Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft krotí vášně kvůli údajnému snížení rozlišení v Assassin's Creed Unity
8.10.2014 | Petr Poláček
233 příspěvků
-
No co no... tak je tu dalsi den, slunce vyslo, voda porad tece dolu a konzole zase neco nestihaji.
Ale nebojte, on Microsoft zase zaplati nejakou exkluzivku a bude vse zas dobre -
Už se to blíží, za chvíli této planetě budou velet ještěři a ani vesmírní lidé vás nezachrání!
-
-
U nás se říká feťákům ještěři, tak prosím o upřesnění *4*
-
-
K tomu FPS, tak 30 sice má hra na konzolích mít, ale podle mě nejsou ani stabilní protože to stejně poskakuje. Podle mě to je udávaná hodnota maxima FPS. Jinak těch 60/s frejmů je opravdu znát oproti 30 a řekl bych takový standard pro hraní. O rozlišení 1080p nemluvě.
-
podľa mňa je naivné myslieť ši, že ak sa vývojári kompletne adaptujú na hw novej generácie, tak budú prichádzať áčkové hry v 1080p60, skôr to všetko zase premietnu do lepšej grafiky, ktorá ťahá predaje. Možno sa to po pár rokoch ustabilizuje na 1080p ale väčšina hier aj tak pobeží iba na 30.
-
ubisoft ? WD2 ? graphics downgrade ? AT SHOREJ DEVvKY. *10* *16* *16* *16*
-
GGG tohle tě opravdu baví? Mi je fakt úplně jedno co a kde pod mojím nickem napíšeš takže si klidně posluš. *3* Ale někdy zkus třeba vylézt ven mezi lidi možná se ti uleví když se pobavíš s opravdovýma lidma *1* BTW. neměli by vás v družině pouštět na net *1*
-
-
Co je zase tohle za žvásty? Zloděj a ještě k tomu blbec. To si pode mnou zase prezentuje hňup.
-
nebreč cipísku a běž se raději projít na čersvý vzduch místo kradení nicků, máš tu přísvěvek pod každou diskuzí...
-
-
No mám, protože jsem zavřený v práci a nudím se. Zato ty bys měl jít ven beztak na tebe čekají kamarádi *3* Jinak je strašně zábavné jak jsi mrzký a chytáš totální rage. Paráda jen tak dál takových komediantů tady moc není *1*
-
-
A proč si teda nepoužíváš svoje klasický jméno? Nejsem tu moc dlouho, ale co jsem pochytil, tak jedinej zavřenej a nic nedělající v robotě je ten pitomec Izmael.
-
-
Bohužel pro tebe milý GGG tohle je moje klasické jméno. A teď ses prozradil, protože bych nikdy neřekl "klasický jméno" nebo "jedinej zavřenej" jelikož nejsem čecháček *2* Synku ty jsi fakt trouba, že tě to baví takový trolling.
-
-
Moudřet nepotřebuju. Co nesnáším jsou debilové co normálnímu člověku otravují život a kradou mu na internetu jeho jména.
-
Já už te jebu ty očividně trpíš nějakou schyzofrenií. Prý je na to dobrá travka a možná, že bys po ní i trochu zmoudřel. *3*
-
Moc jsem nepobral dědku. Já jsem já a ty jsi ty. Moje jméno je to pravý a ty jsi debilní zloděj. To je jednoduchý. Je mi jedno jak píšeš ty. Jinak ta logika píšícího člověka, který se tím bude pasovat buď k čecháčkovi nebo někam jinak je hodně zajímavá. Tobě už vážně hrabe.
-
-
-
-
-
-
900p a 30 fps no jo nextgen ty vole jak ve stredoveku totalni trapas
-
Ocenil bych hlavně kdyby konečně nějakou hru vydali nějakou hru v klidu bez nějaké aféry. Je mi jedno jestli za to můžou vývojáři kteří furt slibují a pak zjištují že to nepůjde a nebo fanoušci kteří dělají z komára velblouda.
-
-
To jsou všecko jenom tahy vývojářů jak hru zmedializovat. To je taková pozitivní a negativní reklama. Je jedno co tam napíšou ale lidi začnou vyhledávat informace a hle nenápadná reklama a navíc zdarma. Marketing je největší zlo a lidi co se tím živí nemají duši *3*
-
-
Jo v tom máš pravdu nejvíc mě vytáčí jak jim každý žere ty úniky! To jako nikomu nepřijde divný že když tři roky vyvíjejí jeden díl tak najednou půl roku před jeho vydáním unikne na veřejnost nějaký obrázek či video a najednou je z toho aféra jako hrom a je toho plný internet? Stalo se to už u třetího dílu v řadě a někdo jim na to fakt ještě skočí? Vsadil bych své trenýrky na to že v dubnu či květnu přijde NEČEKANÝ ÚNIK dalšího dílu *1* *1*
-
-
-
Nedokážou si přiznat že by to prostě nezmákli? takže tentokrát je to fifty-fifty a třetí se směje. (PC)
*7* -
Tak by mě zajímalo, kolik Poláčkovi platěj za to aby klidnil davy. Že se nestydíš člověče.