Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Jasně, Watch Dogs vypadal v prvních trailerech taky perfektně a dnes? *15*
    • vypadá celkem dobře na to, že je to openworld samozřejmě (čimž neřikám, že tohle bude vypadat stejně jako v tom teaseru)
    • samuel.polak
      nj ja napisem to iste a dostanem 5 - :D
  • ElBundo
    Určitě to bude ze hry. Jsou tam vidět takový ty věci, jako zubatý hrany a lehce blikající stíny. Já myslim, že to hlavně bude na novym enginu z The Division - Snowdrop. A jestli jste viděli videa z něj, tak se nemůžete divit týhle grafice. Je to krásný :D
  • Krescz
    meh...
  • Tahle herní serie mi už leze na nervy stejně jako Call of Duty...
  • z AC jsem měl opravdu rád jen Brotherhood a Black Flag... Brotherhood byl v té době ojedinělá hra a mnohem lepší než předchozí AC. Black Fleag přinesl sérii něco uplně nového co mě strašně bavilo. Jestli ACU bude jen AC ala Brotherhood akorát ve Francii, tak to se rači vrátim k Brotherhood v Itálii. Nedokážu si teď moc představit, že by přišli s něčím tak přelomovým jako plavba po moři a bojím se že se z toho stane jen klasický AC v jiném městě.
    • No je běžné že po silnějším díle přichází vždy slabší odvar párkrát. pak zase přijdou s něčím extra.. Tak to bylo i po Brotherhood než přišlo Black Flag...
      • Black flag se mi praveže vůbec nelíbil. Namořní bitvy mě naprosto nebavily a znechutilo mi to hru, že jsem to v pulce vypnul a doteď jsem se k tomu nevrátil. Doufám, že v ACU žádná takováhle p**ovina nebude :]
  • Kolik už jsme viděli takových obrázků a videí ze hry, která pak vypadala jinak. A takové bláboly kvůli dvojtečce a číslovce... Zmiňovat pořád úniky informací je už také trapné, každou chvíli něco někde unikne, přitom to jsou buď bezvýznamné plky nebo "úniky" jako součást marketingu, hlavně aby se o hře stále něco psalo a všechna herní média to přeberou a roztroubí, takže o reklamu je postaráno.
  • Kdyby takhle opravdu vypadala hra, tak by to nebylo vubec spatne.
  • Zdravím , ale nemohl jsme odolat tomu napsat sem . Pokaždé když je oznámena nějaká nová hra neodolám pokušení přečíst si komentáře v diskuzích a nestačím se divit kolik čtenářů si věčně stěžuje na to že odhalená videa vypadají jinak než konečné hry , že ve videu je vidět několik stovek lidí se stíny a odrazy , každý jiný a ve výsledku ? každý 3 kopie toho prvního žádný stín a je jich podstatně méně , ale nikdy nikdo z nich nepoužil zdravý rozum a nezamyslel se nad tím co by jsme všichni musely mít za mašiny chlazené dusíkem aby jsme to vůbec rozjeli bez sekání , lidi uvažujte ano vypadá to hezky ale v reálu ? aby jste si zahrály takovou hru museli by jste mít sakra výkonnou mašinu . A ještě jeden vzkaz pro ty co si taky taky pořád stěžují na to jak je to nudné a že už je to jen opakování něčeho a jak je nebaví pořád nové a nové díly něčeho ať už se jedná o AC, COD.... tak pokud vám to tak vadí tak to dopr*ele nehrajte
    • Veskoslav
      A co když ten výkonný stroj mám? Co pak? Takže nesmíme kritizovat prezentovaná videa, která se pak liší od reality (Watch Dogs či Dark Souls II na PS3) a máme držet papuli? Takto jsi to myslel? Buďto ať prezentují reálnou podobu hry a lidé nebudou frflat nebo ať nesplňují nesplnitelné. Takový hloupý alibismus, co jsi tady předvedl ty mi přijde jako z marketingového oddělení Ubisoftu.
    • Colby.Sawyer
      Přesně když se jim to nelíbí ať to nehrajou a fanoušci série jako já se mohou těšit na další díl oblíbené série *3*
  • Díky prvnímu dílu jsem se začal zajímat o hodně významnou část dějin určujících vývoj i současnou situaci v celým světě (Křížové výpravy), byla to super inspirace hrou, co se držela dobových událostí. Žádnou takovou hru jsem předtím za 25 let hraní nepotkal. Ale trošku se začínám bát, že tak za rok-dva tu máme AC 9/11. Nějak mi to roubování assasinů prakticky kamkoliv v historii smrdí a myslím, že kočička s pejskem když vařili dort byl to lepší výsledek.

Snad se šeredně mýlím :)
  • Keyz
    Druhů AC je již více jak druhů rohlíků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit