Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl bych mód, který odstraní ty bambitky. To nemá v AC co dělat.
    • Firingo
      Ač je to vymyšlený příběh stále se snaží držet historické reality takže hra z přelomu 18 a 19 století bez palných zbraní? No to by bylo hodně přitažené za vlasy.
      • Vůbec to neměli tahat do takové doby. Po Brotherhoodu jsem doufal v nějaký flashback zpět do minulosti. A místo toho přišlo to nejnudnější období v nejnudnější lokaci...Občanská válka v Americe *11* Koho kromě tupých amíků zajímá jejich hloupá válka?
        • Firingo
          AC 3 byl nuda to je pravda ale nemyslím že to bylo kvůli válce za nezávislost. Válka to nebyla hloupá vlastně se zde zrodila demokracie ve které dnes žijeme takže z historického hlediska měla velký význam. Hra byla podle mě špatná kvůli nezáživnému pojetí a hlavně uplně vypatlanému hrdinovy který měl charisma plesnivé brambory.
          Myslím že velká francouská revoluce je velmi zajímavé období ale na druhou stranu bude američany zajímat nějaká pitomá Evropa? Nikdy se nejde zavděčit každému *3*
          • Ve válce za nezávislost se zrodila demokracie, ve které dnes žijeme??? Vzpamatuj se nebo začni více číst...
          • Máš pravdu, mě by se opět líbila třeba ta Sýrie nebo prostě nějaké ty arabášské státy. Přece jenom tam AC vzniklo. Pak samozřejmě druhý díl z Itálie... i když tam jsou bambitky tak byl skvělý. Ezio byl sympaťák a atmosféra italské renesance byla dost hutná. Za mě nejlepší díl.
  • To je vtipné, prý že konzole můžou za špatnou A.I a to čistá konzolovka Halo má nejlepší A.I od dob prvního F.E.A.R.
    • Kinet1c
      Halo a AI ? Hm, FEAR ma daleko lepsie AI, aj STALER mal lepsie AI ako Halo a este by sa dalo pokracovat, ale ved je to jedno obe hry su napokon skvele. Teda pre mna.
    • Mato1987
      Si si istý? lebo to A.I. z halo hier je poväčšinou tupé stádo nepriateľov maršujúcich proti tebe na popravu ako pri takých odreagovačkách typu serious sam alebo painkiller.
    • Je poněkud nešťastné srovnávat skvělou AI 10ti postav na obrazovce a několika stovek nebo tisíc....
    • Veskoslav
      Ty srovnáváš AI z Fearu a z Halo a Halo stavíš nad Fear? Vážně? *7*
      • umíš číst ty imbecile? asi ne, tak zpátky do první třídy kam patříš.....
        • Veskoslav
          Ano umím. Halo rozhodně neoplývá nějak skvělou AI, navíc ještě tvrdit, že jedna z nejlepších od dob 1 Fearu je fakt kokotina na entou... takže klídek imbecile. *7*
          • co je pyco reaguj ne
          • zmrdí hlavo
          • Zalez si do toho svyho za**anyho PC, ty buz_ku. Očividně musíš remcat na všechno, aniž bys věděl, o čem mluvíš. Halo má velice dobrou AI + defitivně lepší AI oproti F.E.A.R. Jdi do školy nebo něco, jsi otravnej a snižuješ úroveň diskuze nesmyslnými plky. Poprvé rozumím tomu, proč každého na tomhle foru se**š.
  • Pořád to bude vypadat a fungovat dobře, takže na to může chytrý lid i se psem z vysoká sr*t, jestli to bude v nějakým rozlišení a počtu kok*tinek za hodinu o pár čísilek víc nebo míň. Na NES konzoli to taky nebylo nic moc co do možností a vizuálu a vznikaly tam bomba hry, který překonávaj kdejakou kravinu počínaje Metrem a podobnýma. Když to srovnám s pařbama před dvěma dekádama a na čem to jezdilo, tak dnešní HW - byť nenaplňuje mokrý sny nejednoho grafickýho ocasa s úchyláckým nezdravým pudem se spojit do svazku manželského s výkonem - umožňune přesto hrám stále vypadat hodně obstojně a hraní si užít tak či tak, takže pohoda pane jahoda.

A třeba se strejda vyvojář Podbrindáček bude do příště víc snažit a s PS4 a Xbox One bud umět zacházet ještě líp a vymáčkne z nich to nejlepší.
    • Gonzi
      Kdyby grafiku neřešili (tak jak to tu naznačuješ), tak mohla být o něco horší ale v 1080p a 60fps - což je z pohledu hratelnosti lepší... 30fps je právě kvůli grafiky.
  • Dorazil klikač *7*
    • Myslíš sebe Veskoslave?
  • A v dobach urputnych a nesmiritelnych boju mezi tabory konzolistu a pcckaru si nevsimli v silici komunisticke strane konzolistu ktera jim dovoli pouze vkladat placky a hrat; ze v jejich vlastnim tabore zacina neco velice prohnileho smrdet. Hold chlapci jsou to kramy no koupili jste blbe. Mne je to celkem fuk jestli 1080 nebo 900 spis je strasne komicke jak stacilo par her a vsichni z toho uz zdimou maximum. Tak uz se chlapi nehadejme ted jsme na jedne lodi ted uz to budou sekavat nam vsem
  • kubi-wan
    Nevim, co se všichni můžou z těch rozlišení a fps pos*at... když je hra zábavná, je to fuk, ne?
    • C-BEAM
      ne, potom je to ešte dôležitejšie pretože to kazí dobrú hru.
    • Mě grafika taky nezajímá ale pokud někdo něco naslibuje tak by to měl dodržet. V tomhle případě to byl slib next genu, který jsem zatím ještě nikde neviděl.
    • Magister_Peditum
      Takže když je zábavná, tak se může i sekat? *15*
      • kubi-wan
        To ne. Ale například filmy se točej ve 24 fps a nemám pocit, že by se sekaly... takže 30 je podle mě úplně v pohodě.
        • del0
          Srovnávat hru a film? Makes sense...
        • C-BEAM
          pred 15 rokmi by sa ľudia na internete na tvojom príspevku škaredo zabávali a nechápali by ako niečo také môžeš napísať. Dnes sú ale komenty ako tvoj už tak časté, že to už človek berie ako samozrejmosť a typický produkt dnešnej doby keď človek pod tlakom PR kecov predsvedčí sám seba, že biela je čierna.
        • U filmů mají víc než 30 jen venezuelské telenovely.
          • Magister_Peditum
            A Hobit.
            • Magister_Peditum
              On taky byl ve 48fps promítán snad jen v Premiere Cinemas.
            • No byl jsem na něm v kině takže těžko říct. Ten přehnaný ohlušující volume ti zakalí všechny ostatní smysly takže se to pak těžko vnímá.
        • Magister_Peditum
          Film a hra je něco jiného. U jednoho jsi pasivní divák u druhého aktivní hráč. Zkus si hrát nějakou střílečku se 24fps a uvidíš ten rozdíl.
  • Veskoslav
    No docela mě nahlodává zrušit předobjednávku na pc. Ale IV. díl mi jede skvěle, dokonce mě i bavil (narozdíl od III. dílu, který nikdy neměl vzniknout a toho poloindiána měli po vzoru starodávné Sparty hodit ze skály už jako mimino). Ale zase Ubisoft. Ale zase Francouzská revoluce, která se hodí na vraždění templářů a Assasinů. No uvidím, zatím nebudu rušit. Ale s prominutím se musím vysmát těm, co neustále nazývají současné konzole next gen. Včera mi přišel nový tablet od Nvidie a za chvíli budou tyhle zařízení výkonější než současná generace, která tu má být 4-5 let....A nedokážou ani v roce 2014 mít plynulých 60 fps a 1080 u všech titulů. Je jedno, jestli je to vina vývojářů nebo Sony s MS. Vinu podle mě na tom mají všichni. MS a Sony, že nechali staré konzole tak dlouho a s těmihle měli přijít o 1-2 roky dříve a vývojáři, že na to serou.
    • úplně zbytečný koment(jako většina v této diskuzi) Next-gen? Chápeš pojem těch slov? Je to prostě další generace a to samozřejmě je, ten nVidia tablet je jen předražené těžítko, pokud chceš něco na práci tak to je jedině iPad Air, které je bez konkurenční, pokud to máš na hry, tak tě lituji, kupovat si tablet na hry za 8000 je rádná pyčovina, to už je lepší si koupit to PS4, nemyslíš? Těch 60FPS ti u Assasina nezaručila vloni ani 780Ti, jak to můžeš chtít po hardwaru za 10K, aby se předešlo nějakým spekulacím, nemám a nikdy jsem neměl konzoli. Jenom bych chtěl upozornit, že Infamous nabízí 60FPS a Full HD a dle videíí to vypadá naprosto graficky nádherně, takže ono taky záleží na optimalizaci a všichni víme, že prostě Ubisoft jsou babráci, jak po stránce hratelnosti, tak po stránce optimalizace.
      • Veskoslav
        Jako next gen je to označována nová generace konzolí. Tvůj koment je taktéž zbytečný, ale nemám potřebu to až tak vyzdvihovat. iPad Air na práci? Vážně? Takže nejsi konzolista, ale applista? Nevidím rozdíl.Tablet stál 5500 Kč z Německa a není určený pro mě, ale pro kamaráda, kde ho pak má ve svém časopise k otestování.(Osobně vlastním U23GT, což byl jeden z 1. herních tabletů a tablet se akorát hodí tak na čtení a psaní ve škole. Na práci možná tak při prezentaci fotem z intagramu) Mimochodem, fakt by mě zajímalo, k čemu ti bude PS4 ve vlaku nebo autobuse. Tam si zahraješ těch her, přímo celou tvou sbírku. A ano, řekl jsi jednu hru, co vypadá skvěle. Super no, takto vypadá většina nových her na pc a nikdo z toho nedělá vědu, ale bere to nějak jako samozřejmost. 2. díl Batmana vypadá i nyní naprosto nádherně. O Crysis či módovných hrách jako Skyrim, Fallout či série Stalker není ani potřeba mluvit. Prostě současná generace konzolí není žádné next, jak Sony a MS prezentovali a (a next prezentovali jako něco převratného), ale obyčejná střední pc, která mají primární funkci hraní z 98%.
