění"

Tohle psal i pod mým ukradeným nickem. Očividně ten samý kktek. TheGGG? He/he? *15*
            • Můžete mi volové prostě přestat krást nick.
            • Pravda, taky už si tím nejsem 100% jistý.
            • Těžko říct, kdo je vlastně kdo.
            • La_Furia-Roja
              Nechápu o co se tu snažíš a nechápu proč mi kradeš nick. Udělal jsem ti sakra někdy něco, tohle je k zbláznění *9*
            • La_Furia_Roja
              No to to trvalo než ti ten tvůj mozeček zapracoval *1*
    • del0
      QQ level: 9999
    • tak ses nam popsal. a co jako.
  • esi mam zas ban tak sem uz nikdy nevlezu, a viim svy smazany prispevky, tak uvidime, rikam, ban a uz nikdy! trapaci, tdy lidi nadav, pouzivaj sprosty slova, nevim co, a ja mam ban kazdej den co mi ban zrusej, naposled sem mel 8dni ban za nesmysl... tak se vokazte!
    • mate stesti, ok, sry za ot... jen mi to promazali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit