Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft maže z Uplay kopie Far Cry 4 nakoupené od nelicencovaných přeprodejců klíčů
26.1.2015 | Aleš Smutný
358 příspěvků
-
no většina už má dohráno tak že nula škody
-
-
kdepak skoda extremni ele jen pro Ubi priste uz hry od nej hraci nenakoupi
-
-
Jo jasne, chudacik majitel nemoze predsa tusit ze ked kupuje hru na pochybnych strankach kde hry stoja pomaly polovicu toho co vsade inde tak nieco neni v poriadku *7* Be smart, pay less ;) my ass
-
-
co je mi do toho! Ten klič nevznikl někde v generátoru nebo si ho onen prodejce nevytáhl z paty! Pokud se nejedná o RU verzi ale o naši regionální tak je mi úplně jedno kde, jak tento klič sehnal! Mě jako koncovému uživateli jde především o cenu a nevím proč bych měl podporovat Target, Amazon atp. což není nic jiného než nadnárodní korporace! Radši ty peníze pošlu českému prodejci který sice nemá licenci ale aspoň si váží mě jako zákazníka a hlavně nebudu posílat svoje peníze nějaké společnosti co div pomalu nezaměstnává nebohé mexikánce jen aby tlustá americká machna měla kuře které nevidělo denní světlo 1kg za cenu pod 1 dolar! Be smart, use your brain!
-
-
Hele, jestli jsi to koupil u nekoho, kdo si te vazi jako zakaznika, jak pises, tak nemas problem, vrati ti prachy.
-
No nasu/vasu regionalnu verziu vydava Playman, mas ju bezne v Xzone, Gameexprese, je ~ o 10€ lacnejsia ako na Amazone.de, co samozrejme tebe ako spekulantovy nestaci. Tak sprav jak ti radi Ubisoft, stazuj sa u svojho predajcu a potom napis ako cestne a ferovo sa voci tebe, postihnutemu zakaznikovy zachoval.
-
-
Este na upresnenie, ja sa vobec nezastavam Ubisoftu, hry od nich uz kupujem vyhradne v zlave na Steame za 5€, pretoze to je banda gasparov a neverim im uz ani nos medzi ocami, ale ja sa pozastavujem nad ludmi ktorym nepride divna podozrivo lacna cena. Ale tak blbi ludia su este aj v dnesnej dobe stale a stale schopny naletiet na pyramidove hry tak co uz. Celkovo ma tieto lacne kluce uz zaujimaju dlhsie, skade ich maju, pre ake regiony su urcene (aj ked Ubi ma narozdiel od Bethesdy trebars worldwide) atd. Dufam ze sa do toho teraz bude riadne sturat, nech sa to vyjasni.
-
-
-
-
No když ví který mají smazat tak taky ví za kolik ty klíče a kde prodali.
Myslím,že půjde o hezkých pár mega co jim zůstane za nechty.
Je to zlodějna.
*6*
Jedno je jisté už od nich nic nechci a to mám jejich všechny nej hry a ani jedna není z již zmiňované distribuce. -
Tady se hodí to staré známé - KDo maže ten jede *3* V případě ubinauts to platí více než dvojnásob. *2*
-
-
Jo na cestě do pekla předehnali i komouše. Zajímalo by mně, kdy jim dojde že si to u lidí serou. Do té doby nelze poznamenat nic jiného než 7734.
-
-
Tohle moc nepotesi,kdyz jsem si koupil key na Dying Light z Kinguina za 700 *9* .
-
-
Tak ten není od Ubisoftu. Tohle se týká UPlay
-
-
ja tomu moc nerozumím, taky klíče kupuju ruzne na webu a myslel jsem že je to jako normalni prodej zboží mezi spotrebiteli, co by melo byt legalni. treba nekdo ma klíč který ziskal napr. pri nakupu graficke karty ale hru nechce tak to nekde da a ta stranka je jen prostredník.
nechápu jaka licence. a je uplne jedno jestli je to z ruska nebo číny prost ejakmile ten čínan legalne ziskal klíč tak mi ho muže prodat a ubi by do toho nemel kecat -
-
jenze on neobchoduje s produktem jako takovym, ale s pravem ho uzivat, to je problem celeho SW,
kazdy uzivatel take nejakym zpusobem souhlasi s podminkama, i ten klientsky software je ma...
jinak je to samozrejme problem prodavace, da novy klic nebo penize zpet, ale kdyz nekdo pokoutne nakupuje na netu v zahranici, tak se pak nesmi divit, ze mu krom nefunkcniho klice nic nezustane .... -
-
Meles howna. Kazdej prodejce si muz ekoupit kdechce a co chce a to pak prodat.
-
-
tos mi to nandal, realita se ovsem neshoduje s pubertalnimi vlhkymi sny...presti si EULA
-
-
-
-
A kdo ty licence vydal??? UBI!!! Zajebaná společnost říkejte si tu co chcete jaké na to mají právo a kde si co si! Máte co jste chtěli! FC3 v limitované edici je to poslední co jsem si od Vás koupil! Radši si počkám 2 roky a pak to koupím na Steamu max do 5e!!! Bez tak ty Vaše tituly stojí za eee (Games.cz asi evidentně netuší že české slovo které tu nejde použít "shit" není nadávka ale odborný výraz!) Watch, Assasin, The Crew a teď už i FC všechno na jedno brdo! Sekáte to jak Baťa cvičky nebo trefnější jak Telltale ty jejich bezmozkové shity!
-
Jinak ještě dodám že mě nezmizelo nic vše kupované od nelicencovaných prodejců! Když kupuji licence tak chci aby byli Steamové a ano i když se dál spouštějí přes Uplay tak to má zjevně další výhodu! Steam v tomto případě nejspíš překryje tento Ubisoftí nezmar! Hail Gabe!
-
Pirátím a nestydím se za to, když se mi hra líbí, koupím si jí, ale Ubi už asi uvidím jen a pouze na tpb :-)
Stejně (je jedno u kterého vydavatele/vývojáře/...) to vždy nejvíc "odsere" koncový zákazník, který za produkt zaplatí (nedej bože za fyzický nosič, který, když se poškodí, můžete si rovnou 300 připlatit za jeho náhradu)... Už jen fakt, že se mi u několika her stalo, že i oficiálně zakoupená a licencovaná hra obsahovala neplatný aktivační klíč člověka donutí k zamyšlení se: stojí to za to, když si u her (stejně tak jako u hudby) většinu částky strhnou řetězce a vývojářům se dostane jen nějaká minimální část (v poměru co se mezitím strhne z těch 16 stovek co si účtují u nových A-čkových her) :-D ... -
aha "Zákazník při tom často ani neví, že zrovna s tímhle obchodem má být něco v nepořádku." ... tak to me pobavilo, manik koupi za zlomek ceny a mysli si, ze je to vsechno OK, jak vyhral nad systemem... ? :D
-
-
V punku to tak funguje. Ale je to často mnohem jednodušší. Vyseru se na systém a zaplatím ....
-
co když to koupí za plnou cenu ?
-