        • Ty jsi vážně tak hloupý jak se o tobě povídá, next-gen je prostě další generace konzolí chápeš? Ta další bude taky next -gen a tak dokola. K tabletům, nevím veřejnou dopravu nevyužívám, jsem majitel auta, ale připadal bych si nějak nepatřičně vytáhnou si tablet a hrát na něm hry, takové dětinské. K IOS: nabízi spousta profi- aplikací a k němu lepší support, jak na audio- video, tak na třeba práce s Keynote je radost, tady nemá cenu nějak diskutovat, ty si jen další omezenec, který výhody IOS či OSX prostě neuzná, ikdybych ti vyjmenoval 100+1 výhod IOS a iPadu Air...
          • Veskoslav
            Bla, bla bla. Jdi si povídat s he/he. Next gen konzolí nebyla prezentována pouze jako "next", ale něco, co změní trh, přinese novinky a nabídne něco skvělého. Chápu, že narážky ti nic neříkají, ale to se stává. Evidentně na tom budete +- stejně s inteligencí. A Keynote je obyčejný prezentační program. To se z něj mám posadit na zadek? A jenom iDioot něco prezentuje na tabletu. Takhle jsi to chtěl napsat? A že ty nevyužíváš, neznamená, že ostatní jsou na tom stejně. Další pitomá logika. A OS X je jenom předělaný Linux a pokud člověk hraje, tak si OS X nepořídí. A za ty prachy už tím tuplem ne.
            • Proč vlastně lezeš do diskuzí, když nerespektuješ cizí názory? proč hejtuješ Apple? Co vede člověka, aby nadával nějaké firmě, které se daří a dělá produkty se kterými jsou lidé spokojeni? Evidentně jsi IOS či OSX v životě nepoužívál, dobře, ale proč ta zášť? Nechápu, jen to ukazuje, jak jsi ve své podsatě malý. Jinak uber na agresivitě, děláš tu ze sebe neskutečného pitomce.
            • Ale ho*no, ty zmatenej degeneráte, vždyť je to úplně jinej člověk. Do vaší znalecké debaty jsem se zapojil hlavně z tvého popudu střílet něco o inteligenci vůči ostatním. Z toho jsem vždycky nervózní jak sáňky v létě, tak bacha smogu...
            • Veskoslav
              Takže Spirit je he/he? To už mnohé vysvětluje.
            • Bacha, ať z toho nebuchneš nedopečená gumo...
  • Napsal do této konzolové novinky aspoň nějaký konzolista? Mám pocit, že se sem chodí vypsat životní trosky jako Veskoslav, kteří mají v PC jakýsi pokroucený smysl života. Hoši zcela na férovku, jste normální? Připadá vám to normální? Mě teda rozhodně ne.
    • Mas pravdu mne to normalni neprijde ze nove konzole dosahuji slabeho vykonu. Treba proto ze sem si chtel konzoli koupit a zatim vsude jen ctu jak kazdy chtel 60fps a 1080 a potom jen vsichni breci ze to neslo zvladnout.
      • Nikdo tu kromě nějakých trosek nebrečí. Je sice smutné, že sis to chtěl koupit a nemůžeš kvůli nějakým FPS a rozlišení, ale opravdu je to smysl života o tom neustále psát? Proč tě nutí se k tomu neustále vyjadřovat? Máš nějaké socialní problémy? Nemáš práci či holku, takže se ukájíš nad nějakými FPS a směješ se druhé straně?
        • Magister_Peditum
          Hmm, tobě vadí, že se k tomu v diskusi pod článkem lidé vyjadřují? Protože to nekoresponduje s tvým světonázorem? Nemáš nějaký problém spíš ty?
        • Co ty jsi za ret**da? *15*
        • Očividně jsi ty, kdo má nějaké problémy *1*
  • Proč se snižuje rozlišení když je problém v CPU?
    • To je mi taky zahadou.
  • To je zvláštní. Na webech kde se stroze a tendenčně napíše jen o tom že by ACU mělo mít jen 900p bouří debaty, konspirace a všichni mají jasno že to zaplatil MS.
    A tady, kde se z daného projevu objeví o větu víc, a vzhledem k možnostem AI na PS4 a na XONE to najednou vypadá spíš že kdyby za to mohla jedna konkrétní konzole byl by to spíš PS, tady je mrtvo :-D

Každopádně zajímavej článek. O tom že by problémy měly být kvůli procesoru u a AI jsem se zatím jinde nedočetl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit